Slot Hexagonal

Other Game

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

Other Game

RTP

96.43%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

750.000.00 USD

Subiect

Magie, vrăjitori și vrăjitoare

Hex

Recenzie cu sloturi online hex

Slotul online Hex este un joc cu temă voodoo cu 5 tamburi, 243 de moduri de câștig și un potențial premiu maxim în valoare de 25.000x de pariuri. O vrăjitoare are puterea de a transforma simbolurile în mai multe exemple de același fel, iar o carte de vrăji își lucrează magia prin deblocarea unei caracteristici de rotiri gratuite.

Acestea se joacă pe un set extins de mulinete și devine din ce în ce mai ușor să revendice câștiguri mari, deoarece tot mai multe simboluri se pot transforma. Hex provine din studiourile Relax Gaming, și are o volatilitate ridicată potrivită cu un revenire excelentă la procentul de jucători de 96.43%. Încărcați -l pe un computer PC, iOS, Android sau Windows pe site -urile noastre aprobate pentru a vedea dacă Vrăjitorul poate conjura câteva câștiguri mari.

Cum să joci slotul online Hex

Există o mare atenție la detalii în simbolurile și setarea jocului de sloturi hexagonal. Lumânările luminează un cadru din lemn, sculptat cu cranii și alte imagini înfiorătoare, iar jocul se află în bârlogul unei vrăjitoare Voodoo, unde vezi rafturi pline de poțiuni. O melodie bântuitoare se joacă în timp ce tambururile se învârt în acest loc înfricoșător.

Uită -te la tambururi și cade sub vraja cărților de tarot, a picioarelor de pui, a unui șarpe și a păpușii cu ace. Sticle de olară colorate viu apar și pe grila simbolului 5x3, împreună cu câteva cranii de berbec, dintre care unul este un simbol sălbatic care poate acționa ca alții pentru a finaliza câștiguri.

Hex este un 243 de moduri de a câștiga joc, așa că colectați premii ori de câte ori simbolurile potrivite aterizează pe orice rând, pe tambururi conectate din stânga. Controalele sunt simple, cu un clic pe o grămadă de monede, urmate de butoanele de pe butoane plus sau minus, tot ceea ce este necesar pentru a alege un nivel de pariuri. Opțiunile rulează de la doar 0.10 pe rotire până la 30.00.

Este întotdeauna o practică bună să citiți paytable -ul înainte de a juca un slot machine, iar aici a ajuns printr -un clic pe 3 linii mici de pe panou. Veți vedea că cea mai mică poțiune cu valoare valorează 0.2x, 0.3x și 0.5x pariul dvs. când aterizează pe 3, 4 sau toate cele 5 mulinete, în timp ce craniul cu cea mai mare plată plătește 2x, 4x și 10x pentru același model. Sălbaticul plătește 20x când aterizează chiar peste tambururi.

Rotiri gratuite și alte caracteristici de bonus slot hex

Ramele decorative înconjoară poziții ale simbolului aleatoriu în fiecare rotire. Acestea nu afectează plățile, dar dacă vrăjitorul de argint apare pe tamburul din partea dreaptă, odată ce veți fi plătit pentru orice câștig, toate simbolurile încadrate și vrăjitoare, transformați în mod magic în mai multe exemple de același fel. Această caracteristică de dezvăluire a misterului este de obicei suficientă pentru a revendica un câștig. Vrăjitoarea de Aur de pe tambur 5 transformă simbolurile în cadre, împreună cu ea însăși, în sălbăticie, ceea ce garantează practic un premiu decent.

Dacă simbolul cărții Scatter se oprește în 3, 4 sau 5 locuri simultan, obțineți 7, 10 sau 15 rotiri gratuite și alte cărți care aterizează în timpul rundei va adăuga 1 joc gratuit în total la total. Înainte de a începe rotirile bonusului să se extindă cu 1 rând pentru a vă oferi 1.024 de moduri de a câștiga.

Sistemul de dezvăluire a misterului este încă activ, dar oricând simbolurile marcate se transformă, pozițiile lor rămân încadrate, astfel încât să -și crești progresiv numărul pe întreaga caracteristică.

Caracteristici de slot

Slot hexicit câștigă maximă, randamente medii și volatilitate

Câștigurile pot ajunge la 25.000x pariul dvs. total, iar dacă jucați slotul hexagonal la miza maximă de 30.00 este egal cu un potențial 750.000.00 PLAYOUT. Acesta este un joc de volatilitate ridicat, așa că vă puteți aștepta ca bankroll -ul dvs. să fluctueze, întrucât rulajele relativ lungi de a pierde rotirile sunt compensate de premii relativ mari. 96.43% randament mediu la jucători procentul este destul de generos.

Ratingul nostru de sloturi hexagonale

Aceasta este o altă mașină cu sloturi cu aspect bun Relax Gaming, Și vine complet cu o coloană sonoră dramatică care se potrivește cu stilul general. Misterul dezvăluie transformările simbolului din vrăjitoarele de argint nu duc întotdeauna la o victorie, deși vrăjitoarele de aur și simbolurile ei sălbatice vor de obicei.

Se află în rotirile libere, unde numărul de simboluri încadrate poziționează treptat că slotul hexagonal își dezlănțuie puterile depline. Odată ce mai multe poziții sunt marcate, devine aproape inevitabil ca oricare personaj să transforme suficiente simboluri pentru a plăti un premiu.

Vei cădea sub vraja slotului hexagonal? Intră într -o lume a magiei și a artelor negre în timp ce joci acest joc plin de satisfacții la cele mai bune cazinouri online prezentate aici la.

Partenerii cazinoului

Pot câștiga bani reali din slotul online hex?

Care este pariul minim de pe slotul hexagonal?

Care este caracteristica de dezvăluire a misterului jocului slot hex?

Face slotul hex?

Ce simboluri folosește slotul hexagonal?

Pot juca slotul hexagonal pe un telefon mobil?

Trebuie să descarc jocul slot hex?

Câte linii de plată are slotul hexagonal?

Cine face ca slotul hexagonal?

Când a fost lansat slotul online hex?