Ice Joker Slot

Play'n Go

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

2

Castiguri

4

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.23%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

300.000.00 USD

Subiect

Fructe, bare și clopote

Ice Joker

ice joker Recenzie slot online

ice joker Slots Game înconjoară grila simbolului 5x3 cu icicule albastre și munți, luminate de luminile nordice într -o noapte polară rece. Nici măcar simbolurile nu scapă de îngheț, cu cireșele, lămâile, strugurii, barele și stelele acoperite cu cristale de gheață strălucitoare. ice joker ea însăși este o figură izbitoare într-o rochie plonjată care nu este în totalitate nepotrivită climatului și poartă o pălărie elaborată de tip Harlequin.

Play’n Go au folosit graficele de înaltă calitate prezentate în mare parte din gama lor și în gama lor și ice joker Slotul arată la fel de bun pe PC -uri, Android, iOS și Windows la cele mai bine cotate cazinouri mobile.

Rotiți tambururile și puteți declanșa caracteristici, cum ar fi rotiri gratuite, cu simboluri sălbatice în expansiune, plus un jocuri gratuite cu o mulțime de sălbatice în plus, acordate de la o roată bonus.

Cum să joci ice joker Jocuri mecanice

O bară de defilare sub tambururi deține toate opțiunile de pariu, care variază de la 0.20 până la 100.00 pe rotire. Acesta este un joc de 20 de linii care folosește mecanismul de plată standard în care câștigați premii prin potrivirea simbolurilor pe o linie din partea stângă.

Deschideți paytable -ul prin butonul"I" galben pentru a vedea cât de mult plătește fiecare simbol la nivelul actual de pariuri. Câștigurile variază de la 1.5x pariul Când cireșele sau lămâile traversează o linie de plată, până la 50x când un roșu mare 7 se oprește pe toate cele 5 tamburi pe o linie la oricare dintre site -urile noastre de cazino online recomandate.

Modurile de autoplay și turbo sunt disponibile și puteți ajusta volumul coloanei sonore ușor îngrozitoare, completate cu sunetul unui Joker de râs sau îl opriți cu totul dacă doriți.

Rotiri gratuite și altele ice joker Caracteristici ale jocului de sloturi

Deși nu plătește premii direct și apare doar pe Middle 3 tambururi, ice joker Personajul ajută acționând ca alte simboluri dacă poate apoi să completeze un câștig. Acest simbol sălbatic declanșează apoi 3 rotiri libere înghețate în timp ce se blochează în loc, extinzându -se în sus sau în jos în fiecare rotire liberă până când umple întregul tambur.

Este mult mai probabil ca ea să creeze un câștig în timpul acestei caracteristici și, dacă mai este ice jokerapar în această rundă, primiți încă 3 rotiri gratuite înghețate.

Simbolurile de împrăștiere a fulgurilor de zăpadă în orice 3 sau mai multe locuri vor debloca Winters Wild Wheel. Obțineți o rotire a acestei roți bonus, colectând între 1 și 7 ice joker sălbatice care vor apărea în timpul unei serii de rotiri gratuite. Jocurile gratuite se desfășoară până la toate premiate ice jokerAu apărut și încă declanșează rotirile libere înghețate, ceea ce poate transforma acest lucru într-o caracteristică foarte lungă. Cu noroc, obțineți maxim 51 de jocuri gratuite.

Caracteristici de slot

ice joker Câștiguri maxime, volatilitate și revenire la procentul jucătorilor

Puteți câștiga până la 3.000x pariul dvs. total de la ice joker Joc de sloturi și dacă joci la cele mai mari sare, ceea ce egalează cu o victorie substanțială de 300.000.00. Este un joc cu volatilitate medie, unde veți găsi un echilibru frumos între frecvența câștigurilor și valorile medii ale premiilor. Revenirea generală la procentul de jucător este de 96.23%.

Închiderea gândurilor pe ice joker Jocuri mecanice

ice joker Slot Machine ia un joc tradițional cu temă cu fructe și adaugă niște fler vizual pentru cei cărora le plac jocurile de iarnă. Jokerul însuși este cel care transformă acest joc într -unul în care rotirile gratuite pot rula și rula dacă Winter Wild vă acordă cu numărul maxim de ice jokers în caracteristica de rotiri gratuite.

O victorie maximă de 3.000x miza dvs. este despre standardul pentru jocurile de varianță medie și, la fel ca toate sloturile de joc, ice joker este complet autorizat și certificat pentru jocuri corecte.

Dacă este prea drăguț pentru tine, încearcă similar fire joker Slot de la Play’n Go, unde o roată de multiplicatori poate stimula câștigurile și există un respins rotund cu simboluri lipicioase. Veți găsi acestea și restul gamei Play’n Go, alături de sloturi de la alți dezvoltatori de top de pe site -urile noastre de top online.

Partenerii cazinoului