Horror House Slot

Booming Games

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

3

Dezvoltator

Booming Games

RTP

96.40%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

480.000.00 USD

Subiect

Halloween, groază

Horror House

horror house Recenzie slot online

Booming Games Oferă o mașină de slot cu aspect bun la PC-uri, iOS, Windows și Android, prin unele dintre cele mai bune cazinouri online. O casă în stil familial Addams în descompunere, cu ferestre îmbarcate înconjoară cele 5 mulinete și veți vedea o mulțime de simboluri tematice de groază pe grilă. Se folosesc pictograme de cărți de joc verzi fantomatice, plus imagini bine concepute cu păianjeni, pisici, vampiri care beau sânge și alte creaturi ghoulish.

Începeți cu 45 de moduri inițiale de a câștiga, dar pe fiecare rotire câștigătoare, pozițiile de simboluri suplimentare se deblochează într -o serie de respingeri. Cu mai multe modalități deblocate, devine din ce în ce mai ușor să câștigăm combinații câștigătoare pe tambururi pe site -urile recomandate de sloturi online. Odată ce toate locurile sunt active, introduceți o rundă de bonus de jocuri gratuite ca recompensă.

Cum să joci jocul sloturilor House of Horrors

Dacă obișnuiești să joci mașini cu sloturi, panoul de control simplu va fi destul de familiar, dar chiar și începătorii nu vor avea probleme să -și găsească drumul în jurul diferitelor butoane. Plus și minus filele stau pe ambele părți ale controalelor la nivel de pariuri și vă puteți regla miza de la doar 0.10 până la 100.00 pe rotire.

Simbolul plus din partea butonului principal de spin activează un mod automat care rulează atât timp cât doriți, iar fila"I" deschide platabil. Acest lucru dezvăluie cât de mult puteți câștiga de la fiecare simbol și cum funcționează numărul neobișnuit de moduri câștigătoare. Potriviți 3 simboluri pe modelul 1-3-5-3-1 pentru a colecta un premiu, cu cele mai mici pictograme plătite în valoare de 1x și cele mai valoroase premii de întoarcere de 20x la cazinourile online de top.

Un liliac în sus este simbolul sălbatic al jocurilor și va acționa ca oricare altul pentru a finaliza o secvență câștigătoare, dacă este posibil.

horror house Rotiri fără sloturi și alte bonusuri

Un câștig elimină, de asemenea, unele dintre imaginile ferestrelor rupte din grilă. Acest lucru extinde numărul de modalități de a câștiga la 135 și veți primi un respin gratuit al tambururilor. Dacă aterizați o altă combinație câștigătoare, alte modalități de a câștiga se adaugă, cu 405, 675, 1125 și, în final, 3125 de moduri deblocate în orice serie de respingeri. Un spin care pierde în orice moment resetează tambururile înapoi la cele 45 de moduri de bază.

Devine mai ușor să aliniezi combinații câștigătoare, deoarece blocanții dispar din tambururi și mai multe poziții simboluri devin active. Dacă primiți 5 victorii la rând, iar tambururile se extind pe deplin la 3125 de moduri de a câștiga, câștigați un bonus de 8 rotiri gratuite, care se joacă pe setul de tambur complet extins.

Caracteristici de slot

horror house Slot Machine Maximum Wins, RTP și volatilitate

Dacă aterizați cel mai valoros simbol din setul complet de tambur, puteți câștiga 4800x miza dvs., ceea ce este egal cu 480.000.00 Dacă te joci cu 100.00 pe spinul declanșator. horror house Slot Machine este un joc de volatilitate ridicat, așa că fiți pregătiți să vedeți alergări relativ lungi de a pierde rotiri între câștiguri, dar în mod corespunzător plăți de mare valoare.

Ca medie, plătește 96.40 pentru fiecare 100.00 mutată, dar variația ridicată înseamnă că acest lucru va varia în orice sesiune. Asigurați -vă că vă setați miza în consecință.

Al nostru horror house Slots Game Rating

Sloturile cu temă monstru sunt întotdeauna populare, iar horror house este cu siguranță un plus atrăgător la Booming Games gamă. Diferitele creaturi arată în mod adecvat înfricoșător și unele dintre detalii, cum ar fi Green Goo care acoperă titlul și o coloană sonoră înfricoșătoare, se adaugă la stilul general.

Respectul cu tambururi în expansiune sunt punctul culminant clar al acestui joc. Pe măsură ce simbolurile blocantului pentru ferestre dispar și apar mai multe modalități de câștig, devine mai ușor să vezi simboluri potrivite de -a lungul tamburelor, așa că nu este prea dificil să obții mai multe respingeri sau chiar să declanșezi jocurile gratuite în jurul.

Dezlănțui monștrii horror house Slot Machine pe computer sau mobil la preferatul nostru Booming Games site-uri. Îi dezvăluim pe cei mai buni aici, unde cele mai bune bonusuri de cazino vă așteaptă să solicitați înregistrări.

Partenerii cazinoului