Huolong Valley Slot

Nextgen

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

2

Dezvoltator

Nextgen

RTP

96.99%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Animale, asiatice, dragoni

Huolong Valley

huolong valley Recenzie slot online

Inspirat de minunile naturale ale Chinei, huolong valley slot de Nextgen este un slot video simplu care își sprijină laurii pe gameplay, mai degrabă decât pe imagini. Slot Machine are un RTP de aproape 97% (96.99%) și potențial uriaș de câștig, cu o victorie maximă de 500.000 de monede.

Jocurile cu sloturi moderne subliniază grafică, dar huolong valley nu arată exact partea. Acest lucru ar trebui să fie în regulă pentru orice jucători de bani reali care sunt atrași de joc, nu pentru aspect. În ceea ce privește jocul, este o poveste complet diferită. Deși poate părea simplu, huolong valley este destul de interesant de jucat. Adăugați simbolurile drăguțe pe tambururi și veți primi un slot pe care nu ar trebui să -l ratați.

Ca slot video cu temă chinezească, vă puteți aștepta la simboluri tradiționale familiare, cum ar fi dragoni și pandas pe tambururi. Setați pe un fundal al huolong valley, Slotul ar trebui să se simtă familiar jucătorilor care au jucat titluri precum Hong Bao sau 100 de panda. Există destul de multe trucuri și în mânecă, multiplicatorii oferind un potențial câștigător uimitor.

huolong valley Configurare și premii

Nextgen'S huolong valley Slotul are 5 tambururi în 3 rânduri cu 20 de pariuri fixe. Nu puteți ajusta câte linii doriți să jucați, ceea ce este bine, deoarece jucați mereu la Max. În ceea ce privește pariurile, puteți paria între 0.01 și 5.00 pe linie, aducând pariul total până la 100.00. Acest lucru este mai mult decât suficient pentru a excita rolele înalte, dar chiar dacă sunteți un începător cu un buget mic, vă puteți bucura în continuare de joc.

Jucat pe o serie de dispozitive desktop și mobile, jocul de bază al slotului este unul destul de simplu. După ce vă reglați pariul, apăsați butonul de rotire și așteptați rezultatul (așa cum faceți întotdeauna). Există simboluri tradiționale chinezești pe tambururi, inclusiv un dragon, panda, lăstari de bambus, pește koi și ce nu altceva. The Wild este o mască tradițională chineză, în timp ce simbolul bonus este un felinar - obținerea a trei dintre acestea pe tambururi va declanșa caracteristica jocurilor gratuite. Un fan de mână este împrăștierea jocului, dar nu declanșează nicio caracteristică specială. Cu toate acestea, plătește în orice direcție și veți primi 200 de monede pentru cinci dintre acestea pe tambururi.

Cel mai mare simbol plătitor este the mask (Sălbatic), cu un premiu în valoare de 5.000 de monede pentru cinci de-a lungul. Cinci panduri cutesy vă vor oferi 250 de monede, în timp ce 5 dragoni valorează 300 de monede. Jocul de bază în huolong valley este destul de simplu - emoția constă în runda bonus care vine sub formă de jocuri gratuite.

Când vine vorba de cele mai mici simboluri plătite, este norocosul 8. De data aceasta, vin frumos stilizați cu dragoni înspăimântători în spatele lor. Green Dragon Lucky 8 vă oferă 150 de monede pentru cinci-din-un fel, în timp ce celelalte merg până la 60.

Declanșate de trei sau mai multe felinare (bonus) simboluri pe tambururi, rotirile gratuite vin la pachet cu un multiplicator solid care vă poate stimula foarte mult câștigurile. Aici se află toate premiile mari din acest slot.

huolong valley Caracteristici bonus

Cea mai importantă parte a jocului este runda bonus. Când aterizați 3 sau mai multe simboluri bonus pe tambururi, vor declanșa funcția de jocuri gratuite. Nu primiți un număr fix de jocuri - de fapt, numărul este decis de un simplu joc de pick, unde alegeți 1 din 6 felinare. Lanterna la alegere va acorda 4-7 rotiri gratuite.

De asemenea, jucătorii ajung să aleagă 1 din 6 monede care determină multiplicatorul pentru runda bonus. Puteți obține un multiplicator frumos în valoare de 3x-6x, ceea ce sună destul de ispititor. Dacă aveți norocul să aterizați un multiplicator de 6x, crește cu siguranță potențialul câștigător al acestui mare slot.

Există și mai multe surprize în timpul rundei bonus. Un sălbatic pe o linie câștigătoare vă va dubla victoriile pe lângă multiplicatorul. Acest lucru crește potențialul câștigător al huolong valley slot chiar mai departe decât multiplicatorul și îl face mult mai interesant. În teorie, cu tot ce s -a ridicat, ai putea să lovești un multiplicator de 12x pe fiecare rotire liberă. Care are victorii mari scrise peste tot și promite o lovitură la premiul de top de 500.000 de monede.

Urmați și mai bine știri mai bune. Caracteristica este retrogradabilă, astfel încât să puteți obține până la 14 rotiri gratuite. Multiplicatorul rămâne același - ai doar mai multe șanse să lovești mari victorii. Toate acestea fac ca bonusul să fie rotund în slot cea mai interesantă caracteristică. Cu o valoare de șanse de a ateriza câștiguri de alunecare de teren, veți dori să ajungeți la această rundă mai devreme decât mai târziu.

Caracteristici de slot

huolong valley rezumat

huolong valley slotul ascunde o adevărată comoară îngropată în spatele aspectului simplu. Într -o perioadă în care majoritatea dezvoltatorilor acordă mai multă atenție grafică, mai degrabă decât jocului, Nextgen a oferit un slot cu aspect clasic care plătește mare.

Jocul de bază este destul de simplu și să fiu sincer, nu foarte interesant. Obțineți posibilitatea de a ateriza câștiguri solide cu împrăștierea și sălbăticia, dar dincolo de asta, nu oferă emoțiile pe care le -ați putea aștepta. Pe de altă parte, toate pariurile sunt oprite în runda bonusului. Land 3 sau mai multe simboluri bonus pe tambururi pentru a obține 7-14 jocuri gratuite cu un multiplicator 3x-6x. Alegeți numărul de rotiri gratuite pe care le obțineți și multiplicatorul, deși la întâmplare cu un joc Pick’Em. Și mai bine, toate câștigă cu o dublă sălbatică a valorii, ceea ce înseamnă că s -ar putea să joci pentru câștiguri de 12x pe fiecare rotire gratuită.

Datorită potențialului mare de câștig în runda bonusului, huolong valley este un slot pe care trebuie să -l încercați pur și simplu la unul dintre cele mai bune site -uri de sloturi online.

Partenerii cazinoului