Jungle Jim El Dorado Slot

Microgaming

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.31%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

92.000.00 USD

Subiect

Jungla, aztecă, acțiune/aventură

Jungle Jim El Dorado

jungle jim el dorado Recenzie slot online

Alimentat de dezvoltatorul de jocuri de renume mondial, Microgmaing, jungle jim el dorado Slot Game Whisks Slot Slot într-o lume cu temă aztec de rotiri gratuite, caracteristici bonus active și imagini de înaltă calitate. Grafica 3D face o treabă uimitoare de a lua jucători din viața lor actuală într -o lume de aventură nesfârșită cu întotdeauna jungla mereu interesantă Jim.

Jocul de joc are 5 mulinete, 25 de linii de plată și este plin de oportunități de spin gratuite, precum și bonusuri multiplicatoare abia așteaptă să vă aterizeze un premiu masiv. Această aventură cu sloturi este sigur că va atrage iubitorii de sloturi și aventuri deopotrivă, deoarece orice timp petrecut cu jungla care caută emoția, Jim este sigur că va fi explozată, în special unul petrecut în căutarea legendarului El Dorado.

Despre jungle jim el dorado Joc de sloturi online

Nenumărați exploratori în ultimele secole și -au sacrificat viața în căutarea legendarului oraș El Dorado, despre care se crede că este un oraș undeva în America de Sud, complet făcut din aur, dar pierdut în istorie fără urmă. În ciuda secolelor de explorări fără fructe și a nenumărate vieți pierdute căutare, jungla curajoasă Jim simte că el și echipa sa de aventurieri (asta ești voi) pot crăpa codul și pot găsi legendarul oraș care se sustrage de atât de mult timp.

Jungle Jim însuși este un explorator care caută emoționant, iubitor de gadgeturi, pregătit să ghideze fiecare jucător care se bucură de slotul său spre premiul final, nu numai El Dorado, ci și premii în numerar. Pentru a atrage jucătorii în aventură, slotul prezintă simboluri tematice aztece, inclusiv topaze, smaralde, safire, rubine, flauturi, sceptre de șarpe, statui și piepturi de comori, toate proiectate cu tehnologie 3D.

Ghidul tău de încredere și liderul neînfricat stau alături de jucătorii au plecat într -o încercare de a găsi ceea ce dorește să nu fie găsit, El Dorado. Din fericire pentru jucători, premii în numerar, rotiri gratuite și multiplicatori care vă așteaptă, sunteți mult mai ușor să vă puneți mâinile decât adevăratul El Dorado, datorită funcțiilor de bonus interminabile oferite pe tot parcursul jocului. Pentru a vă face o idee despre joc, gândiți -vă MicrogamingVersiunea lui Netenteste prezentat Căutarea lui Gonzo joc de sloturi.

Caracteristici, speciale și simboluri

jungle jim el dorado Caracteristică bonusEfecte de caracteristici bonus
Role rulantePe un spin câștigător, simbolurile care contribuie sunt înlocuite cu noi simboluri.
Traseu multiplicatorPe rotiri câștigătoare consecutive, începe la 1X și urcă până la 2x, 3x, 4x și 5x.
Multiplicator 3xToate câștigurile consecutive sunt supuse unui multiplicator 3x care crește până la 6x, 9x, 12x și 15x.
Rotiri gratuiteCând primiți 3 scute oriunde pe tambururi 1, 2 și 3 simultan, veți primi 10 rotiri gratuite.

jungle jim el dorado Jocul de sloturi online este plin de caracteristici bonus gata să vă ajute și Jungle Jim să iasă în timpul aventurilor voastre epice. Ca alte titluri de sloturi din Microgaming, jungle jim el doradoCea mai proeminentă caracteristică este"role rulante". Această caracteristică este aplicată pe întregul joc, indiferent de alte bonusuri. Ceea ce face este să înlocuiți toate simbolurile cu altele noi atunci când aveți un spin câștigător, oferind mai multe șanse de a câștiga.

Jocul este, de asemenea, plin de multiplicatori, inclusiv"Trail multiplicator" și"multiplicatorul 3x". Ambele caracteristici bonus sunt concepute pentru a vă crește câștigurile în funcție de câte rotiri câștigătoare consecutive puteți ateriza. Traseul multiplicatorului se aplică câștigurilor consecutive începând de la 1x și urcând până la 2x, 3x, 4x și chiar 5x. Multiplicatorul 3x poate fi aplicat la orice victorii consecutive începând de la 3x și ajungând la 15x folosind multipli de 3.

O altă caracteristică bonus oferită prin intermediul acestui topnotch slot joc Awards 10 rotiri gratuite pentru orice jucător care aterizează 3 simboluri de împrăștiere în oriunde pe tambururi 1, 2 și 3. Tăietele finale, 4 și 5, nu sunt luate în considerare pentru această promoție. Bonusul de rotiri gratuite poate fi utilizat cu bonusul cu tamburi rulante și bonusul de traseu multiplicator, dar bonusul de rotiri gratuite scade dramatic valoarea bonusului de traseu multiplicator, dacă este câștigat împreună.

Jucătorii care doresc să se bucure de niște rotiri jungle jim el dorado Aveți o gamă largă de opțiuni din care să alegeți, inclusiv toate cazinourile online de top listate în tabelul de mai sus. Dacă niciuna dintre aceste recomandări nu se potrivește preferințelor dvs., jucătorii nu pot consulta lista noastră cu toate cele mai importante cazinouri online asociate cu Microgaming. Acolo vor găsi o mulțime de cazinouri care oferă acest topnotch Microgaming titlu, precum și alte titluri de top ale dezvoltatorului.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului