Hades - Slot Gigablox

Yggdrasil

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.112.900.00 USD

Subiect

Fantasy, Grecia antică

Hades - Gigablox

Hades - Gigablabx Online Slot Review

Acesta este un joc cu o grafică remarcabilă care îl fac să pară mai mult ca un film CGI decât un slot online. Blocul de simboluri 6x6 este încadrat de coloane extrem de detaliate umplute cu cranii, șerpi și suflete torturate, iar Hades însuși stă în partea dreaptă, așteptând să -și folosească puterile.

Pe lângă simbolurile costumului de cărți, veți vedea 4 monștri, inclusiv minotaurul și un ciclop înfricoșător. Acestea sunt la fel de bine prezentate ca restul jocului, iar întregul efect arată uimitor la cele mai bune cazinouri online de pe PC -uri, Android, Windows sau Mobile IOS.

Câștigi prin potrivirea simbolurilor pe oricare dintre cele 50 de linii, dar gigablox cuprins între dimensiunea 2x2 și 6x6 va ateriza în fiecare rotire, ceea ce face mai ușor să revendice un câștig. Acestea pot umple întreaga grilă, pentru plăți masive de premii. Hades are puterea de vârf în top orice simbol sălbatic, iar în timpul unei caracteristici de rotiri gratuite, puteți construi multiplicatori câștigați de până la 10x.

Cum să joci HADES - GIGABLOX Slot Machine

Jocul folosește gama de pariuri standard de 0.10 până la 100.00 pe rotire găsită în multe Yggdrasil sloturi. Este o răspândire suficient de largă pentru a atrage jucătorii casual și rolele înalte de pe site -urile de top online și este foarte ușor să selectați pariul cu clicuri pe fila Valoare Monedă. Săgeata dintr -un buton de cerc activează modul rotiri automate, iar"I" deschide platabil.

Veți vedea cât câștigați de la fiecare simbol, plus detalii despre funcții, cum ar fi jocurile gratuite cu multiplicatori. Minotaurul cu cap de taur este cel mai valoros aici, plătind 8x pariul dvs. total atunci când aterizează chiar pe toate cele 6 tamburi pe o linie.

Hades - Gigablabx online Slot GRATUIT și alte caracteristici

Gigabablox sunt simboluri de dimensiuni uriașe care vor apărea în fiecare rotire. Uneori, s-ar putea să vedeți simbolul cărții, dar puteți vedea și un monstru valoros, iar gigablox variază ca mărime de la 2x2 la un joc 6x6 de joc 6x6. Nu veți obține întotdeauna o victorie de la Gigablox, deoarece depinde de ce este altceva pe tambururi, dar potențialul de a colecta un mare premiu de la ei este acolo în fiecare rotire.

Uneori, Dumnezeul lumii interlope sare în acțiune în caracteristica Hades Wild Hunt. El luptă cu orice simboluri monstru și, dacă le transformă în aur, devin sălbatici care pot acționa ca oricare altul pentru a ajuta la crearea de câștiguri. El poate chiar să devină gigablox sălbatic, făcând foarte ușor să creeze runde de simboluri câștigate de premii de-a lungul tamburelor.

Cerberus câinele cu 3 capete, este un simbol de împrăștiere care declanșează o caracteristică a jocurilor gratuite, cu numărul de jocuri egale cu numărul de scute care le-au declanșat. Orice gigablox al acestui simbol contează ca multipli, cu un 2x2, de exemplu, declanșând 4 jocuri gratuite. Dacă aterizați mai multe scute în timpul rotirilor gratuite, acestea adaugă un joc suplimentar la total, iar caracteristica Hades Wild Hunt are loc în fiecare rotire.

Vânătoarele de succes în jocurile gratuite vor umple un contor, iar odată ce ai 10, 15, 20 și 25 de vânătoare sălbatice, câștigă multiplicatori în creștere cu 2x, 3x, 5x și, respectiv, 10x.

Aceste rotiri și bonusuri gratuite sunt cu atât mai dulci dacă joci cu unul dintre cele mai bune bonusuri ale cazinoului nostru, unde jucătorii noi pot beneficia de rotiri gratuite sau fără bonusuri de depozit.

Caracteristici de slot

Hades - Gigabablox slot Maximum Wins, RTP și volatilitate

Cu cea mai bună combinație de multiplicator / simboluri, puteți ridica un premiu în valoare de 11129x miza dvs. Acest lucru se adaugă la o mare 1.112.900.00 la 100.00 pe rotire. Hades - Gigabablox este un joc de volatilitate medie, iar randamentele sunt stabilite în medie de 96%.

HADES - ratingul nostru Gigablx

Vizual superb, cu câteva caracteristici interesante și inovatoare, jocul Hades - Gigablabx Slots este un plus excelent la Yggdrasil gamă. Va trebui să vă construiți până la cei mai mari multiplicatori în timpul rotirilor gratuite pentru a revendica cele mai mari premii, dar chiar și în rotirile de bază, the giant Simbolurile vă pot ateriza cu câteva plăți decente.

Mergeți la favoritul nostru Yggdrasil Jocuri online și cazinouri mobile și lasă legendele Greciei antice să -și lucreze magia.

Partenerii cazinoului