Slotul Coroanei Regelui

Other Game

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Other Game

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

100.000.00 USD

Subiect

Fructe, bijuterii, bare și clopote

King’s Crown

Recenzie pentru sloturi online a coroanei King

King’s Crown de Amatic este unul dintre cele mai de bază jocuri de sloturi pe care le puteți juca. Aspectul de bază combinat cu simbolurile vintage îl face o alegere excelentă pentru fanii și începătorii din vechile școli. Deși poate fi un joc simplu, se mândrește cu recompense de 100.000 de monede, deși simplitatea sa înseamnă că slotul nu are rotiri gratuite. Acest slot simplu te -ar putea surprinde și atunci când coroana regelui decide să se înnebunească. Jocurile de noroc clasice din vechile școli fuzionate cu potențialul de câștiguri substanțiale este ceea ce vă puteți aștepta de la King’s Crown. Puteți juca acest joc de 10 payline la un cazinou cu bani reali pe desktop, tabletă sau orice dispozitiv mobil. Ghidul nostru acoperă toate informațiile de care aveți nevoie despre acest joc de epocă interesant. Continuați să citiți pentru ghidul nostru de sloturi pentru tot-necunoscut.

Cum să joci slotul online King’s Crown

King’s Crown este un joc simplu de 5x3 cu 10 linii de plată. Paytable este situat în partea de sus a ecranului. Veți găsi toate controalele de care aveți nevoie sub mulinete. Fila"Autostart" vă permite să accesați funcția de automat. Când sunteți gata să începeți, faceți clic pe butonul"Bet" pentru a selecta pariul. Puteți paria între 10 până la 500 de monede pe spin. Ați putea câștiga plăți solide de până la 100.000 de monede.Jocul Gamble este o caracteristică neobișnuită pe care o puteți activa cu fila"Gamble".

Slotul mobil al coroanei regelui aduce jocuri simpliste în palma mâinii tale. Câștigă până la 100.000 de monede pe orice dispozitiv mobil, inclusiv dispozitivele Android și iOS. Slotul mobil King’s Crown este la fel de ușor de configurat și de jucat ca și jocul desktop.

Caracteristici și bonusuri ale coroanei regelui

Regulile slotului coroanei regelui sunt direct înainte. Pur și simplu formați linii câștigătoare de 3 până la 5 simboluri potrivite. Nu există caracteristici adăugate, rotiri gratuite sau runde bonus pentru a vă întrerupe jocul. Singura caracteristică suplimentară este simbolul sălbatic și jocul standard de joc. Simbolurile cu plată mai mică includ portocalele, lămâile, cireșele și prunele care pot recompensa până la 100 de monede fiecare. Pepene verde și struguri pot obține recompense de până la 200 de monede. Clopotele și barele verzi pot recompensa până la 250 de monede, în timp ce barele 7 și duble pot recompensa până la 500 de monede.

Simbolul coroanei regelui este o coroană luxuriantă roșie și aur căptușită cu diamante și pietre prețioase. Această coroană fastuoasă este cel mai mare simbol plătit și oferă, de asemenea, o răsucire unică pentru acest joc tradițional. Simbolul coroanei regelui este, de asemenea, un sălbatic și vă poate ajuta să câștigați câteva plăți majore. Pe lângă The Wild, King’s Crown oferă și o caracteristică de joc. Puteți selecta pentru a vă juca câștigurile jucând un simplu joc de ghicire. Vă puteți înmulți câștigurile.

Caracteristici de slot

King’s Crown Maximum Win, RTP și volatilitate

Puteți câștiga până la 100.000 de monede în timp ce vă bucurați de gameplay de varianță medie pe slotul coroanei regelui. Acest joc amatic are un RTP de 96%. Aceste caracteristici sunt exact aceleași dacă joci pe desktop sau la unul dintre cele mai bune cazinouri mobile ale noastre.

King’s Crown Verdict și sloturi online similare

King’s Crown by Amatic este joc pentru jucătorii cărora le place să păstreze lucrurile simple. Nu există runde bonus și foarte puține caracteristici. Există potențialul de a câștiga 100.000 de monede solide. Vă veți bucura de King’s Crown dacă sunteți fan al sloturilor tradiționale și al jocului direct. Este posibil să nu vă uimească cu imagini sau caracteristici, dar v -ar putea surprinde cu recompense.

Consultați varietatea de sloturi retro de Amatic. Toate modalitățile Fruits oferă o mulțime de moduri de a câștiga și un premiu de 100.000 de monede. Include un simbol bonus cu puterea de a debloca câștiguri instantanee. Ați putea consulta Wild 7 cu caracteristici precum stele împrăștiate, runde bonus și victorii instantanee de 50.000 de monede. Descoperiți o selecție largă de jocuri amatice la cazinourile noastre online recomandate. Consultați lista noastră pentru a juca King's Crown și alte jocuri de sloturi interesante.

Partenerii cazinoului