King of Macedonia Slot

IGT

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

IGT

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

960.000.00 USD

Subiect

Fantasy, acțiune/aventură, istorie

King of Macedonia

king of macedonia Recenzie slot online

king of macedonia este un joc de sloturi cu temă istorică din IGT Aceasta este plină de imagini cu vaze, instrumente muzicale și piepturi de comori din vremuri trecute. Un cuplu regal vă ajută să plătesc unele dintre cele mai importante premii și lansând câteva runde minunate de bonusuri.

Pentru un pic de informații de fundal, dacă ați studiat vreodată istoria antică, veți ști că Alexandru cel Mare a fost king of macedonia. El a cucerit o mare parte din Europa, Africa de Nord și Asia înainte de a avea chiar 30 de ani. Deși nu a fost niciodată învins în luptă, nu a trăit suficient de mult pentru a se bucura de domnia sa, murind la doar 32 de ani.

Este suficientă istorie pentru astăzi, așa că să revenim la king of macedonia Slot Game, pe care îl veți găsi la unele dintre cele mai bune site-uri de cazinouri online și mobilate pentru mobil. IGT au lăsat o mulțime de culori și detalii pe acest joc de sloturi online cu aspect minunat.

Simbolurile includ o frumoasă regină macedoneană, în timp ce Alexander însuși este o figură impunătoare care declanșează unele dintre caracteristicile speciale care au făcut ca acest joc să fie atât de popular.

Simboluri sălbatice uriașe, câștigă multiplicatori de până la 10x și un joc special de rotiri gratuite cu sălbăticie blocată sunt toate caracteristicile care sunt concepute pentru a stimula bankroll -urile. Dacă joci la maximele mize, ai putea revendica câștiguri de până la 20.000.00 Când este cel mai bun amestec posibil de simboluri și multiplicatori.

Indiferent dacă vă place istoria sau nu, potențialele recompense oferite au făcut ca king of macedonia un joc de slot pe care nu ar trebui să -l ratezi.

king of macedonia Controluri și configurarea sloturilor

king of macedonia este un joc de 5 tamburi, 40 de linii. Nu trebuie să jucați la mizele maxime pentru a vă bucura de toate recompensele acestui joc și puteți roti tambururile de la doar 0.80. Acest lucru îl face potrivit pentru jucătorii care doresc doar să riscă mize mici, dar rolele mari pot paria un masiv de 1.600.00 pe rotire, cu o mulțime de opțiuni între aceste limite pentru restul dintre noi.

Câștigi multipli din pariul pe linie, sau 1/40th din totalul pachetului, când 3 sau mai mult din același simbol aterizează pe o linie de plată pornind din partea stângă. Este un mod standard de aterizare a câștigurilor, care va fi familiar pentru oricine a jucat sloturi înainte, dar nu vă faceți griji dacă sunteți nou la aceste jocuri, deoarece este foarte ușor de înțeles.

Pentru a face king of macedonia sloturi joc și mai ușor de urmat, doar deschideți plata prin intermediul unui buton deasupra tamburelor. Aceasta listează cât de mult merită fiecare combinație, prezentând în același timp detalii despre cum funcționează bonusurile. Cu caracteristici neobișnuite, cum ar fi simbolurile sălbatice blocate și apariția sălbăticilor gigantice, merită să le verific.

Trebuie să vă bucurați de toate caracteristicile și imaginile impresionante ale king of macedonia slot când joci pe un computer desktop, un dispozitiv mobil Android sau iOS. Este unul dintre motivele pentru care acest lucru a devenit un joc atât de mare de succes pentru IGT. Versiunea mobilă transportă chiar și opțiuni precum Autoplay, care stabilește tambururile să se învârtă pe cont propriu atât timp cât vrei. Jocul ar putea fi stabilit în cele mai vechi timpuri, dar modul în care funcționează este corect.

king of macedonia Caracteristici de joc și bonus

O schemă de culoare albastru strălucitor și violet oferă king of macedonia joc de slot un stil opulent, potrivit pentru subiect. Un fundal de câmpuri rulante și munți ajută la setarea scenei, iar coloana sonoră adaugă o atingere dramatică a acțiunii pe tambururi.

Simbolurile sunt la fel de impresionante, cu suluri, vaze, piepturi de comori și un cal negru care apar toate. Frumoasa regină plătește până la 200x miza de linie atunci când traversează tambururile. Orice câștig va fi înmulțit la întâmplare cu 2x, 3x, 5x sau chiar 10x peste dacă simbolul bonusului de aur a aur aterizează pe tamburul din partea stângă.

Figura impunătoare a regelui însuși ajută în câteva feluri. El este un simbol sălbatic, capabil să acționeze ca toate, cu excepția scutului, dacă poate completa alergări de simboluri potrivite. Pentru a -l ajuta să -și îndeplinească sarcina, IGT au făcut din acesta un așa-numit gigantic sălbatic, care are 2 tamburi lățime și 3 rânduri înălțime. Dacă aveți noroc, el va acoperi 2 tamburi întregi, ceea ce va duce la o mulțime de premii în numerar într -un singur spin.

Principala caracteristică bonus este însă că King Free Rypins Round. Dacă scutul de aur aterizează pe tamburul stâng, în același timp cu un simbol gigantic sălbatic, vi se acordă 8 jocuri gratuite. Orice sălbătic. Acest lucru poate duce la câștig după victorie dacă ai avut câteva sălbatice la vedere.

Caracteristici de slot

Concluzie

IGT au aruncat king of macedonia slot la o audiență largă și par să lovească bullseye. Urmează un subiect popular, arată fantastic și are câteva caracteristici bonus frumoase. Este un slot de volatilitate medie, așa că ar trebui să câștigați câștiguri destul de frecvent și să aibă un revenire medie la un procent de jucători de până la 96.1%.

Pentru o schimbare de peisaje, de ce să nu aruncați o privire la King of Atlantis? Acest slot face parte din aceeași familie, cu runde de joc și bonus identice, dar mută acțiunea pe un tărâm subacvatic mitologic.

Graficele sunt la fel de impresionante, așa că, indiferent de ce decideți să jucați, vă veți putea bucura de jocuri cu aspect excelent. De ce să nu vă alăturați niciunui dintre cele mai bune site -uri de sloturi online și să le jucați pe amândouă?

Partenerii cazinoului