Slot De Jazz

High 5 Games

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

High 5 Games

RTP

95%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

105.000.00 USD

Subiect

Filme, showbiz, muzică

Jazz

Recenzie de sloturi online jazz

Jazz este genul muzicii care provine din străzile din New Orleans, în comunitățile afro -americane. Instrumentele tipice din acest gen sunt saxofonul, basul dublu, pianul, chitara și coarnele. Deși originară din SUA, jazz -ul s -a răspândit în întreaga lume și oamenii din toate acestea îl ascultă zilnic. High 5 Games au vrut să le ofere jucătorilor care sunt iubitorii de jazz un slot care le -ar încălzi inimile. Numit jazz, slotul face un spectacol real cu muzicieni care cântă tot felul de instrumente și o frumoasă cântăreață de sex feminin în centrul atenției.

Jazz de High 5 Games ajunge cu o caracteristică rece de conexiuni sălbatice, jocuri bonus, scuteri și sălbatici. Este un slot de varianță medie care oferă 178 de linii de plată. Pentru a -l reda, puteți utiliza orice dispozitiv pe care îl doriți, deoarece slotul online de jazz este perfect compatibil atât cu dispozitivele desktop, cât și cu cele mobile. Puteți să vă puneți melodia preferată de jazz, să încărcați slotul și să vă bucurați de jocuri netede oriunde v -ați afla!

Cum să joci slotul online jazz

Jazz este optimizat atât pentru utilizarea desktopului, cât și pentru mobil. Puteți să-l încărcați și să vă redați pe orice dispozitiv, fie că este un iPad, iPhone sau orice alt dispozitiv alimentat cu iOS. De asemenea, pot fi utilizate sisteme de operare Android.

Veți observa perdelele albastre din fundal. Sub mulinete, veți vedea două butoane care vă permit să vă configurați pariurile totale. Primul este pentru liniile de plată pe care doriți să le jucați. Puteți alege să jucați pe linii de plată 25, 50, 75, 125 sau 178. Pariul minim total poate fi 0.35 și maxim 350.00. Afișajul total de pariuri se află lângă butoanele de configurare a pariului.

Există un afișaj negru care vă arată câștigul și numărul de credite cu care ați rămas să vă jucați. Apoi, aveți butonul de redare. Sub el, aveți"?"Și butoanele difuzoarelor. Apăsând butonul difuzorului, puteți activa sau dezactiva sunetele. Apăsând"?"Buton, veți ajunge la platabil.

Ultimele două butoane pe care le veți vedea sunt butonul autoplay și butonul de redare. Apăsați butonul Autoplay pentru a reda până la 25 de Autospi. Apăsați butonul de redare și veți începe să învârtiți mulinete manual.

Caracteristici de jazz și rotiri gratuite

Veți întâlni simbolul de împrăștiere a rotirilor gratuite. Veți vedea, de asemenea, The Wild prezentat cu 4 taste de pian și litere care scrie cuvântul sălbatic. Acest simbol îți va oferi 300.00 pentru cel mai bun combo. Cântăreața și muzicianul din saxofon îți oferă 150.00, în timp ce muzicienii de la pian, chitară și violoncel 100.00 pentru combos 5-din-un fel. Cărțile de joc A și K vă oferă 40.00, în timp ce Q -urile, J și 5 sunt 30.00 pentru combosul lor de top.

Simbolul cu cuvântul sălbatic apare doar pe tambururi 1 și 5, și înlocuiește toate simbolurile, cu excepția împrăștierii și a simbolurilor săgeată din stânga și dreapta. Săgeata dreaptă apare doar pe tamburul 2, iar săgeata din stânga pe tamburul 4 numai. Când aceste două apar pe tambururile respective, pe o linie jucată sau neîntreruptă, declanșează caracteristica conexiunilor sălbatice. Săgețile se transformă apoi în sălbăticie, la fel ca toate simbolurile de -a lungul acelei linii între cele două săgeți. Acești noi sălbatici înlocuiesc, de asemenea, toate simbolurile, bată la împrăștiere.

Răspândirea cu rotiri libere apare pe tambururi 1, 2 și 3 numai. Ori de câte ori apar toate trei, declanșează 7, 9 sau 11 rotiri gratuite. Rotirile gratuite nu pot fi retrase, așa că cel mai mult puteți obține este 11 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite, caracteristica Wild Connections se aplică și vă sporește câștigurile pe toate site -urile noastre recomandate de cazinouri online.

Caracteristici de slot

Câștig maxim de jazz, RTP și volatilitate

Obțineți groovy în slotul de jazz de High 5 Games Și ai putea câștiga până la 105.000.00 credite. Pentru a vă crește șansele, puteți plasa un pariu maxim de 350.00 pe rotire. Puteți câștiga până la 300x miza dvs. în acest slot de volatilitate medie. Vine cu un RTP de 95%.

Rezumat jazz și sloturi online similare

Cel mai mare simbol plătitor în jazz este sălbaticul, oferindu -ți 300.00 pentru cel mai bun combo. Având în vedere că multe sălbatice pot fi pe tambururi la fiecare rotire datorită caracteristicii conexiunilor sălbatice, puteți scoate câteva recompense cu adevărat minunate. Un combo câștigător poate livra 3.000.00 credite. Dacă primiți un ecran umplut cu sălbăticie, puteți scoate 105.000.00.

golden odyssey este un alt slot care poate oferi o recompensă uluitoare. Este un slot vechi cu temă din Grecia, unde un singur combo câștigător poate livra 50.000.00. Pot fi până la 16 rotiri gratuite, așa că dacă obțineți acel combo pe fiecare rotire gratuită, puteți scoate 800.000.00.

Dacă sunteți pregătit pentru un slot și mai plin de satisfacții, ar trebui să vă uitați golden peony. Numărul de rotiri gratuite pe care le puteți declanșa în acest slot este de 89, iar premiul de top pe care îl puteți obține într -un singur spin este de 14.600.00. Acest slot poate livra în jur de 1.3 milioane de credite, ar trebui să meargă bine. Consultați lista noastră de site -uri de cazinouri online selectate. Acolo, veți găsi o mare varietate de jocuri cu sloturi, precum și oferte excelente de bun venit.

Partenerii cazinoului