Labyrinth of Knossos Multijump Slot

Yggdrasil

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

4

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.42%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

375.000.00 USD

Subiect

Grecia antică, mituri și legende

Labyrinth of Knossos Multijump

Labirintul lui Knossos: recenzie multijump online slot

Yggdrasil Și Dream Tech Gaming au creat un joc de stil de desene animate bazat pe legenda greacă a jumătății omului, Half Bull Minotaur, care a trăit într -un labirint imens. El apare împreună cu alte personaje din poveste, cum ar fi eroicul Teseu și frumoasa Ariadne. Scuturi, săbii și simboluri ale cărților de joc completează colecția și toate stau pe o grilă de 5x3, înconjurate de coloane de piatră, adânc în labirint.

Este un joc cu 5 tamburi în care trebuie să te Aterizați simboluri potrivite pe oricare dintre cele 243 de moduri de a câștiga. Simbolurile pot veni cu multiplicatori aleatori atașați, iar acestea sar pe tambururi, construind potențial valori mai mari multiplicatoare.

În timpul unei runde de bonus de rotiri gratuite, toate simbolurile vin cu multiplicatori, ceea ce face mult mai ușor să aterizeze combinații cu plată mare. Puteți câștiga până la 6.250x pariul dvs. din labirintul lui Knossos: slot multijump, și funcționează pe PC -uri, iOS, Windows și Android Mobile prin unele dintre cele mai bune Yggdrasil cazinouri.

Cum să joci labirintul lui Knossos: Slot Machine multijump

Vă jucați cu 20 de monede și făcând clic pe butoane plus sau minus pe controale, puteți selecta valorile monedelor din 0.01 până la 3.00. Care oferă o gamă generală de 0.20 până la 60.00 pe rotire, iar majoritatea jucătorilor vor găsi un nivel între aceste limite pentru a se potrivi cu bugetul lor.

Alte controale declanșează o opțiune de rotiri automate, iar cele 3 linii mici de pe panou vă duc la platabil, unde vedeți cât de mult merită fiecare simbol și cum funcționează bonusul și multiplicatorii neobișnuiți funcționează.

Rotiri gratuite și alte labirinturi de knossos: caracteristici multijump

Mecanismul multijump este o caracteristică ingenioasă care poate duce la unele plăți mari. Simbolurile aleatorii vin cu multiplicatori de 2x, 3x sau 5x atașați de ele și, dacă mai mult de un singur multiplicator face parte dintr -un câștig, valorile sare pe simboluri și se combină. Este posibil să aterizeze un câștig cu 5 multiplicatori, fiecare în valoare de 5x, care apoi se combină pentru un impuls de 3.125x valoarea de bază la cazinourile noastre online de top.

Alte caracteristici includ Theus ca un simbol sălbatic care poate acționa ca alții pentru a finaliza o secvență câștigătoare. El poate ateriza ca un stacked Simbol pe tambururile din mijloc sau umple o poziție unică pe tambururi 1 și 5. Simbolul de împrăștiere a navei în orice 3, 4 sau 5 locuri, simultan, va declanșa 10, 15 sau 20 de rotiri libere, respectiv.

În timpul funcției de jocuri gratuite, toate simbolurile au valori multijump atașate la ele, așa că este mult mai ușor să creezi un câștig imens. Orice 3 sau mai multe simboluri de împrăștiere vor retrage jocurile gratuite, cu cele noi jucând imediat ce se va încheia actuala rundă.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, volatilitate și randamente medii ale labirintului Knossos: slot multijump

Dacă Ariadne aterizează pe toate cele 5 mulinete, cu un multiplicator de 5x pe fiecare simbol, câștigi premiul maxim de 6.250x. Joacă -te cu 60.00 pe spin pentru a colecta 375.000.00 din labirintul lui Knossos: slot online multijump.

Este un joc de volatilitate medie, cu un procent mediu de rambursare pe termen lung de 96.42%. Aceasta este o revenire mai mare la procentul de jucători decât multe jocuri de volatilitate medie și face ca acest slot să fie o valoare excelentă pentru bani.

Labirintul nostru de Knossos: verdictul cu sloturi multijump

Stilul de desene animate oferă labirintul lui Knossos: slotul multijump multă atracție pe versiunile desktop și mobile. Veți avea nevoie de multiplicatorii pentru a colecta premii decente, totuși, fără ele, chiar și cel mai mare simbol ariadnei valorează doar 2x miza dvs. atunci când traversează toate cele 5 mulinete.

Multiplicatorii apar destul de des, așa că este relativ ușor să revendicați câștiguri mai mari, ajutate de stacked Simbol sălbatic. În funcția de rotiri gratuite veți primi un impuls multijump pe fiecare victorie. Dacă vă place stilul și subiectul, atunci jucați slotul Maze Escape Megaways, care provine din Fantasma Jocuri și unde ai până la 117.649 modalități de a câștiga.

Evitați labirintul virtual al cazinourilor online și luați calea direct către cele mai bune cazinouri online prezentate chiar aici.

Partenerii cazinoului