Jewel of the Arts Slot

IGT

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

IGT

RTP

96.08%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

100.000.00 USD

Subiect

Fantasy, asiatic, carnaval

Jewel of the Arts

Bijuterii de arte recenzie slot online

Dacă sunteți fan al sloturilor cu temă asiatică și judecați după numărul de jocuri cu un stil oriental, majoritatea oamenilor se bucură de ele, vă va plăcea jewel of the arts, din IGT. Situat în Japonia Antică, jewel of the arts Folosește multe dintre caracteristicile populare de design găsite în jocurile tematice japoneze. Roz cherry blossoms Cădeți ușor pe ecran, se văd fete de gheară și războinici samurai și o melodie calmă și relaxantă se joacă în timp ce rolele se învârt.

Pentru a merge cu aspectul minunat, acest joc cu 5 roli, cu 20 de plăți, are câteva caracteristici simple, dar plăcute. Împreună cu un simbol sălbatic standard care ajută la finalizarea liniilor de plată, există o rotită specială de dans de fani, care vede din ce în ce mai multe tamburi devenind umplute cu simboluri sălbatice. Câștigurile garantate în timpul acestei caracteristici au ajutat la împingerea jewel of the arts Pentru a deveni unul dintre cele mai bune titluri disponibile pe site -urile de cazinouri online de top.

Acesta este un joc de volatilitate medie care vine cu toată corectitudinea încorporată și revenirea ridicată la procentul de jucător pe care l-ați aștepta de la un dezvoltator la fel de încredere ca IGT. jewel of the arts poate plăti 10.000.00 într -o singură rotire dacă aveți norocul să aterizați combinația perfectă de simboluri la mizele maxime. Puteți încerca versiunea Freeplay aici sau vă îndreptați către un cazinou recomandat pentru a juca în bani reali pe computerul dvs. de desktop, iOS sau Android Mobile.

jewel of the arts Controluri și configurarea sloturilor

Puteți roti aceste tamburi frumoase pentru doar 0.20 sau utilizați butoanele de control simple pentru a vă ridica miza, până la maximum 200.00 dacă doriți. Dacă bugetul dvs. se încadrează undeva între aceste limite, atunci gama largă de opțiuni de stație ar trebui să se asigure că găsiți un nivel care se potrivește perfect.

Totuși, nivelul de pariu nu este singura opțiune pe care o aveți. Dacă internetul dvs. (sau conexiunea mobilă, dacă sunteți pe un dispozitiv iOS sau Android), nu este prea bun, puteți alege o grafică de calitate inferioară. Chiar și la cel mai scăzut nivel, jocul și caracteristicile sunt intacte, așa că nu veți pierde nimic.

jewel of the arts Vine cu un buton Autoplay care face ceea ce sună și se învârte automat tambururile. Puteți consulta, de asemenea, plata, făcând clic pe un buton de sub tambururi. Listează ce va plăti fiecare combinație de simboluri atunci când aterizați 3 sau mai mult pe o linie de plată din partea stângă.

Există, de asemenea, detalii despre caracteristicile bonusului, dar așa cum am spus, acestea sunt destul de simple, ceea ce face din acesta un joc minunat pentru jucătorii neexperimentați. Dacă sunteți un punter cu experiență, returnările generoase, stilul frumos și câștigurile garantate în funcția de jocuri gratuite sunt doar câteva dintre cele mai importante momente ale punctului culminant jewel of the arts.

jewel of the arts Caracteristici de joc și bonus

Artiștii japonezi sunt cunoscuți pentru designul complex al muncii lor. Artiștii de la IGT s -au inspirat clar din acest lucru și au umplut tambururile cu imagini detaliate. Chiar și simbolurile cărții de joc sunt desenate într -un stil oriental și bogat decorat cu modele colorate. Un cadru roșu îndrăzneț înconjoară tamburele și întregul joc este stabilit printre cireșii unei grădini japoneze.

În timp ce este posibil să vedeți simbolurile cărților care alcătuiesc cele mai multe combinații câștigătoare, căutați simbolurile unei păsări origami, fan de hârtie, dansator și samurai. Acestea plătesc premii mai mari, dar cel mai valoros simbol al tuturor este logo -ul jocului. Dacă aterizați acest lucru pe 3, 4 sau toate cele 5 tamburi pe o linie de plată, câștigurile sunt egale cu 50x, 150x și Magic 1.000X.

Geisha este un simbol sălbatic și, în timp ce nu merită nimic pe cont propriu, dacă este la locul potrivit, va acționa ca alții și totuși veți fi plătit pentru un câștig. Ea nu va putea acționa ca simbol al bonusului de dans al fanilor, care declanșează 3 rotiri gratuite ori de câte ori aterizează în orice 3 sau mai multe locuri simultan.

Aceste jocuri bonus sunt destul de speciale, ca în primul spin gratuit, Reel 2 va fi umplut cu un stacked simbol sălbatic, făcând mai ușor finalizarea unei combinații. În a doua rotire liberă, Reel 2 rămâne blocat în loc și Reel 3 devine, de asemenea, complet sălbatic. Garantează mai multe combinații de 3-din-un fel sunt completate. Dar asteapta! Devine și mai bun în al treilea și ultimul spin, deoarece Reel 4 devine și el sălbatic și veți obține mai multe victorii de 4 ani-garantate!

Caracteristici de slot

Concluzie

Puteți lua aceste tamburi cu aspect excelent pentru o rotire la unele dintre cele mai bune site-uri de cazinouri online și mobile. Combinând o temă extrem de populară cu caracteristici simple, dar lucrative, IGT s -au asigurat asta jewel of the arts va apela la cât mai mulți jucători posibil. O gamă generoasă de pariuri o pune la îndemâna tuturor tuturor banilor, în timp ce un RTP de peste 96% înseamnă că, în medie.

Este un joc care aruncă o privire asupra culturii și tradițiilor Japoniei, dar dacă îți plac sloturile cu umor, acesta nu este locul potrivit pentru a arăta. Dacă preferați să râdeți în timp ce jucați sloturi, consultați jocuri precum artificii Master din Playson. El joacă un panda de desene animate adormite, care supraveghează un joc unic cu mai multe straturi, care are simboluri care aterizează în mai multe straturi. Se trezește pentru a învârti o roată bonus pentru tine și există jocuri gratuite, plus multiplicatori pentru a revendica în această distracție, cu 5 roel, 243 de moduri de a câștiga slot.

Deși are un stil drăguț, există câteva câștiguri serioase disponibile de la Maestrul de artificii. Faceți o călătorie în Asia cu oricare dintre aceste mașini cu sloturi și vedeți ce recompense vă așteaptă.

Partenerii cazinoului