Hot to Burn Slot Extrem

Pragmatic Play

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Pragmatic Play

RTP

96.65%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.200.000.00 USD

Subiect

Fructe, șapte, retro

Hot to Burn Extreme

hot to burn Recenzie extremă de sloturi online

Dacă vă bucurați de mașini de fructe clasice, atunci nu veți dori să ratați hot to burn Slot online extrem de de la Pragmatic Play și reel kingDom. Plumele, cireșele și 7 -urile apar pe cele 5 tambururi, cu 4 rânduri și 40 de linii de plată, împreună cu un simbol Joker Wild și o stea.

Steaua deblochează un bonus de rotiri gratuite cu un plus de sălbăticie în joc. hot to burn Extreme este un joc de volatilitate medie până la mare, cu randamente medii generoase de 96.65%. Vă puteți bucura de stilul retro și de jocul pe PC -uri, iOS, Android și Windows Mobiles și câștigați până la 5.000x miza dvs. la cazinourile noastre online preferate.

Cum să joci hot to burn Slot extrem

Simbolurile urmează un model tradițional care va fi familiar cu oricine, deși umbrirea și evidențierea adaugă un ușor efect 3D pentru fiecare. Încărcați hot to burn Slot extrem pe computer sau mobil pentru a găsi o salată de fructe întregi în valoare de simboluri gustoase, cu pepene verde, portocale și lămâi printre ele. Apare și un glumeț de sex feminin atrăgător, cu ochi albaștri piercing, iar ea este simbolul sălbatic care poate acționa ca alții pentru a finaliza combinații câștigătoare ori de câte ori este posibil.

Tăietele de văzut se așează pe un fundal albastru răcoros, cu portocaliu flameeste de o parte și de alta. Simbolurile câștigătoare prinde foc pentru a adăuga o dramă la orice rotire și există o coloană sonoră tradițională a mașinii de fructe pentru a însoți designul retro.

Noul joc de sloturi este munca lui Pragmatic Play și studioul lor partener, reel kingDOM, și folosește aceleași controale pe care le găsiți în cea mai mare parte a acestui interval de succes. Butonul principal de rotire prezintă reel kingLogo -ul DOM al unei gorile zâmbitoare care poartă o coroană, în timp ce filele plus și minus pentru ambele părți vă oferă opțiuni de stație de la 0.40 până la 240.00 pe rotire. Este o gamă largă care se va potrivi cu majoritatea jucătorilor și există o opțiune de cumpărare bonus care declanșează rotirile gratuite pentru 100x miza.

Alte controale includ opțiunea Autoplay care începe cu un clic pe fila de sub butonul Spin, iar cele 3 linii de pe panou dezvăluie setări suplimentare, cum ar fi sunete ambientale și un mod de rotire rapidă.

În timp ce acesta este un joc foarte simplu, merită totuși să verificați paytable -ul, atins prin intermediul butonului"I". Aceasta are informații despre funcția de rotiri gratuite și ce plătește fiecare simbol la miza dvs. curentă atunci când corespundeți cel puțin 3 de același tip pe oricare dintre cele 40 de linii de plată din tamburul stâng. Cei 7 și Joker plătesc 125x pariul total pentru o linie completă.

Rotiri gratuite și altele hot to burn Caracteristici extreme

Ca multe mașini de fructe, hot to burn Slotul online extrem este mai puțin despre caracteristici bonus și mai mult despre plăcerile simple ale simbolurilor de căptușeală pentru un câștig. Dar nu este în întregime fără caracteristici, după cum ajută Joker Wild în orice moment, iar vedeta declanșează o rotită gratuită în jurul.

Dacă vedeta aterizează în orice 3, 4 sau 5 locuri dintr -o dată obțineți 10, 15, respectiv 20 de jocuri gratuite. Fundalul trece de la un albastru rece la roșu aprins, în timp ce sălbăticia poate apărea mai frecvent în această rundă și puteți vedea, de asemenea, simboluri de împrăștiere a stelelor suplimentare. Scutersul se retrag pe rotirile libere dacă 3, 4 sau 5 terenuri simultan și nu există nicio limită stabilită de câte ori se poate întâmpla acest lucru.

Caracteristici de slot

hot to burn Câștigul maxim al slotului extrem, randamentele medii și volatilitatea

În practică, rotirile gratuite nu pot rula pentru totdeauna, deoarece există o limită fixă pentru câștigurile de la caracteristica de 5.000x miza dvs. Atinge această țintă și se termină automat. Volatilitatea medie până la mare poate vedea că tambururile se învârt de mai multe ori între câștiguri, dar puteți apuca premii relativ generoase în orice moment.

Pe termen lung hot to burn Jocul de sloturi extreme plătește în medie 96.65%. Acesta este un procent excelent de rambursare, dar va varia foarte mult în orice moment, astfel încât bankroll -ul dvs. poate urca și coborî.

Verdictul nostru asupra hot to burn Slot extrem

Nu există nimic inovator în acest joc, dar nu este ideea hot to burn Slotul online extrem de mare se adresează jucătorilor cărora le place stilul și caracteristicile clasice. Este un exemplu cu aspect bun, cu animații decente de la simboluri câștigătoare și unde ai șansa de a ateriza câteva victorii mari în jocurile de bază și rotirile gratuite în jurul.

O revenire excelentă la procentul jucătorilor îmbunătățește și mai mult apelul și, dacă doriți valoare pentru bani, aceasta este o alegere înțeleaptă. Este un joc perfect pentru începători, dar are suficient de mult pentru a menține jucătorii cu experiență cu experiență la aprobarea noastră Pragmatic Play și reel kingsite -uri DOM.

Partenerii cazinoului

Ar trebui să joc hot to burn Slot extrem la pariul maxim?

Face hot to burn Slotul extrem are un jackpot?

Ce caracteristici face hot to burn Slotul extrem are?

Cât de volatil este hot to burn Joc de sloturi extreme?

De ce este hot to burn Slot extrem atât de popular?

Pot câștiga bani reali din hot to burn Joc de sloturi extreme?

Care este cel mai bun hot to burn Aplicație cu sloturi extreme?

Ce simboluri slot face hot to burn Utilizarea extremă a slotului?

Ce dezvoltatori fac hot to burn Mașină de sloturi extreme?

Când a fost hot to burn Slot extrem eliberat?