Jurassic Park Slot

Microgaming

Nota

2

Divertisment

4

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.67%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

95.000.00 USD

Subiect

Filme, acțiune/aventură, dinozauri

Jurassic Park

jurassic park Recenzie slot online

Parte din MicrogamingSeria de sloturi autorizate, jurassic park Slotul online este o mașină foarte distractivă cu varianță medie, care prezintă simboluri licențiate, imagini și scene de tăiere din filmul Hit din 1993. Lansat în 2014, acest joc a devenit popular foarte repede, inspirând studioul să lanseze o continuare în 2018. Ceea ce face ca slotul să atingă nu numai că vă oferă o rată de returnare corectă (96.67% RTP) și 243 de moduri de a câștiga premii, dar și că oferă puncte mai mult decât câteva bonusuri plină de satisfacții. Joacă-l pentru numerar real pe tableta, computerul sau smartphone-ul dvs. și puteți obține ocazia să câștigați până la 1.900.000 de monede cu un singur pariu cu limită scăzută.

Similar cu cel al studioului thunderstruck ii slot, jurassic park de Microgaming Vă oferă mai multe tipuri de jocuri bonus de rotiri gratuite, fiecare oferind funcții suplimentare suplimentare, cum ar fi multiplicatorii câștigați, Walking Wilds și multe altele. Bonusurile sălbatice aleatorii sunt de asemenea disponibile în timpul jocului de bază pentru a vă asigura că veți fi recompensat în mod corespunzător în așteptarea bonusului principal. Pentru a obține mai multe informații despre premiile și suplimentele jurassic park slot machine, asigurați -vă că continuați să citiți pentru ghidul nostru complet pentru joc.

jurassic park Controlul și configurarea sloturilor

Ce este cu adevărat grozav la jurassic park slotul este că poate fi interpretat de oricine. Prezentând controale simple pe ecran și limite de pariuri mici, acest joc de cazinou poate atrage atât începători, cât și mai experimentați cu experiență. Pentru a juca un spin, va trebui să plătiți un pariu fix de 30 de monede, care atunci când sunt înmulțite cu cea mai mică valoare a monedei vă oferă o miză de doar 0.30 de credite. Pentru a paria mai mult, crește -ți dimensiunea monedei și nivelul de pariu și poți paria până la maximum 300 de monede pe rundă sau 15 credite de fiecare dată când lovești controlul spin.

Înainte de a începe să joci cu numerar real, poate doriți să apăsați butonul"Vizualizați plata" și să accesați plata de plată acolo unde sunt listate toate simbolurile și plățile. Dacă vă jucați cu pariul minim, simbolurile dinozaurului cu plată mai mică vă vor plăti între 5 și 150 de monede pe secvență, în timp ce pictogramele superioare vă vor oferi premii mai mari de până la 400, 800 și 3.000 de monede, în funcție de simbol. Jocul cu un nivel de pariu mai mare vă va crește pariul până la 300 de monede și vă va oferi premii care pot fi cu 10x mai mari, începând de la 50 de monede pe secvență și urcând până la 30.000 de monede cu pictogramele împrăștiate. Și datorită jocului care vă oferă 243 de linii de câștig, veți avea o oportunitate specială de a colecta sute de plăți diferite în orice rundă.

Pentru jucătorii mobile, jurassic park este de asemenea disponibil într-o versiune redusă, care a fost special adaptată pentru a juca pe tablete și smartphone-uri bazate pe Android și iOS. Jocul mobil acceptă mișcări de glisare, astfel încât să accesăm plata sau controalele de pariuri, va trebui să glisați la stânga și, respectiv, la dreapta.

jurassic park Caracteristici de joc și bonus

Ca orice slot cu 243 de căi, jurassic park Vă vor plăti de fiecare dată când apar trei sau mai multe simboluri potrivite pe trei sau mai multe mulinete adiacente, începând cu prima tambur (cea mai stânga). Nu contează ce poziții ocupă simbolurile tale, deoarece atâta timp cât apar adiacent, vei fi plătit. Aceste mecanici speciale permit să apară 243 de secvențe câștigătoare diferite în timpul fiecărui spin pe care îl joci (3 rânduri x 3 rânduri x 3 rânduri x 3 rânduri x 3 rânduri = 243).

Când nu există suficiente simboluri potrivite pentru a vă plăti, aveți simbolurile sălbatice ale jocului. Aceste pictograme arată ca logo -ul filmului din 1993 și pot înlocui toate simbolurile, cu excepția împrăștierii, dar plătesc până la 8.000 de monede în premii atunci când nu înlocuiesc. Sălbatii pot fi create și de funcția de bonus de alertă T-Rex, care poate fi activată atunci când există o observare T-Rex. Această caracteristică specială poate crea până la 35 de sălbăticie în plus pe tambururile dvs. după activarea acesteia, care va apărea stacked în timpul a 6 rotiri plătite.

Un alt simbol generos de care te vei simți încântat atunci când te vei juca cu numerar real este simbolul de împrăștiere bonus. Două dintre aceste simboluri în orice poziție vă vor plăti un premiu de 300 de monede, dar trei-cinci dintre ele vă vor primi premii de 600-30.000 de monede, plus un bilet pentru jocul de bonusuri pentru rotiri gratuite. Când a fost declanșat pentru prima dată, bonusul de rotiri gratuite vă oferă 12 rotiri gratuite cu stacked Simboluri T-Rex și o caracteristică sălbatică care poate transforma până la 5 tamburi în sălbăticie. Jucați totuși rotirile gratuite de 25 de ori, iar jocul vă va permite să vă alegeți propriul bonus. Rotiri gratuite cu despărțire și plimbare sălbatică, multiplicatori de 6x și caracteristicile simbolului misterului sunt doar câteva dintre elementele suplimentare pe care le veți putea obține odată ce vi se oferă o alegere.

Caracteristici de slot

Concluzie

În scurt, jurassic park este o mașină de slot extrem de distractivă, care poate atrage majoritatea jucătorilor de acolo. Datorită volatilității sale medii, a limitelor de pariuri mici și a premiilor mari, acest slot va vorbi atât cu punterii cu experiență, cât și cu cei care tocmai încep și nu le place să riște o mulțime de bani. RTP este destul de corect (96.67%), iar rata de succes este mai mare datorită mecanicii 243 de căi, oferindu-vă o mulțime de victorii de așteptat cu nerăbdare. Faceți pariul corect în timp ce jucați la un cazinou online de top și puteți câștiga până la 1.900.000 de monede masive!

Pe de altă parte, dacă îți place sloturile tale online să fie mai volatile cu plățile lor și să îți ofere șansa de a banca câștiguri mai mari, poți, de asemenea, să răsfoim pagina noastră de sloturi online pentru a găsi unele dintre MicrogamingJocurile de mare varianță. Pentru un alt slot autorizat, consultați uimitorul game of thrones, Ceea ce vă oferă, de asemenea, 243 de căi și multiple rotiri gratuite cu multiplicatori Win, dar și o caracteristică de joc încorporată. immortal romance este o altă alternativă excelentă pentru jucătorii cu volatilitate ridicată, oferindu-vă caracteristici similare, dar și realizări speciale de plată și un jackpot foarte atractiv de 3.645.000 de monede.

Verificați mai multe sloturi de film mai jos

Partenerii cazinoului