Este Slotul Magic

IGT

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

IGT

RTP

96.19%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

150.000.00 USD

Subiect

Fantasy, monede de aur/aur, magie

It's Magic

Este o recenzie magică a sloturilor online

Dacă vă plac jocurile tematice în jurul vrăjitorilor și vrăjitoriei, atunci este slotul magic de la IGT este unul care sigur te va încânta. Acest joc cu 5 rouți, cu 50 de linii, are un stil de desene animate colorate și conjurează caracteristici speciale, cum ar fi stacked Simboluri sălbatice, jocuri gratuite și jackpot -uri de până la 100.000.00.

Disponibil pentru a juca pe platformele mobile pentru desktop, iOS și Android, magia a devenit un mare succes. Jucătorii au descoperit stilul de vânzare și caracteristicile fermecătoare la cele mai bune cazinouri online, inclusiv cele pe care le prezentăm în partea de sus a acestei pagini.

Subiectul magiei este întotdeauna popular și IGT, sau tehnologia internațională de jocuri, pentru a le oferi titlul lor complet, au o serie de sloturi similare în gama lor. Magia este una dintre cele mai recente completări și IGT și -au folosit cunoștințele și experiența pentru a vă asigura că este cel mai bun joc posibil.

Gameplay -ul cu volatilitate scăzută, în care ai tendința de a vedea plăți frecvente, apeluri la majoritatea jucătorilor, iar rentabilitățile medii generoase vor fi cu siguranță văzute ca un mare plus de către oricine joacă slotul magic din IGT.

Este controlul și configurarea slotului magic

Redat pentru mize între 0.75 și 150.00 pe rotire, mașina de slot magic este ideală pentru aproape fiecare bancroll. Un afișaj clar înseamnă că veți ști exact cât ați murit pe rotiri și, desigur, puteți ajusta pariurile de câte ori doriți să vă potriviți strategia de pariuri.

Jocul plătește premii atunci când aterizați 3 sau mai multe exemple ale aceluiași simbol pe oricare dintre cele 50 de linii de plată, care treceți peste tambururi de la stânga la dreapta, fără o pauză. Câștigă multiplici de suma mutată pe linia câștigătoare și detaliile plăților în fiecare combinație posibilă.

Este deschis cu un clic pe un buton de deasupra tamburelor. Veți constata că simbolurile cărții de joc returnează premiile mai mici, în timp ce o pisică, vulpe, maimuță, orb și comoară plătesc premiile de top. Aceste simboluri colorate valorează până la 150x linia dvs.

În timp ce fiecare dintre aceste simboluri va trebui să se oprească pe cel puțin 3 tamburi, Lily, frumosul mag magie plătește chiar și atunci când a fost văzută pe tambururile 1 și 2.

Toate potențialul și caracteristicile câștigătoare, inclusiv acele jackpot -uri valoroase, sunt comune pe platformele desktop și mobile. Deci, dacă joci mașina de slot Magic pe dispozitivul dvs. Apple sau Android, aveți exact aceleași șanse de a ateriza un câștig ca și în versiunea desktop.

Este acest potențial câștigător, un design excelent și runde de bonusuri interesante care au ajutat la realizarea slotului magic din IGT Un succes atât de mare. Ușurința de utilizare și caracteristicile la îndemână, cum ar fi opțiunea de a spin autofiși, mulinete sunt doar alte câteva caracteristici de legătură ale jocului.

Este jocul magic și caracteristicile bonusului

Designul slotului magic este destul de spectaculos. O pădure cu umbră albastră și un castel de basm stau în spatele tambururilor. Un titlu de joc încrustat de bijuterii se află în partea de sus a ecranului, iar coloana sonoră nu ar părea în loc într-un film Disney Princess.

Caracteristicile sunt la fel de impresionante ca designul. Dacă umpleți o mulinetă cu același simbol, se transformă magic într -un simbol sălbatic care acționează ca alții pentru a completa combinații.

Logo -ul It Magic Slot Machine este un simbol de împrăștiere care acordă rotiri gratuite ori de câte ori aterizează în orice 3 sau mai multe locuri simultan. Pe măsură ce acest simbol poate fi stacked pe tambururi, este posibil ca toate cele 20 de locuri din joc să fie completate de acesta. Câștigați 10 jocuri de bază gratuite, dar orice număr de simboluri de logo peste 3 fiecare premii 2 rotiri suplimentare.

Faceți matematica și veți descoperi că până la 44 de jocuri gratuite sunt posibile, deși acestea pot fi retrase din nou și până la maximum 300 de simboluri mai declanșatoare care apar în timpul rundei.

stacked Wilds and Free Games nu sunt singurele caracteristici magice ale acestui joc. O roată magică poate apărea la întâmplare după orice rotire care nu câștigă. Este o roată simplă de avere care se învârte o dată, aterizând premii în numerar sau premii jackpot.

Valorile regale și ale jackpot -urilor sunt prezentate deasupra tambururilor slotului magic din IGT. Acestea se ridică ca un procent mic din toate pariurile sunt lăsate deoparte, până când noroc -punterii aterizează pe segmentele din dreapta ale roții magice.

Caracteristici de slot

Concluzie

Acesta este un alt slot din IGT cu o notă magică. Magia a devenit un succes uriaș din mai multe motive și IGT și -au pus toată experiența să se asigure că apelează la cel mai larg public posibil.

Proiectarea excelentă, cu simboluri de personaje frumos detaliate și un cadru atmosferic sunt unele dintre cele imediate attractions. Dar gama largă de pariuri și caracteristicile impresionante ale bonusului vor atrage și pariori care caută valoare și opțiunea de a juca la mizele alese.

În timp ce revenirea medie la procent de jucători de 94.18% este respectabil, slotul norocos al vrăjitorului din Red Tiger Jocurile de noroc are un RTP și mai mare de 96.42%. Este livrat cu o temă similară, plus caracteristici, cum ar fi tambururi umplute doar cu simboluri de mare valoare, tambururi care nudging, sălbatice aleatorii și swap-uri de simboluri.

Luați ambele aceste sloturi fermecătoare pentru un spin pe site -urile de cazinouri online de top, unde veți descoperi oferte bonus de bun venit și jocuri gratuite atunci când vă alăturați.

Partenerii cazinoului