Katmandu Gold Slot

ELK Studios

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

ELK Studios

RTP

96.20%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.000.000.00 USD

Subiect

Actiune, aventura

Katmandu Gold

katmandu gold Recenzie slot online

Coloanele decorative stau în părțile laterale ale katmandu gold Joc de sloturi, încadrând o grilă de 6x4 umplută cu simboluri de cărți de joc, împreună cu 4 orbe colorate, vultur, tigru și pictograme de dragon. Personajul de alpinist de gheață plătește cel mai mult și este, de asemenea, cheia uneia dintre principalele runde bonus pe site -urile de top online.

Este un joc atractiv, dar aspectul este mai mult decât profund pielii, deoarece caracteristici suplimentare, cum ar fi cascadele simbolice, simboluri de până la 4x4, rânduri suplimentare și extinderea sălbăticilor adaugă emoție la gameplay.

Puteți juca pentru o gamă largă de mize și ca alte jocuri din ELK Studios, Există mai multe opțiuni de strategie de pariere care ajustează pariurile în numele dvs. Toate funcțiile și opțiunile sunt comune între PC -uri, Android, iOS și Windows Mobiles, astfel încât să vă puteți bucura de acest joc atractiv de oriunde, cu o conexiune de internet sau rețea la cazinourile mobile de top.

Cum să joci katmandu gold Joc sloturi

Selectați mize de la 0.10 până la 100.00 cu un clic pe pictograma monedei de monede de sub tambururi, deși katmandu gold Slot Machine oferă, de asemenea, un bonus de cumpărare care costă mai mult, dar adaugă multiplicatori la rotiri gratuite. Strategiile opționale includ optimizatorul, care schimbă automat pariurile pentru a acoperi un procent din bankroll -ul dvs. și nivelul de nivel, care crește mize după 5 pierderi consecutive.

Un mod Autospin, activat prin menținerea butonului de rotire, poate rula până la 100 de jocuri consecutive. Paytable dezvăluie cât de mult merită fiecare simbol atunci când aterizați pe orice rând pe tambururi din stânga. Simbolurile cărții de joc sunt în valoare de 0.3x miza când traversați toate cele 6 tamburi, iar alpinistul de gheață plătește cel mai mult, la 5x pariul dvs. total.

Rotiri gratuite și altele katmandu gold Caracteristici bonus

O floare de lotus aurie este simbolul sălbatic al katmandu gold Joc sloturi. Când devine parte a unui câștig, sălbăticia se extinde fie în sus, fie în jos pentru a ajuta la finalizarea și mai multe combinații.

Simbolurile dintr -o victorie vor dispărea și altele noi scad de sus pentru a umple golurile. Acest sistem de tamburi în cascadă, (numit în mod corespunzător Avalanches aici), este utilizat în mai multe sloturi, dar diferența în acest joc este că un rând suplimentar de simboluri este adăugat la 4 de bază pe fiecare victorie dintr -o serie, până la maximum 4 rânduri suplimentare.

Avalanțele continuă atât timp cât se formează noi combinații și puteți vedea simboluri Giant 2x2, 3x3 sau 4x4 în orice moment, ceea ce face mai ușor să creeze un câștig și o mare avalanșă.

Dacă personajul alpinistului de gheață aterizează în 2 sau mai multe locuri simultan, el lansează o caracteristică în care toate simbolurile de deasupra alpinistului sunt înlocuite de alții pentru a ajuta la finalizarea câștigurilor.

Simbolurile bonusului de aur declanșează o rundă de jocuri gratuite, cu orice 3, 4, 5 sau 6 deblocând 10, 15, 20 sau 25 de picături gratuite. În timpul acestei caracteristici, fiecare apariție a simbolului bonus crește un multiplicator câștig cu 1x, în timp ce o roată tradițională de rugăciune din Himalaya poate stimula și multiplicatorul.

Caracteristici de slot

katmandu gold Câștiguri maxime, RTP și volatilitate

Câștigă 10.000x miza dvs. sau 1.000.000.00 la pariul maxim, sunt posibile. Va trebui să aterizați combinația ideală de simboluri în timpul funcției de picături gratuite pentru a atinge această țintă impresionantă. katmandu gold este un joc de volatilitate medie până la mare, cu rambursări medii pe termen lung de 96.2%.

katmandu gold Verdict de sloturi

Subiectul neobișnuit al vieții din Nepal ajută cu siguranță katmandu gold slot pentru a ieși în evidență pe platformele desktop și mobile. Are câteva caracteristici impresionante pentru a merge cu setarea dramatică, cu tambururile în cascadă și rândurile suplimentare care ar putea duce la câștig după câștigare. Pe măsură ce deblocați mai multe rânduri, numărul de modalități de a câștiga crește, așa că este mai ușor să se potrivească simbolurilor și să declanșeze alte avalanșe.

Extinderea sălbăticilor și simbolurilor care acoperă secțiuni întregi ale jocului va face, de asemenea, mult mai ușor colectarea premiilor și puteți ateriza cele mai mari victorii în caracteristica Drops Free cu multiplicatorul său în creștere.

Dacă vă plac jocurile pline de funcții suplimentare, atunci asigurați -vă că jucați katmandu gold Slots Game la cazinourile noastre online de top, cu cele mai mari oferte de bonusuri de bun venit.

Partenerii cazinoului