Incan Adventure Slot

Microgaming

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

2

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.25%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

288.000.00 USD

Subiect

Aztec

Incan Adventure

incan adventure Recenzie slot online

De îndată ce încărcați incan adventure slot pe computerul dvs., iOS, Android sau Windows Mobile la cazinourile mobile, vă veți da seama că nu este o mașină de slot obișnuită. În loc de tambururi și linii de plată, aveți o grilă de blocuri cu efect de piatră, cu o fată de desene animate în stil anime. Mai presus de aceasta, pe aspectul orientat către portret, vedeți statui Incan, un contor de baterie și un contor de foraj.

Sarcina ta este să găuriți blocurile evidențiate pentru a ajunge la secțiuni colorate din centrul grilei, unde trezile antice Incani așteaptă descoperirea. Recompensele includ premii în numerar din diferitele statui de aur și blocuri de diamante, plus taste care deblochează niveluri noi, încărcare suplimentară a bateriei și un exercițiu super care se triplă de plăți.

incan adventure este alimentat de Microgaming, Dar dezvoltat în parteneriat cu Independent Gacha Studios.

Cum să joci incan adventure Jocuri mecanice

O răspândire generoasă a opțiunilor BET va atrage jucători cu bugete și niveluri de abilități diferite. Puteți plasa o miză de 0.20 pe bloc sau ridică pariurile pe mai multe niveluri până la maximum 100.00. Controale ușor de utilizat fac ca incan adventure joc potrivit pentru oricine, cu file plus și minus folosite pentru a regla miza.

Cele 3 linii mici de lângă butoanele BET vă duc la plata disponibilă pe site -urile de sloturi online de top, unde vedeți cât de mult merită fiecare simbol și o secțiune de tutorial care acoperă jocul neobișnuit. Pentru a muta fata și exercițiul ei, pur și simplu faceți clic pe un bloc de lângă ea, deplasându -vă printr -un labirint de piatră și dezvăluind blocurile speciale din interior.

Întrucât acesta este un joc de tip arcade care se bazează pe contribuția jucătorului pentru a direcționa burghiul, nu există un joc rapid sau opțiuni automate de rotiri.

Jocuri gratuite și altele incan adventure Caracteristici de slot

Faceți clic sau apăsați un bloc pentru a vă deplasa și îndreptați -vă către secțiuni speciale pentru a câștiga premii, dar căutați blocurile de perete, deoarece nu puteți să vă faceți un efect în acestea. Blocurile obișnuite pot acorda plăți în numerar sau pot umple contoare pentru a actualiza burghie la o versiune de aur care se triplă plăți. Alții reîncărcați o baterie, care rămâne încet din energie pe măsură ce găuriți. Dacă merge complet plat, jocul se resetează și trebuie să începeți din nou forajul pentru a reumple contoarele.

Blocurile de aur pot plăti 24x pariul dvs., cu 2x2 și 3x3 blocuri în valoare de până la 120x, respectiv 480X. Blocurile de diamant 2x2 și 3x3 plătesc 240x și 960X. Aurul și diamantele sunt mai greu de efectuat, așa că va trebui să aveți mai multe încercări, fiecare dintre acestea costând bani.

Blocurile de statuie pot rezista și câteva încercări, dar odată rupte, se colectează într -un metru. Dacă primiți 3 blocuri de statuie, acestea declanșează o caracteristică de bonus gratuită care se joacă pe 7 niveluri. Acestea sunt similare cu rotirile gratuite și vă deplasați prin niveluri găsind taste ascunse, colectând un jackpot de 1000x în partea de sus.

Caracteristici de slot

incan adventure Câștiguri maxime, volatilitate și returnări.

Puteți descoperi o victorie de 288.000.00 Când joci incan adventure joc la mizele maxime. Vine cu o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că este posibil să fiți nevoit să găuriți prin câteva blocuri care nu câștigă pentru a ajunge la comorile ascunse. În general, vine cu o revenire medie excelentă la un procent de jucători de 96.25%.

Verdictul nostru asupra incan adventure Joc

Jocurile arcade sunt adesea de mare succes, iar atunci când vin cu șansa de a câștiga premii mari, devin și mai atrăgătoare. incan adventure Jocul arată impresionant pe PC -uri și telefoane mobile și își trăiește numele în timp ce mergeți într -o aventură virtuală prin ruinele antice.

Fii pregătit pentru volatilitatea ridicată, deoarece pariul ales vă trece doar printr -un singur bloc și poate dura câteva încercări înainte de a debloca un câștig mare. Dacă vă place subiectul, dar preferați un slot convențional, încercați slotul de aur al Lost Inca Pragmatic Play, care prezintă o configurație obișnuită de 5 tambi, 25 de linii.

Veți găsi aceste jocuri, plus multe altele la cazinourile online cele mai bine cotate, unde cele mai bune bonusuri de bun venit așteaptă colecția.

Partenerii cazinoului