A Venit Din Slotul De Sloturi Venus

Betsoft

Nota

2

Divertisment

4

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Betsoft

RTP

95.80%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

325.000.00 USD

Subiect

Fantasy, extratereștrii, sci-fi

It Came From Venus Slot Sites

A venit de la Venus! Recenzie slot online

Spunând povestea lui Skinny Farmer Skeeter și prietenia sa cu o plantă extraterestră de la Venus, acest joc de sloturi cu 30 de plăți este la fel de amuzant și la fel de distractiv de jucat pe cât de plin de satisfacții. Luați câteva rotiri pe el pe orice dispozitiv pe care îl doriți, fie că este vorba!

Ca majoritatea fanilor BetsoftJocurile de sloturi vor ști, studioul face adesea sloturi 3D unice, care vin cu efecte cinematografice și bonusuri care sunt încorporate în poveste. Acest slot obraznic nu este diferit și oferă o prezentare foarte imersivă și o varietate de caracteristici tematice, inclusiv multiplicatori de plată, rotiri gratuite, niveluri de bonusuri în numerar, funcții de dublu up și multe altele, pentru a vă oferi fiecare filmare pentru a face unele mari profituri.

A venit de la Venus! Controluri și configurarea sloturilor

Ca un număr mai în vârstă Betsoft Slot Machines, acest slot poate fi jucat cu ușurință chiar de începători. Un alt lucru minunat în joc este că vă permite să alegeți ce linii de plată doriți să jucați, dar pariați și mai mult de o monedă pe linie de plată pentru a obține premii mai mari. Folosind controalele de pariuri intuitive din partea din stânga jos a ecranului, puteți alege o dimensiune de pariu care se poate potrivi cu orice tip de buget, dintr-o miză cu adevărat scăzută de 0.01 credite pe rundă la o acțiune maximă de 150 de credite.

Pentru a vedea liniile de plată și a decide pentru care dintre ele doriți să plătiți, trebuie doar să deschideți paytable -ul prin intermediul butonului"Vizualizare plăți" din colțul din dreapta sus din dreapta sus. Aici, veți găsi, de asemenea, lista de nouă simboluri de imagine care sunt responsabile de plata premiilor. În timp ce joci în numerar real, te poți aștepta la plăți de 5-500 de monede pe secvență dacă te joci cu o monedă pe linie de plată. Creșterea numărului de monede de până la cinci, însă, va crește aceste premii, oferindu -vă o victorie maximă de 1.250 de monede pe secvență și o lovitură la jackpot -ul progresiv bonus. Și ceea ce este neobișnuit este faptul că chiar și aceste premii pot fi crescute în continuare dacă îndrăzniți să vă ocupați de câștigurile dvs. la jocul de dublu-up bonus.

Pentru jucătorii cărora le place jocurile de noroc din mers, a venit de la Venus! de Betsoft este de asemenea disponibil pentru a juca pe o gamă largă de tablete și smartphone -uri Android și iOS. Pentru a juca slotul pe dispozitivul mobil, introduceți mai întâi meniul jocului pentru a vă ajusta miza și apoi apăsați doar controlul Spin pentru a începe sesiunea.

A venit de la Venus! Caracteristici de joc și bonus

Odată ce începe aventura științifică cu uzina obraznică de la Venus, veți aștepta în mare parte trei sau mai multe simboluri identice pentru a ateriza pe o linie de plată, de la stânga la dreapta, pentru a vă obține un premiu. Pentru a vă ajuta să câștigați mai mult decât ceea ce plătiți, slotul vă oferă, de asemenea, o serie de suplimente pe care veți putea să le vedeți activate din când în când.

De exemplu, slotul are o caracteristică bonus sălbatică aleatorie, care aruncă simboluri sălbatice aleatorii pe ecran, care nu numai că înlocuiesc alte simboluri, dar pot înmulți și premii. Apar pe tambururi două și patru, aceste simboluri vă pot ajuta să stimulați orice premiu pe care îl declanșează cu până la 4x. Și când tambururile unu, trei și/sau cinci conțin aceleași simboluri într -o coloană, slotul vă va acorda cu un bonus de plată de 2x pariul dvs. pentru fiecare stacked coloană. Există, de asemenea, un premiu de 40x pariul dvs. total dacă colectați aceleași simboluri pe toate cele trei mulinete.

Celelalte caracteristici suplimentare din joc, însă, pot fi declanșate doar de simbolurile bonusului special. Colectați cinci simboluri de saci alimentare pe rândul de mijloc și puteți câștiga un bonus de rotiri gratuite cu un sălbatic lipicios. Colectați în schimb cinci simboluri de elicopter. Și în sfârșit, dacă colectați cinci simboluri ale plantelor în timp ce pariați cinci monede pe linie de plată (BET MAX), slotul vă va acorda premiul progresiv al jackpot -ului.

Caracteristici de slot

Concluzie

Dacă vă plac sloturile cu o poveste minunată și o mulțime de caracteristici suplimentare, nu ați putea greși cu acest joc. Ofertă BetsoftEfectele 3D unice, o tonă de bonusuri și premii cu bani reali care ajung până la 187.500 de monede, a venit de la Venus! are mai mult decât suficiente avantaje pentru a atrage orice punter. Ca mulți Betsoft Sloturi de la câțiva ani în urmă, acest joc oferă un joc de varianță medie și o rată de succes ridicată care nu vă va vedea că suferiți vrăji uscate lungi, fără victorii.

Cu toate acestea, un raport de lovire mai mare implică, de asemenea, că orice premii mari în acest joc va fi probabil doar o excepție, așa că dacă sperați la câștiguri cu adevărat masive, va trebui să căutați în altă parte. Dacă sunteți mai mult în sloturi cu varianță mare, puteți găsi o serie de pokies grozave din Betsoft ca să -ți placă mai mult. Faceți o învârtire asupra fetei bune fetei pentru un slot cu un comutator de volatilitate și un jackpot progresiv bonus sau mergeți pentru great 88 și sloturi eterne de sânge dacă doriți jocuri standard cu volatilitate cu o poveste imersivă, premii mari și o gamă întreagă de suplimente. Pentru mai multe sloturi de la Betsoft și alți furnizori de software, asigurați-vă.

Consultați codurile de bonus Dream Vegas și jucați sute de sloturi de top și obțineți peste 35 de progrese.

Partenerii cazinoului