Jimi Hendrix Slot

Netent

Nota

2

Divertisment

4

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

Netent

RTP

96.90%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Scăzut

Bonusuri

Da

Câștig maxim

80.000.00 USD

Subiect

Celebrități, muzică

Jimi Hendrix

jimi hendrix Recenzie slot online

2016 este anul rock n 'roll la Netento vehicule, evidențiată prin eliberarea lor de 'Netent Seria Rocks '2016, o colecție de mai multe sloturi de marcă de bandă de rock cu nume mari. Cel mai proeminent din această linie de titluri de sloturi rock - cu excepția cazului în care întrebi un fan Guns N 'Roses - este jimi hendrix Slot Game, anunțat la Ice Totalling Gaming 2016. Lansat la sfârșitul lunii aprilie 2016, acest slot încapsulează tot ceea ce a fost generația de putere de flori din anii 1960.

Demult cunoscut ca cel mai mare chitarist care a trăit vreodată, jimi hendrixViața a fost redusă tragic la vârsta fragedă de 27 de ani. În urma morții sale în 1970, mii de companii, servicii și organizații s -au apropiat de familia Hendrix în căutarea permisiunii de a folosi jimi hendrix Brand cu puțini găsind mult succes. Din fericire pentru toți fanii iubitori de muzică și sloturi, Netent a reușit să ajungă la un acord reciproc cu familia Hendrix pentru a folosi numele și asemănarea muzicianului prezentat pentru cel mai nou joc de sloturi.

NetentOfițerul principal al produsului, Simon Hammon, înțelege pe deplin responsabilitatea care vine cu reprezentarea unei icoane precum Hendrix:

-jimi hendrix este indiscutabil unul dintre cei mai mari rock starS -a trăit vreodată. Este o onoare și o responsabilitate uriașă de a primi drepturile de a crea un jimi hendrix produs de marcă. Lucrul împreună cu familia Hendrix și companiile lor experimentează Hendrix, L.L.C și Hendrix autentic, LLC la acest joc vă vor ajuta Netent Seria Rocks Una dintre cele mai dorite oferte de produse disponibile."

Despre jimi hendrix Joc de sloturi online

Acest slot cu 5 tamburi, cu 20 de linii, are clar NetentGama completă de resurse din spatele ei. Furnizorul de software de la Powerhouse a scos toate clopotele și fluierele pentru cea mai recentă tranșă a lor la 'Netent Seria de sloturi Rocks. Ca Pistoale și trandafiri Slot Game, slotul inițial din seria lansat de Netent, jimi hendrix Slot prezintă o gamă incredibilă a celor mai mari hituri ale artistului, inclusiv"Crosstown Traffic" și"Little Wing".

Pentru a se asigura că graficele utilizate pe tot parcursul jocului a avut autentic jimi hendrix-uite, Netent a implementat un sistem țintă de zece morph capabil să prezinte sute de expresii faciale. Această implementare a permis pentru Netent Pentru a produce un slot animat complet 3D, cu o multitudine de animații Jimi împrăștiate prin joc.

Caracteristici, speciale și simboluri

Acest titlu de slot oferă două caracteristici speciale în afara simbolurilor și bonusurilor tipice familiarizate cu majoritatea jocurilor de sloturi. Prima dintre cele două caracteristici speciale este re-spinul de chitară roșie. Această caracteristică se activează atunci când apare un simbol care afișează o chitară cu un model roșu; Apoi, fiecare dintre simbolurile de chitară roșie rămâne pe loc în timp ce tambururile se învârte. Acest lucru persistă până când toate chitarele roșii sunt plecate de pe ecran, ceea ce la rândul său începe calculele câștigătoare.

A doua dintre cele două caracteristici unice este funcția"Pick and Click". Această caracteristică este de fapt un joc secundar adăugat pentru a permite jucătorilor să aleagă vorbitorii să câștige rotiri gratuite sau o plată profitabilă. Când rotirile sunt declanșate, jucătorii primesc premiile în trei soiuri, fiecare diferit de tipurile de simboluri sălbatice care apar. Câștigurile potențiale de la această caracteristică întrerupere la 80.000 de monede.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului