Land of Zenith Slot

Push Gaming

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Push Gaming

RTP

96.29%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

2.100.000.00 USD

Subiect

Sci-fi, acțiune/aventură

Land of Zenith

land of zenith Recenzie slot online

Descoperiți o lume în care stilul victorian întâlnește science fiction la cazinourile online de top-clasat. land of zenith Slotul online este un joc inspirat de steampunk, plin de echipajul ciudat al unei mașini zburătoare, și pietre în formă de planete și stele. Șase tambururi, 4 rânduri de simboluri și 30 de linii de plată în land of zenith joc de sloturi și un mecanism de bronz în lateral se întoarce pentru a debloca unele bonusuri palpitante.

Transformările simbolului misterului pot declanșa în orice moment și există un fantastic de hipermode fără rotiri rotunde, unde tambururile se grăbesc ori de câte ori apar simboluri sălbatice. Puteți adăuga jocuri suplimentare gratuite fără limită superioară, ajutându -vă la uriașul de 21.000x maxim de plată. Acest joc de volatilitate ridicat are o revenire medie la un procent de jucători de 96.29% și îl puteți reda pe PC -uri, iOS, Android și Windows Mobiles la unele dintre cele mai bune cazinouri.

Cum să joci land of zenith Jocuri mecanice

Citează plutirea în ceruri și aeronavele zboară în spatele celor 6 tamburi ale land of zenith slot din Push Gaming. Simbolurile includ pietre colorate în formă de lună semilună, Saturn și stele, o bufniță mecanică, o hartă futuristă și cei 4 membri ai echipajului. Fiecare dintre acestea este îmbrăcat într-un stil steampunk adecvat, inclusiv robotul într-o pălărie de bowler și căpitan, în paharele sale cu două tonuri.

Tot ce trebuie să faceți pentru a începe este să încărcați jocul pe un computer sau un mobil, apoi faceți clic pe fila Total Bet pentru a selecta o miză. Cu opțiuni de la 0.10 până la 100.00 pe rotire, majoritatea jucătorilor vor găsi un nivel ideal. Butonul săgeți circulare declanșează un mod de rotiri automate, iar cele 9 puncte mici te duc la plata.

Gemurile plătesc cel mai puțin atunci când traversează oricare dintre cele 30 de linii de plată din partea stângă, în timp ce căpitanul merită cel mai mult, la 200x pata ta când umple toate cele 6 locuri pe o linie.

Rotiri gratuite și altele land of zenith Caracteristici bonusul slotului

Un mecanism de culoare bronz umple ecranul de o parte și de alta a tambururilor. Apar simboluri speciale"Turner", iar acestea rotesc 3 discuri concentrice pe partea stângă. Dacă se aliniază secțiunile canelate de pe aceste discuri, acestea lansează o caracteristică de mister care se aruncă, în care o orbă strălucitoare de energie se acumulează în jurul tambururilor, plasând simbolul misterului în locuri aleatorii. Uneori, orbul se împarte în 2, lăsând în urmă și mai multe locuri de mister. Odată ce orice orbe zboară de pe tambururi, aceste poziții se transformă într -un singur tip de simbol, ceea ce poate crea un câștig mare.

Uneori, mecanismul devine aurul și, dacă canelurile se aliniază în același timp, intrați în bonusul captivant de hipermode rotund rotund rotund. Aveți 20 de secunde de rotiri gratuite, dar de fiecare dată când apare un simbol roșu și auriu, bobinele încep să se învârtă mai repede. De asemenea, sălbăticile se colectează într -un metru și, odată ce se umple, câștigi încă 10 secunde de rotiri gratuite. De fiecare dată când contorul se umple, elimină, de asemenea, unul dintre simbolurile de bijuterii cu plată mai mică, astfel încât devine din ce în ce mai ușor să aterizeze combinații cu valoare mai mare.

Caracteristici de slot

land of zenith Sloturi jocul maxim câștig, randamente medii și volatilitate

Este posibil să câștigi un pariu masiv de 21.000x aici. La pariul maxim de 100.00, ai putea câștiga 2.100.000.00. land of zenith Jocul sloturilor online are o volatilitate ridicată, care poate plăti premii generoase, dar mai rar decât jocurile cu varianță inferioară. Rentabilitățile medii sunt 96.29%, care este despre ceea ce ne place să vedem din sloturi volatile, cum ar fi acesta.

Al nostru land of zenith Verdictul slotului

Acesta este un joc pe care fanii de știință și aventură îl vor iubi. Arată bine și surprinde perfect stilul steampunk. Veți avea nevoie de simboluri Turner pentru a alinia discurile înainte de a se întâmpla ceva special, dar caracteristicile suplimentare merită să așteptați.

Bouncing Orbs va lăsa aproape sigur în urmă suficiente exemple de același simbol pentru o victorie, cu toate acestea, jocurile gratuite pentru hipermode sunt cele care au diferențiat cu adevărat acest joc. Este o caracteristică fantastică care poate rula o perioadă dacă reușiți să umpleți contorul cu simboluri sălbatice de mai multe ori. Introduceți interesant land of zenith Când joci la cele mai bune cazinouri online.

Partenerii cazinoului