Jammin Jars 2 Slot

Push Gaming

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

Push Gaming

RTP

96.40%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

5.000.000.00 USD

Subiect

Fructe, muzică

Jammin’ Jars 2

Jammin 'Jars 2 Online Slot Review

Push Gaming Reveniți la unul dintre cele mai mari jocuri de sloturi cu jocul Jammin 'Jars 2 Slots Online. Este blocat plin de caracteristici suplimentare, cum ar fi tambururi în cascadă, multiplicatori sălbatici, simboluri uriașe și rotiri gratuite. Simboluri de fructe colorate pe o grilă imensă de 8x8 fac ca acest joc să apară pe PC-uri și telefoane mobile și vine cu un multiplicator de pariuri potențial de 50.000x.

Jammin 'Jars 2 este un slot de volatilitate ridicat, cu o revenire de bază la procentul de jucători de 96.1%. Aceasta crește la maximum 96.6% în timp ce colectați simboluri speciale din acest joc extrem de distractiv.

Cum să joci slotul Jammin 'Jars 2

Jocul se joacă într -un club de noapte de desene animate, unde un DJ Jam Jar în ochelari de soare stă deasupra unui metru la stânga grilă simbolului. De asemenea, apar fructe neon și palmieri și există o coloană sonoră funky pentru a se potrivi cu stilul vibrant.

Portocalele strălucitoare, struguri, cireșe și prune sunt printre simboluri. Veți vedea, de asemenea, embleme bonus, cum ar fi un borcan de gem multicolor și jetoane albastre cu multiplicatori câștigați pe ele. Arată fantastic pe PC-uri, Android, iOS și smartphone-uri și tablete alimentate cu Windows în partea de sus Push Gaming cazinouri.

Faceți clic pe săgeți de lângă butonul Total BET pentru a varia miza de la minimum 0.10 pe rotire până la maximum 100.00. Este o răspândire generoasă care acoperă majoritatea bugetelor. Alte controale ușor de utilizat includ o săgeată într-un cerc care declanșează rotiri automate și grila de 9 pătrate care deschide o platabilă.

Paytable vă arată cât câștigați din clustere de 5 sau mai multe simboluri potrivite. De asemenea, are detalii cu privire la numeroasele caracteristici suplimentare ale Slot -ului Jammin 'Jars 2.

Rotiri gratuite și alte bonusuri Jammins 2 Bonusuri

Extrasele încep la fiecare victorie, simbolurile câștigătoare eliminate și altele noi căzând pentru a umple spațiile goale. Aceste cascade continuă până când nu se văd clustere noi. Dacă apare simbolul Wild Jam Jar, acesta rămâne pe grilă pentru orice cascade rămase într -o serie și se mișcă de fiecare dată, crescând în același timp un multiplicator cu 1x pentru orice victorii din care face parte.

Dacă aterizează într -un grup de 5 sau mai mult, toate valorile lor sunt combinate și plătite pentru un premiu potențial vast.

La întâmplare, la sfârșitul unei secvențe de cascade, caracteristica de explozie a fructelor vede 1, 2 sau 3 simboluri de fructe uriașe aruncate pe tambururi de către DJ pentru un câștig garantat și alte cascade.

Pe lângă faptul că ajută la finalizarea câștigurilor, borcanele sălbatice deblochează o rotită gratuită când cel puțin 3 apar în același timp. Obțineți 6 jocuri gratuite și, din nou, sălbăticile se mișcă în jurul tamburelor în fiecare rotire, crescând un multiplicator câștig cu 1x ori de câte ori ajută la formarea unui grup de 5 sau mai mult. Marea diferență este că multiplicatorii nu se resetează la sfârșitul cascadelor și nu se ocupă de alte victorii în timpul jocurilor gratuite.

Colectați înregistrări de aur și încep să umple contorul sub DJ. Revenirea medie a jucătorilor crește cu mai multe discuri, de la punctul de plecare de 96.1% până la maximum 96.6% odată ce aveți 35 de discuri de aur în colecția dvs.

Un contor complet poate declanșa, de asemenea, un bonus aleatoriu de giga, unde toate simbolurile dispar și DJ-ul apare pe grilă ca un simbol 2x2, 3x3 sau 4x4, împreună cu 3 sau 4 borcane sălbatice. Opt rotiri gratuite Giga, apoi se joacă, cu DJ -ul lipit în loc și borcanele mișcându -se ca înainte.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, volatilitate și RTP din slotul Jammin 'Jars 2

Potențialul câștigător de la multiplicatorii sălbatici este vast și puteți colecta un premiu în valoare de 50.000x, pariul dvs. total. Joacă la maximum 100.00 pentru a câștiga 5.000.000.00 din amestecul perfect de simboluri și multiplicatori.

Slotul Jammin 'Jars 2 este un joc de volatilitate ridicată, cu caracteristica neobișnuită a creșterii randamentelor medii în creștere. Acestea trec de la 96.1% până la 96.6% pe măsură ce construiți o colecție de înregistrări de aur.

Evaluarea slotului nostru Jammin 'Jars 2

Acesta este un joc de excepție care este pachet cu caracteristici. Volatilitatea ridicată înseamnă că este posibil să fii nevoit să suporti câțiva rotiri pierzători înainte de o victorie, dar odată ce Cascades, Wilds, GRATUITE și alte delicioase, puteți obține degetele lipicioase pe unele victorii mari.

Joacă slotul Jammin 'Jars 2 în partea de sus Push Gaming cazinouri online unde vă așteaptă unele oferte generoase de bonus de bun venit.

Partenerii cazinoului

Cât de volatil este slotul Jammin 'Jars 2?

Unde pot câștiga bani reali jucând Jars Jars 2 Slot Machine?

Care este revenirea la procentul de jucători din slotul online Jammin"Jars 2?

Slotul Jammin 'Jars 2 are o caracteristică de bonus pentru rotiri gratuite?

Cât pot câștiga din slotul online Jammin 'Jars 2?

Este slotul Jammin 'Jars 2 Un joc bun?

Ce dezvoltator face mașina de sloturi Jammin"Jars 2?

Ce jocuri sunt similare cu slotul Jammin 'Jars 2?

Când a fost lansat slotul Jammin 'Jars 2?