Howling Wolves Slot

Booming Games

Nota

2

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Booming Games

RTP

95.49%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

625.000.00 USD

Subiect

Animale

Howling Wolves

howling wolves Recenzie slot online

O armătură calmantă însoțește fiecare rotire a spinului howling wolves sloturi de jocuri. Se potrivește perfect cu subiectul, iar standardul ridicat al graficii ajută la aducerea imaginilor la viață pe PC -uri, iOS, Android și Windows, la oricare dintre site -urile noastre recomandate de cazinouri online.

Tamburele, tomahawks -urile încrucișate, o oală de lut și coafura cu pene acoperă partea nativă americană a lucrurilor, cu lupi albi, gri și negri reprezentând viața sălbatică locală pe rețeaua simbolului 5x3. Alte simboluri includ luna plină, care este capabilă să acționeze ca altele pentru a completa combinații. Căutați pachete întregi de lupi, care pot stimula câștigurile cu până la 5x și transformați simboluri, în timp ce coada deblochează funcția de bonus pentru rotiri gratuite.

Cum să joci howling wolves Jocuri mecanice

Ca majoritatea Booming Games sloturi, howling wolves oferă o gamă largă de pariuri, care va atrage cât mai mulți jucători. Miza poate fi de până la 0.25 pe rotire, sau până la 125.00, cu multe opțiuni între ele. Este un joc de 25 de linii în care câștigați prin simboluri care se potrivesc pe linii de la stânga la dreapta, iar randamentele medii ridicate se potrivesc cu jocul extrem de volatil.

Controalele sunt ușor de utilizat, cu butonul de monede care deschide opțiunile de pariu, iar fila"I" te duc la platabil. Aici. Veți vedea că lupul și luna cenușie sunt cel mai valoros simbol, fiecare plătind până la 20x de pariuri totale.

Alte butoane declanșează o opțiune de rotiri automate și puteți revizui istoricul jocului dvs., accelerați tambururile și alegeți să ascultați muzica, efectele sonore, ambele sau niciuna.

Rotiri gratuite și alte caracteristici ale howling wolves Joc sloturi

Obțineți 10 rotiri gratuite atunci când simbolul împrăștiat de coafură aterizează în orice 3 sau mai multe locuri pe tambururi 3, 4 și 5 deodată. Aceste jocuri bonus se joacă pe tambururi standard, fără caracteristici suplimentare, ceea ce este puțin dezamăgitor, dar există o mulțime de alte runde bonus în acest joc, deci nu este o problemă reală.

În caracteristica Howling Wilds, luna plină poate ateriza în orice poziție și chiar poate umple toate cele 15 pete de pe tambururi. Luna este un simbol sălbatic care poate acționa ca alții și, deoarece plătește și premiile cele mai înalte, aceasta poate fi o caracteristică deosebit de profitabilă.

În bonusul Alpha Wolf, toate simbolurile Wolf în vedere se vor transforma magic în cel mai bine plătit Wolf Grey. Acesta este un alt bonus rapid care poate crea un câștig mare pentru tine.

După orice rotire câștigătoare, pot apărea între 1 și 5 lupi, fiecare urlând la lună. Aceste creaturi frumos animate înmulțesc o victorie cu același număr de lupi care apar, așa că este posibil ca premiul să fie stimulat cu până la 5x.

Caracteristici de slot

howling wolves Câștiguri maxime, RTP și volatilitate

Câștigurile pot ajunge la 5.000x în totalul pachetului, care este un multiplicator decent și înseamnă că cei care joacă cu mizele maxime de 125.00 poate câștiga un premiu de 625.000.00. Acesta este un slot de volatilitate ridicat, în care premiile relativ generoase sunt cuplate cu posibilitatea unor lacune mai lungi între câștiguri decât în jocurile de varianță inferioară. În general, rata medie de lovire este de 31.45%, așa că veți obține o victorie aproximativ la fiecare 3 rotiri, iar procentul de revenire la jucători vine la 95.49%.

Al nostru howling wolves Slots Game Rating

Dacă vă place grafică de cea mai bună calitate și vă bucurați de jocuri tematice în jurul vieții sălbatice din America de Nord și a culturilor antice, atunci howling wolves slotul este o alegere excelentă. Aspectele bune sunt îmbunătățite de mai multe caracteristici bonus, iar în timp ce câștigurile nu sunt garantate nici de la The Howling Wilds, Alpha Wolf sau de la rotiri gratuite, ai fi destul de ghinionist să te îndepărtezi de oricare dintre aceste cu mâinile goale.

Pentru un joc similar, cu puțin mai mult umor, nu căutați mai departe decât slotul de pui de lup din Netent. Criterii de desene animate apar pe 5 tamburi, declanșând caracteristici, cum ar fi înlocuirile sălbatice și până la 115 rotiri gratuite.

Joacă aceste și multe alte jocuri tematice de lup la cele mai bune cazinouri online. Prezentăm site -urile de top, cu cele mai mari oferte de bonusuri de bun venit chiar aici, la.

Partenerii cazinoului