Icy Wilds Slot

IGT

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

2

Castiguri

4

Dezvoltator

IGT

RTP

96.15%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Animale, fantezie, bijuterii

Icy Wilds

icy wilds Recenzie slot online

icy wilds este un slot din IGT Acest lucru este pus într -un peisaj înghețat și vine cu câteva caracteristici serios.

Este un joc cu 5 tamburi, cu 50 de plăți, unde simboluri precum urși polari, ermine și bufnițe de zăpadă li se alătură o frumoasă prințesă. Poate inspirat de filmul înghețat, designerii de la International Game Technology (IGT) s -au asigurat că icy wilds este unul dintre cele mai bune sloturi din gama lor.

Bonusurile de joc includ stacked Simboluri sălbatice care se lipesc pentru următoarea rotire, iar până la 45 de rotiri libere pot fi revendicate atunci când urșii polari umplu tambururile.

Nu sunt doar aceste bonusuri interesante și caracteristici de design de gheață care au făcut icy wilds Totuși, atât de popular. Este un joc care poate atrage toată lumea, de la ocazional jucători care doresc să rotească tambururile pentru mize mici de 0.50, pentru jucătorii care caută să parieze până la 1.000.00 pe rotire. icy wilds are potențialul de a plăti 10x pachetul dvs. total, sau 10.000.00 la pariul maxim.

Dacă doriți să vă răsturnați cu un slot care nu vă va lăsa rece, asigurați -vă că aruncați o privire icy wilds. Îl puteți reda pe PC -uri desktop, Android și IOS la majoritatea celor mai bune cazinouri online. Citiți mai departe pentru ghidul nostru detaliat pentru unul dintre cele mai tari jocuri din IGT portofoliu.

icy wilds Controluri și configurarea sloturilor

Când vine vorba de experiență în dezvoltarea sloturilor, IGT au puțini rivali. Compania lansează jocuri de cazinou din anii 1970 și și-a reglat bine gama pentru a se asigura că fiecare slot apelează la cea mai largă audiență. Ușurința de utilizare este un factor important și veți găsi că, la fel ca restul jocurilor lor, icy wilds face să se configureze și să înceapă cât mai simplu.

Trebuie doar să faceți clic pe butonul Total BET de sub tambururi și toate opțiunile de stație sunt dezvăluite. Selectați un nivel care se potrivește bankroll -ului dvs. și sunteți bine să mergeți. Puteți alege, de asemenea, nivelul coloanei sonore, care este o melodie veselă amestecată cu zgomotele clasice ale mașinii de fructe, deși neobișnuit, icy wilds nu are o opțiune automată. Va trebui doar să faceți clic pe butonul de rotire pentru fiecare rundă.

Deschiderea paytable dezvăluie ce merită fiecare simbol și modul în care se declanșează rundele bonus. Câștigi multipli din suma mutată pe linie de plată atunci când 3 sau mai multe simboluri potrivite aterizează pe o linie de la stânga la dreapta. Simbolurile speciale Sticky sălbatice sunt o caracteristică inovatoare care merită revizuită înainte de a juca, doar pentru a ști la ce să vă așteptați atunci când sunt declanșați.

icy wilds Caracteristici de joc și bonus

Tăiele acoperite cu zăpadă, așezate pe un fundal de munți și de la Northern Lights, vă vor întâmpina la icy wilds joc de sloturi. Deoarece a fost proiectat de la bun început pentru a lucra pe desktop, iPhone, iPads și dispozitive Android, veți constata că graficele cu acțiune și animații netede sunt transportate pe toate platformele.

Pictogramele cu carduri ridicate 9 până la A este probabil să aterizeze pe tambururi mai des decât simbolurile imaginii cu plată mai mare. Frumoase creaturi ale sălbăticiei nordice plătesc fiecare până la 100x miza de linie atunci când umple o întreagă linie de plată.

Prințesa a adus o parte din bijuteriile ei și dacă vedeți fie pandantivul în formă de inimă, fie sună pe o linie de plată, câștigați până la 125x miza de linie. O coroană valorează puțin mai mult, iar prințesa plătește premiile de până la 500x Miza de linie.

Simbolul Prințesei umple 4 rânduri, astfel încât să poată acoperi complet o mulinetă. Simbolurile animalelor și bijuteriilor pot fi, de asemenea, stacked Câteva înalte, declanșând caracteristica specială Sticky Wilds, dacă oricare dintre ele umple toate cele 4 rânduri ale unui tambur.

Când se întâmplă acest lucru, stacked Simbolurile se transformă în cuvântul sălbatic și rămân blocați pe loc pentru următoarea rotire. Pe măsură ce tamburul sălbatic poate acționa ca orice simbol, vă oferă o șansă mare de a completa combinații suplimentare în spin. Cealaltă caracteristică a icy wilds este o rotiri generoase libere.

Un urs polar este simbolul declanșator, iar numărul de rotiri libere acordate depinde de câte locuri de pe tambururi sunt umplute de urs. Doar 3 urși polari vor acorda 10 rotiri bonus, dar dacă aveți norocul să ocupați toate cele 20 de poziții de simbol, maximul de 45 de jocuri gratuite vor fi apoi să se joace.

Ar trebui să subliniem că icy wilds este un slot destul de ridicat de volatilitate, așa că ar trebui să aștepți un timp înainte de a declanșa jocurile gratuite, dar când ajung, rezultatele pot merita să aștepți.

Caracteristici de slot

Concluzie

IGT și -au lucrat încă o dată magia. icy wilds este un slot cu aspect fantastic care va atrage o gamă largă de jucători. Tăietele sălbatice lipicioase sunt probabil văzute mult mai des decât rotirile libere. În timp ce volatilitatea poate fi ridicată, revenirea generală la un procent de jucători de până la 96.15% se asigură că majoritatea pariurilor dvs. vor reveni, în medie, ca câștiguri.

Acest slot inspirat de îngheț a câștigat o bază imensă de fani, dar dacă puteți"lăsa să plece", atunci cum ar fi să joci Wild North, de la Play’n Go Go? Are o volatilitate mai mică decât icy wilds, Dar un stil similar. Există 5 role și 40 de plăți de plăți umplute cu simboluri pentru animale sălbatice.

Roata bonusului Northern Light se învârte în oricare dintre cele 7 caracteristici suplimentare. Acestea includ rularea rotirilor gratuite pentru renii, respinările pachetelor de lupi și o rundă de exploratori sălbatici din North, unde alegeți plăci pentru a descoperi premii în numerar sau declanșați orice altă caracteristică.

Nu va trebui să vă îndreptați spre nord pentru a juca niciunul dintre aceste sloturi fantastice. Nici nu va trebui să părăsiți casa, deoarece ambele sunt disponibile pe site -urile de mai multe cazinouri online.

Partenerii cazinoului