Hyper Burst Slot

Yggdrasil

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.06%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.280.000.00 USD

Subiect

Insula tropicala

Hyper Burst

hyper burst Recenzie slot online

Ca multe jocuri din Yggdrasil, hyper burst Slot Machine folosește un stil de desene animate plăcut, care umple ecranul computerului sau al mobilului cu imagini colorate. Grila 6x4 are simboluri cu carduri cu plată mai mică și cu valoare mai mare măști Tiki. Totul se află pe un fundal al unei insule tropicale luxuriante undeva în Pacific, dar imensul vulcan din spatele tambururilor sugerează lucrurile care vor veni.

Nu va rămâne în stare latentă mult timp, întrucât fuzionarea tambururilor și a respingerii declanșează după fiecare victorie. Odată ce respinările au contopit 4 dintre mulinete împreună, multiplicatorii câștigați încep să crească alte plăți. Este un mecanism interesant care poate duce la premii uriașe de până la 12.800x în totalul pariului.

Cum să joci hyper burst Joc sloturi

Gama de pariuri disponibile se desfășoară de la 0.10 până la 100.00 pe rotire, ceea ce oferă o bună răspândire a opțiunilor pentru a se potrivi majorității bancrollilor sau a celor care se joacă cu un bonus de rotiri gratuite. Pentru a începe, încărcați hyper burst Slots joc pe un computer, iOS, Android sau Windows Mobile dintr -un cazinou recomandat, apoi selectați -vă pariul folosind valoarea monedei + sau - file.

Câștigi prin potrivirea simbolurilor aterizate pe o linie de plată, pornind de la tamburul din stânga, iar un clic pe butonul"I" deschide plata de plată unde puteți vedea cât de mult merită fiecare. Simbolul cel mai puțin valoros plătește 1x miza dvs. atunci când traversează toate cele 6 tamburi, cu cea mai mare plată în valoare de 8x și un simbol special sălbatic care returnează un câștig de 100x.

Butonul săgeată circulară declanșează o opțiune automat care rulează până la 100 de rotiri consecutive și puteți preseta orice limite de câștig sau pierdere care vor opri acest mod atunci când sunt atinse.

Respins și altele hyper burst Caracteristici de slot

Acțiunea începe imediat ce aterizați o combinație câștigătoare. Vulcanul izbucnește și scoate lavă pe 2 dintre tambururile din mijloc, care se contopesc și se completează cu simboluri de dimensiuni 2x2. Reel -urile resping gratuit și dacă acest lucru creează un alt câștig, o a treia tambur se contopește pentru a vă oferi simboluri 3x3. În cazul în care următorul respin ar fi, de asemenea, câștigător la cele mai bune cazinouri online, toate cele 4 mulinete din mijloc se combină și simbolurile imense 4x4 îl coboară.

Din acest moment, dacă vreun simbol de pe Reel 1 se potrivește cu cele de pe tambururi fuzionate, acesta garantează o victorie de 5 simboluri potrivite. Acum introduceți Hyper Mode pentru a obține recompensele multiplicatorilor pentru alte respingeri dintr -o serie. Multiplicatorii încep de la 3x, apoi cresc până la 5x și, în sfârșit, 10x pentru orice respinsare rămase.

Orice rotire pierzută, în orice moment, resetează tamburele și multiplicatorii, astfel încât nu veți ajunge până la cel mai înalt nivel de fiecare dată. Cu toate acestea, tambururile fuzionate fac mai mult probabil să se formeze o combinație câștigătoare, deci este mai ușor decât credeți.

Caracteristici de slot

hyper burst Slot Machine Maximum Wins, RTP și volatilitate

Deoarece acesta este un joc de volatilitate ridicat, s -ar putea să nu vedeți combinații câștigătoare de câte ori ați face în sloturi de varianță mai mică, dar când vin premii, acestea tind să fie destul de ridicate. Returnările medii vin la 96.02% și cu multiplicatorii, este posibil să revendicați o victorie de 12.800x pariul dvs. La 100.00 WAGER, acesta este un imens 1.280.000.00 Venind în cale.

Al nostru hyper burst Slots Game Rating

Ne place caracteristicile de design îngrijite și respingerea potențial răsplătitoare a rundei hyper burst slot. Temele insulei tropicale și ale vulcanului sunt meritate foarte populare și utilizate în multe jocuri de sloturi, dar acesta este cu siguranță unul dintre exemplele mai bune. În afară de simbolul sălbatic care acționează ca alții dacă poate completa combinații, există doar un singur bonus, dar este unul excelent.

Pe măsură ce se îmbină din ce în ce mai multe mulinete, devine mai ușor să aterizezi un câștig și să declanșezi mai multe respingeri și multiplicatori. Desigur, este nevoie de o singură pierdere pentru a reveni imediat la aspectul de bază, dar aceasta face parte din emoție.

Poți juca hyper burst slot la cazinourile noastre online de top. Consultați cele prezentate aici și asigurați -vă că revendicați cele mai bune oferte de bonusuri de bun venit.

Partenerii cazinoului