Judge Dredd Slot

Nextgen

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

Nextgen

RTP

95.60%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Benzi desenate, acțiune/aventură, sport

Judge Dredd

judge dredd Recenzie slot online

judge dredd s-ar putea să existe pentru a împiedica tâlharii de mega-oraș unul să se îndepărteze cu un transport mare, dar în acest slot de știință Nextgen Întregul său arsenal este dedicat să ajute jucătorii să câștige mari. Cu revenirea medie la procentul de jucător care stă la mai mult de 95%, este clar că se asigură că este servit justiția.

Despre judge dredd Joc de sloturi online

judge dredd este un slot video de cinci roi, cu 25 de plăți, cu un jackpot maxim de 2.500 de monede. Stilul îndrăzneț și înfiorător al acestui superb joc de sloturi este fidel benzilor desenate originale, cu o coloană sonoră grea din anii '80, bogată cu efecte sonore distopice, sunete sintetice și riff -uri de chitară pliante. Simbolurile sunt alcătuite din simboluri standard ale cardului (10, j, q, k, a) și simboluri cu plată mare, cum ar fi armele, ecusoanele și ecusoanele Dredd și judge dredd se. Imaginea unui mega-oraș extins în spatele tamburilor este la fel de impresionantă ca orice fundal vine. Gotham City Mâncați -vă inima.

Caracteristici, speciale și simboluri

Jucătorii pot opta să parieze între 0 GBP.01 - 2 GBP pe linie în joc (0 GBP.25 - 50 GBP pe rotire); În joc regulat, nu puteți ateriza decât simboluri sălbatice pe a treia tambur. Simbolurile sălbatice ajută să se asigure că liniile de câștig curg liber, stând pentru simboluri standard, completând linia câștigătoare pe care altfel nu ar fi contat. Funcția incredibilă Super Bet vă permite să încărcați pistolul Lewgiver's Dredd, cumpărând efectiv opțiunea de a ateriza Wilds pe tambururi două, trei și patru (0 GBP.35 - 70 GBP pe rotire) sau pe tambururi unu la cinci (0 GBP.50 - 100 GBP pe rotire). Fiecare pas crește, de asemenea, crește cifra de revenire la jucător, așa că merită miza suplimentară dacă vă puteți permite.

Pe lângă mecanicul sălbatic, există o împrăștiere sub forma ecusonului Dredd. Aterizarea a trei sau mai multe dintre aceste simboluri oriunde pe tambururi, unul până la cinci vă oferă zece rotiri gratuite, din nou cu un plus de acțiune sălbatică. Există, de asemenea, un multiplicator care dublează fiecare victorie care aterizează în timpul rotirilor gratuite. Cel mai bun dintre toate, aterizarea a trei ecusoane din nou va retrage rotirile libere, astfel încât să puteți învârti o vreme. Extras de genul acesta este cel care creează cu adevărat acele câștiguri.

Alte caracteristici speciale includ bonusul I Am the Law, care nu necesită nimic - poate apărea la întâmplare după orice rotire plătită. Dacă este activat, judge dredd va apărea și va acorda jucătorilor un premiu în numerar aleatoriu. Pentru jucătorii care fantezie își lasă norocul, funcția Gamble vă permite să vă pariați câștigurile pe rândul unei cărți. Alegeți corect culoarea pentru a vă dubla banii sau alegeți costumul potrivit pentru a -l cvadruplu.

Cu atât de multe caracteristici uimitoare pentru a vă spori câștigurile, nu este de mirare că judge dredd slotul online este un joc atât de iubit. Așa că ieșiți și obțineți toate recompensele pe care le meritați!

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului