Regatele Rise - Shadow Queen Online Slot

Playtech

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Playtech

RTP

96.46%

Jackpot

Da

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

CA 3.125.000.00 USD

Subiect

Fantasy, bijuterii, magie

Kingdoms Rise - Shadow Queen

Kingdoms Rise: Shadow Queen Online Slot Review

Playtech și Ash Gaming au conceput un slot plin de simboluri puternice, cu diferitele personaje magice unite pe tambururi de poțiuni, piepturi de comori și cristale. Valorile actuale ale 3 jackpot -uri progresive sunt afișate într -o parte, iar întregul joc se joacă pe fundalul roții magice elaborate.

Arată impresionant pe platformele desktop și mobile și, datorită unei coloane sonore agitate, sună bine și bine.

Însuși regina umbrei este un simbol sălbatic, iar un simbol de împrăștiere deschide roata magică. Aceasta este o caracteristică la 4 niveluri care acordă Magic Wins, care sunt bonusuri de rotiri gratuite cu premii garantate, plus multiplicatori în creștere. Puteți scoate oricare dintre cele 3 jackpot -uri la întâmplare, cu premiul Epic începând de la 100.000.00.

Cum să joci Regatele Rise: slotul online Shadow Queen

Ca toate sloturile PlayTech, Kingdoms Rise: Shadow Queen este ușor de jucat și vine cu o gamă largă de pariuri pentru a se potrivi jucătorilor cu orice nivel de experiență sau Bankroll. Puteți miza de la 0.10 până la 500.00 pe rotire, cu o mulțime de opțiuni între ele, toate setați cu ușurință folosind filele plus și minus pe panoul de control.

Modurile de autoplay și turbo sunt disponibile și puteți introduce un magazin de funcții unde jetoanele colectate jucând jocul pot fi schimbate pentru a intra în rundele bonus.

Toate jocul, opțiunile, caracteristicile și stilul sunt aceleași, fie că joci pe un computer, laptop, mac, smartphone sau computer de tabletă la cazinourile mobile de top.

Rotiri gratuite și alte regate Rise: Shadow Queen Bonus Bonus Caracteristici

Împreună cu simbolul reginei umbrei sălbatice, aveți un simbol de împrăștiere a roților. Aceasta deschide caracteristica principală a regatelor Rise: Shadow Queen Slot când aterizează pe fiecare dintre cele 3 tambururi în același timp.

Magic Wheel are 4 niveluri și începeți prin a -l învârti pe primul care a revendicat până la 3 rotiri de câștig magic. Dacă o săgeată te îndreaptă spre următoarea roată, o rotiți pentru a colecta până la 5 rotiri de câștig magic, iar următoarele roți duc la maximum 7 și 10 rotiri, respectiv.

Aceste rotiri de câștig magic sunt garantate că vor avea combinații câștigătoare în ele, iar pierderea rotirilor nu contează până la totalul dvs. La fiecare victorie, un multiplicator crește valoarea premiului dvs. cu 1x, așa că până la sfârșitul rundei, puteți pretinde un câștig în valoare de 10x valoarea de bază a valorii de bază.

Ca și alții din gamă, jocul Kingdoms: Shadow Queen Slots are 3 jackpot -uri progresive care plătesc la întâmplare. Greva zilnică este câștigată în fiecare zi, iar greva de putere se referă atunci când atinge un anumit nivel. Jackpot -ul progresiv epic începe de la 100.000.00 și crește de acolo până la lovit.

Căutați jetoane de monedă de aur care apar la întâmplare în timpul jocurilor de bază. Acestea se colectează într -un metru și, odată ce ai suficient, le poți schimba pentru a intra la jocurile bonus din magazinul Rising Kingdoms. Cu toate acestea, veți avea nevoie de multe dintre ele, cu 10 rotiri de câștig care costă 2.700 de jetoane.

Caracteristici de slot

Regate Rise: Shadow Queen Slot Maximum Payouts, RTP și volatilitate

În afară de jackpot -ul epic, cel mai mult pe care îl puteți câștiga din acest joc este 6.250x pariul dvs., ceea ce adaugă până la un imens 3.125.000.00 pentru 500.00 mize. Randamente medii de 96.46% și o volatilitate ridicată fac din acesta un joc interesant și potențial foarte satisfăcător pentru a juca.

Regatele Rise: Shadow Queen Verdict

Dacă vă plac sloturile cu temă magică și fantezie, atunci veți iubi Regatele Rise: Shadow Queen. Poate fi mai greu să aliniați simboluri câștigătoare decât în jocuri de volatilitate mai mică, dar odată ce declanșați, rotirile, premiile și multiplicatorii sunt garantate.

Asigurați -vă că încercați restul seriei Regate Rise, cum ar fi Legend of Elvenstone, sau pădurea interzisă, deoarece fiecare te duce pe un tărâm diferit, unde așteaptă jocul și caracteristicile unice.

Veți găsi aceste sloturi magice pe site -urile de cazino online recomandate prezentate aici.

Verificați mai multe sloturi de la PlayTech mai jos

Partenerii cazinoului