Joker Hot Reels Slot

Playtech

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

Playtech

RTP

95.51%

Jackpot

Da

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

3.000.000.00 USD

Subiect

Fructe, șapte, Joker

Joker Hot Reels

joker hot reels Recenzie slot online

Ca multe jocuri tematice cu fructe și Joker, Playtech joker hot reels Slot Machine folosește o grafică simplă și are un joc relativ de bază. Grila 5x3 a simbolurilor stă în fața flames, ajutând la explicarea titlului fierbinte. Alte simboluri de fructe includ pepene verde și portocale, în timp ce un roșu 7 plătește premiile de top. Jokerul vesel este un alt simbol valoros, plătind la fel ca Red 7 și, de asemenea, acționând ca alții dacă poate completa combinații.

Jokerul este, de asemenea, esențial pentru funcția principală bonus atunci când aterizează pe tambururi, determinând să se învârtă alte tamburi în timp ce rămâne pe loc. Câștigi prin potrivirea simbolurilor pe oricare dintre cele 5 linii de plată, începând de pe ambele părți. O volatilitate ridicată înseamnă că este posibil să vedeți lacune relativ lungi între câștiguri, dar premiile au o valoare ridicată pentru a compensa acest lucru.

Cum să joci joker hot reels Slot

Datorită unei game de pariuri foarte largi, acesta este un joc care se potrivește aproape tuturor jucătorilor de la cele mai bune cazinouri online. Jucătorii casual pot paria până la 0.05 pe rotire, în timp ce rolele înalte pot merge până la 500.00. La cele mai mari mize, câștigurile pot ajunge la 3.000.000.00.

Filele ușor de utilizat și minus filele schimbă miza și vine cu opțiuni autoplay și turbo, astfel încât să puteți personaliza puțin jocul. Paytable, deschis cu un clic pe butonul"I" din stânga controalelor, listează cât câștigați de la fiecare simbol.

Cea mai mică valoare cireșă plătesc până la 30x pariul dvs. de linie, în timp ce cele mai valoroase 7s și Joker plătesc 1500x. Dacă aterizați o combinație de 5 într -o combinație pe toate tambururile, câștigul plătește în ambele sensuri în același timp, pentru premii de până la 3.000x! Poți juca joker hot reels slot pe computere sau telefoane mobile, fără a fi nevoie să compromităm privirea, opțiunile de pariu sau caracteristicile.

Respins și altele joker hot reels Caracteristici de slot

Ca graficele și jocul, caracteristicile bonus ale joker hot reels Jocul sloturilor este destul de simplu, dar foarte eficient. Dacă simbolul Joker Wild aterizează stacked Pe oricare dintre cele 3 mulinete din mijloc, se blochează pe măsură ce ceilalți resping de 3 ori. Orice alte stive de glume se blochează și pentru orice rotiri rămase. Acest lucru vă oferă încă 3 șanse de a colecta câștiguri fără a fi nevoie să vă mizați din banii voștri.

Există 2 jackpot -uri progresive, care se construiesc încet în valoare, deoarece un procent mic din toate mizele sunt lăsate deoparte. Mini și Grand Jackpots sunt plătiți la întâmplare, astfel încât următorul dvs. spin ar putea vedea oricare premiu adăugat la bankroll -ul dvs.

Caracteristici de slot

Gluma noastră de tobe de tobe maximă câștigătoare, RTP și volatilitate

Marele jackpot progresiv poate ajunge la zeci de mii. În jocul principal, o victorie de 6.000x miza dvs. de la tomburi complete de glume sau 7s este cel mai mare premiu disponibil. O volatilitate ridicată dă joker hot reels slot o mulțime de gameplay interesant, dar nu vă așteptați la o victorie la fiecare cuplu de rotiri.

Revenirea medie la procentul de jucători este de 95.51%, dar asta include premiul progresiv, iar în rotiri normale, este probabil să fie puțin mai mic decât acesta.

Al nostru joker hot reels Slots Game Verdict

Acesta este un exemplu clasic de mașini de fructe din vechile școli de acest fel găsite în baruri și arcade timp de mai mulți ani, cu avantajul pe care îl puteți juca online fără a pleca de acasă. Graficele strălucitoare sunt doar ceea ce ne place să vedem din acest tip de joc de sloturi, iar caracteristicile simple, dar plină de satisfacții, o aduc la curent.

Dacă preferați o grafică mai modernă, redați slotul Dark Joker Rises Yggdrasil, În cazul în care un clovn demonice premiază misterul de până la 6000 de monede. Alăturați-vă glumelor când jucați aceste și multe alte sloturi de înaltă calitate la cazinourile noastre online de top.

Partenerii cazinoului