Kitty Glitter Slot

IGT

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

IGT

RTP

94.92%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

2.500.000.00 USD

Subiect

Animale, stil de viață de lux

Kitty Glitter

kitty glitter Recenzie slot online

Fii o pisică mișto cu slotul favorit al prietenului lui Leo Vegas: kitty glitter. Câinii pot fi cei mai buni prieteni ai bărbatului, dar aceste pisoi drăguțe sunt tovarășii purr-fect pentru șirul tău câștigător.

Despre kitty glitter Joc de sloturi online

Dezvoltat de experții din IGT, Acest slot cu cinci roi, cu 30 de plăți, este plin de pietre spumante și pisici curioase, precum și cu simboluri clasice A, J, Q, K și 10. Varianța este ridicată, așa că sunteți cu șansa de a câștiga câteva premii cu adevărat fantastice. Vizualele de labe și animația netedă sunt însoțite de o coloană sonoră tinkling și butoane ușor de navigat pentru jocul simplu. Jucătorii pot selecta chiar și calitatea graficelor pentru unele jocuri de înaltă calitate. Poți vedea biciul?

Puncturile pot paria între 1 și 50 de lire sterline pe linie și pot modifica suma de plată în joc folosind săgețile mici din partea de jos a ecranului. Acest lucru înseamnă că acest slot este cel mai potrivit pentru jucătorii cu un buget ceva mai mare, mai ales dacă doriți să activați toate liniile de plată.

Până la 225 de rotiri gratuite sunt pregătite pentru apucături, iar toate simbolurile tale preferate de pisoi, precum Siamese și Ginger Tom se pot transforma în sălbăticie în rotund bonus. Pentru a atinge înălțimile amețitoare ale jackpot -ului, trebuie să aliniați cinci pisoi pe o singură linie de plată, dar mai puțini prieteni feline oferă încă câteva plăți grozave.

Caracteristici, speciale și simboluri

În timp ce plățile nu sunt la fel de frecvente, acest lucru este curând uitat atunci când se învârtește împrăștierea, deblocarea bonusului de rotiri gratuite. Bonusul de rotiri gratuite este declanșat atunci când trei coșuri de diamant (simbolul împrăștierii) apar oriunde pe tambururi două, trei și patru. Începeți runda bonus cu 15 rotiri gratuite, care pot fi re-declanșate dacă aterizați din nou cele trei coșuri de diamant din nou. Dacă ai noroc, vor continua să se înmulțească. Acest lucru poate continua până la maximum 225 de rotiri gratuite.

Veți vedea că apare un nou simbol în timpul bonusului: un diamant strălucitor. Acesta este unul pentru a urmări, deoarece vă poate afecta în mod semnificativ câștigurile. Colectând cu succes trei diamante pe a cincea mulinetă, nu numai că va deveni un acumulator, dar va transforma și pisoiul persan pufos într -un sălbatic. The Wild poate apărea pe tambururi două, trei, patru și cinci și poate înlocui toate simbolurile pisoiului și cărților pentru a finaliza o combinație câștigătoare. Dacă continuați să aterizați acele râvnite diamante, veți face în cele din urmă să vă actualizați toate pisicile la sălbăticie. Trebuie să colectați trei diamante pentru a transforma un alt pisoi sălbatic, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de 12 diamante pentru a debloca toate cele patru sălbatice. Un lucru este sigur, te vei găsi câștigând sume incredibile la sfârșitul rotirilor gratuite!

După cum puteți vedea, există mulți bani pentru apucături în incredibil de drăguț kitty glitter Joc de sloturi online. Cu o mulțime de șanse de a câștiga, este purr-fect pentru iubitorii de pisici și sloturi deopotrivă. Nu fiți o pisică mohorâtă și asigurați -vă că dați acest slot strălucitor!

Verificați mai multe sloturi de la IGT de mai jos

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului