Jammin Jars Slot

Push Gaming

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Push Gaming

RTP

96.83%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

200.000.00 USD

Subiect

Fructe, muzică

Jammin Jars

jammin jars Recenzie slot online

jammin jars Slotul este încărcat cu acțiune de varianță ridicată, plăți lucrative, caracteristici distractive și imagini vibrante. Oricine alege să rotească tambururile pe acest joc neobișnuit de 8x8 are șansa de a câștiga până la 20.000x miza lor. Vizualele prezintă o mulțime de fructe multicolore, mingi de discotecă, lumini de neon și o scenă funky, contribuind la a face unul dintre cele mai bune jocuri de sloturi din jur.

Veți găsi toate caracteristicile dvs. preferate, cum ar fi sălbăticie, scuteri, rotiri gratuite și multiplicatori. Urmăriți tambururile în cascadă magică în timp ce acumulați câștiguri ca Cluster Pays. jammin jars De asemenea, include o caracteristică Rainbow aleatorie, multiplicatori nelimitați, precum și Wondering Wilds in the Free Round Round. Acest joc de mare varianță este o alegere excelentă dacă doriți să vă extindeți orizonturile și să încercați ceva original și nou la un cazinou online.

jammin jars Reguli de joc online

desi jammin jars slotul are un aspect neobișnuit, jucătorii cu orice nivel de îndemânare și experiență au șansa de a juca. Push Gaming s -a asigurat că jocul oferă o ușurință de utilizare împreună cu originalitatea. Ca un plus adăugat, puteți accesa și jocul pe un dispozitiv pe care îl preferați. Aceasta include tabletă, desktop și toate dispozitivele mobile, cum ar fi dispozitivele iOS și Android.

Puteți câștiga până la 20.000x miza dvs. pe orice dispozitiv pe care alegeți să îl utilizați. Pentru a juca, selectați pur și simplu o dimensiune a pariului și atingeți"Spin". Puteți găsi Paytable făcând clic pe pictograma meniului din colțul din stânga îndepărtat. Navigați la opțiunea"PET total" pentru a vă ajusta dimensiunea pariului. Puteți roti tambururile de la doar 0.20 de monede până la un pariu maxim de 100 de monede un spin. Funcția de plată a clusterului înseamnă că nu trebuie să selectați propriile linii de plată.

jammin jars Rotiri gratuite și caracteristici suplimentare

Există 6 simboluri de fructe diferite pentru care să profitați în jammin jars joc de bază. Datorită funcției de câștig de cluster, veți avea nevoie de 5 sau mai multe simboluri potrivite pentru a câștiga. Plățile încep cu simbolul de afine care vă poate plăti până la 10x miza dvs. Celelalte fructe includ prune, mere, zmeură, portocale și căpșuni. Strawberry este fructele cu cea mai mare valoare și poate plăti până la 100x miza dvs.

Fără linii de plată, toate recompensele dvs. vor veni printr -o serie de câștiguri în cluster și tambururi în cascadă. Borcanul de gem este un simbol sălbatic și împrăștiat în același timp. Jam Jar Wild se poate deplasa de -a lungul tamburelor și oferă recompense multiplicatoare care pot continua să crească în dimensiune. Funcția Rainbow aleatorie va declanșa la întâmplare în timpul jocului de bază.

Această caracteristică va adăuga simboluri de fructe uriașe la mulinete. Dacă aterizați 3 sau mai multe borcane de gemuri sălbatice, veți declanșa o rotiri gratuite cu 6 rotiri gratuite. Toți multiplicatorii transportă în runda bonusului și continuă să se acumuleze. Jam Jar Wilds ajută la formarea multor victorii, trecând de -a lungul grilei în mai multe poziții.

Caracteristici de slot

jammin jars Max Win, RTP și volatilitate

Dacă mai aveți jammin jars de Push Gaming, Există potențialul de a câștiga până la 20.000x de miza dvs. Acesta este un joc de varianță ridicat cu un RTP de 96.80%. Pariul maxim poate ajunge până la 100 de monede pe rotire. De asemenea, puteți câștiga până la 100x miza dvs. în jammin jars joc de bază.

jammin jars Concluzie și sugestii de joc

jammin jars Slotul este o aventură strălucitoare și colorată, cu un nivel ridicat de divertisment și originalitate. Ca joc de varianță ridicată, se potrivește jucătorilor cu ceva mai multă experiență de joc. Este format dintr -o mulinetă unică cu 8 robinet, cu 8 rânduri cu tambururi în cascadă, iar Cluster Pays, care îl diferențiază de multe alte sloturi standard. Acest joc plin de satisfacții poate plăti până la 20.000x miza dvs. și oferă, de asemenea, o varietate de funcții bonus distractive și originale.

Căutând mai multe Push Gaming sloturi? Tot ce trebuie să faceți este să vă îndreptați către lista noastră de site -uri de sloturi cu bani reali. Am selectat o listă cu cele mai bune cazinouri online cu cea mai largă selecție de jocuri de calitate. Puteți consulta titluri epice precum wild swarm care este un slot 5x5 cu 20 de linii de plată. Ați putea câștiga, de asemenea, un masiv de 20.000x miza dvs. în slotul nemuritor de breaslă. Asigurați -vă că consultați lista noastră!

Verificați mai jos mai multe sloturi tematice pentru muzică

Partenerii cazinoului

Este posibil să câștigi rotiri gratuite pe jammin jars?

Este jammin jars Un joc popular?

Cine a creat jammin jars slot?

Ce caracteristici face jammin jars avea?

Există o limită minimă de pariuri la joc jammin jars?

Pot câștiga un jackpot progresiv pe jammin jars?

Cu câte linii de plată pot juca în jammin jars?

Trebuie să descarc jammin jars slot pentru a juca?

Voi câștiga bani reali dacă joc jammin jars?

Am opțiunea de a juca jammin jars pe mobil?