Slotul De Furie Al Lui Helios

Other Game

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

2

Castiguri

5

Dezvoltator

Other Game

RTP

95.27%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.000.000.00 USD

Subiect

Grecia antică

Helios’ Fury

Recenzie de sloturi online Fury Helios

Dezlănțuiați puterea anticului Greek Sun God în slotul online de furie al lui Helios din Relax Gaming. Este un joc extrem de volatil, cu randamente medii de 96.27% și unde puteți obține un premiu vast, în valoare de până la 50.000x, pariul dvs.

Slotul de furie al lui Helios se joacă pe 5 tamburi, 3 rânduri și 99 de moduri câștigătoare. Ship Wild Symbols declanșează un bonus respins în timp ce navighează pe tambururi, iar o caracteristică de rotiri gratuite extinde numărul de modalități de a câștiga, în timp ce sălbăticia se blochează în loc pe toată durata.

Consultați recenzia noastră, apoi descoperiți jocul roșu-fierbinte și caracteristicile slotului de furie al Helios pe PC-uri și telefoane mobile în cel mai bun caz Relax Gaming site-uri.

Cum să joci slotul de furie al lui Helios

Stelele cu efect de bijuterie și emblemele de cărți de joc apar pe tambururi, alături de articole tematice cu valoare mai mare, cum ar fi scuturi, săbii și un corn curbat. Muzica dramatică însoțește slotul de furie al lui Helios și este pus pe fundalul unui oraș port antic, supravegheat de vastul Colossus of Rhodes Statuia.

Această minune a lumii antice devine viață uneori, adăugând la apelul vizual pe PC -uri, Android, iOS și Windows Mobiles la cele mai bune cazinouri online.

Începerea este ușoară și trebuie doar să faceți clic pe cipul de poker de pe controale pentru a vedea opțiunile de pariu de la 0.10 până la 20.00 pentru fiecare rotire. Aveți opțiuni avansate, cum ar fi modul FastPlay, care începe cu un clic pe butonul cu săgeți duble și există o caracteristică automată a rotirilor activate de săgeată într -o filă Circle.

Trei linii mici din partea de jos a comenzilor deschid paytable -ul și puteți vedea cât de mult merită fiecare simbol atunci când sunt suficiente exemple de același fel de teren pe tambururi conectate din stânga. O cască greacă este cea mai valoroasă și plătește până la 20x pariul dvs. total, în timp ce un îndelungat cu un w pe pânze plătește la fel. Acesta este, de asemenea, simbolul sălbatic al slot -urilor de furie a Heliosului și, după cum vom vedea, este central pentru principalele caracteristici bonus.

Rotiri gratuite și alte caracteristici ale slotului online Fury Helios 'Fury

Nava sălbatică acționează ca alții pentru a finaliza câștiguri dacă se oprește la locul potrivit. De fiecare dată când face parte dintr -o combinație câștigătoare, wild triggereste un respin prezintă și mișcă o mulinetă la dreapta, deoarece alte simboluri respin gratuit. Dacă mai multe sălbăticie navighează în vedere, respinările continuă până când toate se deplasează de pe tambururi. De asemenea, respinurile se termină dacă o navă sălbatică pe tambur 5 devine parte a unui câștig.

O victorie sălbatică pe Reel 5 în orice moment este declanșatorul pentru o rundă de rotiri gratuite și primiți un jocuri inițiale inițiale cu un simbol sălbatic pe Middle Tambur. De asemenea, apar două rânduri suplimentare de simboluri, oferindu -vă 259 de modalități de a câștiga pe toată durata funcției. Orice mai sălbatic va adăuga un joc gratuit în plus și vor rămâne blocați pe loc, ceea ce face și mai ușor să câștigi pe măsură ce bonusul se învârte progresul.

Orice sălbăticie implicată într -o victorie de spin liber se deplasează la dreapta până când ajung la un loc fierbinte pe Reel 5. Obțineți încă un joc bonus și odată ce Reel 5 este plin de sălbăticie, locul fierbinte se deplasează la Reel 4, și așa mai departe. Este posibil să umpleți tambururile cu sălbăticie în acest fel.

Caracteristici de slot

Câștigul maxim, randamentele medii și volatilitatea slot -ului Fury Helios '

O secvență suficient de lungă de rotiri gratuite poate duce la victorii generale de 50.000x pariul dvs. sau 1.000.000.00 la miza maximă. Apăsați această țintă și jocurile bonus se încheie automat. În ceea ce privește jocurile de sloturi, Fury Helios are un nivel ridicat de volatilitate și un procent de rambursare pe termen lung de 96.27%.

Verdictul nostru pe slotul de furie al lui Helios

O temă clasică, caracteristici bonus fantastice și șansa de a obține câștiguri uriașe sunt unele dintre principalele attractionS din jocul de furie al Heliosului. Simbolurile sunt un pic de desene animate, dar colosul animat al lui Rhodes adaugă cu siguranță impactul vizual al acestui joc. Ai chiar o animație spectaculoasă a unui oraș arzător în timpul jocurilor gratuite.

Declanșează respinările pe fiecare victorie sălbatică și bucură -te de o rotiri gratuite excepționale în runda când dezlănțuiți slotul de furie al Helios pe site -urile noastre de top online.

Jocuri cu sloturi tematice grecești

Partenerii cazinoului

Unde pot juca mașina de slot de furie a lui Helios?

Cât pot câștiga din slotul online al lui Helios Fury?

Care este caracteristica respingătoare a slotului de furie al lui Helios?

Jocul Fury Slots Helios are o caracteristică de rotiri gratuite?

Câte linii de plată are mașina de slot de furie a lui Helios?

Este slotul de furie al lui Helios un joc de volatilitate ridicată?

Ce jocuri sunt similare cu slotul de furie al lui Helios?

Ar trebui să pariez întotdeauna maximul pe jocul de furie al lui Helios?

Cine face mașina de slot pentru furie a Heliosului?

Când a fost lansat slotul online Fury Helios Fury?