Legacy of the Wild Slot

Playtech

Nota

4

Divertisment

4

Arte grafice

2

Castiguri

5

Dezvoltator

Playtech

RTP

94.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

120.000.00 USD

Subiect

Fantasy, magie

Legacy of the Wild

legacy of the wild Recenzie slot online

Atunci când căutați sloturi cu cele mai interesante, unice, niciodată folosite de teme, prima dvs. alegere ar trebui să fie întotdeauna un slot de PlayTech. Dezvoltatorul își ocupă cu adevărat timpul și își folosește imaginația pentru a crea cele mai atrăgătoare sloturi cu cele mai uimitoare teme. legacy of the wild De PlayTech este unul dintre acele sloturi care are o temă mistică, împletită cu vrăjitori, magie, diavoli și demoni. Însoțit de caracteristici speciale la fel de autentice, legacy of the wild Vă va duce la unele plăți fermecătoare de peste 750x valoarea monedei. Cu RTP -ul său de 96.06% și variația medie până la înaltă, slotul poate atrage orice jucător de sloturi.

Dar jucătorii mobile vor fi fericiți să audă că slotul este perfect compatibil cu toate dispozitivele, astfel încât să își poată lua jocurile din mers. Indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați, legacy of the wild Vă vor oferi mai multe caracteristici interesante, rotirile gratuite și sălbăticile fiind cele mai importante.

legacy of the wild Controluri și configurarea sloturilor

Pe lângă faptul că îl redați pe dispozitivul desktop, slotul vă oferă opțiunea de a -l reda pe telefon sau tabletă care utilizează sistemul de operare Android, fie iPad -ul sau iPhone -ul dvs. dacă sunteți un utilizator iOS. Indiferent de care alegeți, veți obține aceleași opțiuni de configurare a pariurilor pentru a face clic sau a atinge pentru a vă plasa pariurile. După cum veți vedea, valoarea monedei poate trece de la doar 0.01 până la 3 credite, care pentru cele 40 de linii de plată prezente în slot, ar face pariul total oriunde de la 0.40 până la 120 de credite.

În afară de afișajul BET, primiți și butonul de rotire, butonul Turbo Mode care face ca tambururile să se rotească mai repede, fără întreruperi, și opțiunea de automat datorită cărora nu va trebui să faceți clic sau să atingeți butonul de rotire de fiecare dată Vrei să rotești tambururile, așa cum o va face pentru tine. Opțiunea Autoplay vă oferă șansa de a plasa un pariu și de a alege dacă doriți ca acesta să rotească tambururile pentru 50 până la 99 de rotiri, fără să faceți clic sau să atingeți butonul Spin.

Și, în sfârșit, primiți și butonul Paytable. Făcând clic pe el, veți vedea amuletele cu cea mai mică plată, intrigantă, care vă pot oferi 50x până la 125x valoarea monedei pentru cel mai bun combo. Simbolurile cu câștig înalt sunt prezentate magnific, trebuie să spunem. Veți vedea un tânăr alchimist cu sticla lui de poțiune și vrăjitorul cu părul roșu, care vă răsplătește cu 150x valoarea monedei. Apoi vedeți demonul și diavolul care vă oferă 300x valoarea monedei pentru cel mai mare combo câștigător și, în sfârșit, vrăjitorul cu barbă albă, care oferă un premiu de 750x la valoarea monedei pentru un combo de 5-din-a-an. Mai târziu, în timpul jocului, veți vedea simbolul cărții Wilds care va juca un rol esențial, dar vă oferă și o plată de 750x valoarea monedei.

legacy of the wild Caracteristici de joc și bonus

Un lucru pe care ar trebui să -l știi este că legacy of the wild slotul are altceva decât joc plictisitor. De fapt, fluxul de joc este perfect, cu o mulțime de caracteristici și modificatori mișto.

Pentru început, obțineți funcția de tamburi care se prăbușește. Aceasta înseamnă că pentru orice combo câștigător pe care îl aterizați, veți declanșa un val. Valul va face ca toate combosurile câștigătoare să explodeze după ce ați fost plătit, determinând ca un nou val de simboluri să cadă pe tambururi de sus. În consecință, fiecare nou val poate crea noi combosuri câștigătoare pentru un alt val și câștiguri îmbunătățite. Veți declanșa noi valuri atât timp cât se creează noi combosuri câștigătoare.

Chestia este că, în partea stângă a tamburilor, există un wave-o-meter care ține evidența valurilor pe care le-ați declanșat. Acest contor are bile de cristal care se aprind după fiecare victorie consecutivă. 5 sau mai multe victorii consecutive ale valurilor vor declanșa jocul de bonusuri pentru rotiri gratuite! Acum, pentru 5 până la 10 sau mai multe victorii consecutive de undă, veți primi 8 până la 50 de rotiri gratuite, respectiv.

În timpul rotirilor gratuite, simbolul cărții sălbatice va apărea pe tambururi cu până la 4 paginile adiacente sălbatice. Aceasta este caracteristica Cartea sălbatică. Pe primul val, toate simbolurile Cartea sălbatică sunt dimensiunea standard. Cu toate acestea, pe al doilea val, o pagină sălbatică apare magic pe tambururile din stânga fiecărui simbol al cărții sălbatice. Pe Wave Three, simbolul paginii se duplică la stânga și sub fiecare simbol al cărții sălbatice. Atmosfera se încălzește când ajungi la al patrulea val. Acest lucru este atunci când pagina sălbatică apare la stânga, deasupra și dedesubtul fiecărui simbol sălbatic, iar pe al cincilea sau mai multe valuri, aceasta va apărea pe toate părțile fiecărei cărți sălbatice, creând un model încrucișat și îmbunătățindu -ți șansele pentru câștiguri mai mari!

Caracteristici de slot

Concluzie

Fără îndoială, legacy of the wild Slot Machine are ceea ce este nevoie pentru ca un slot să fie considerat ca unul peste medie, atât din punct de vedere al temei, cât și al jocului. Va atrage toți fanii fanteziei, mistice și cu temă de ficțiune, deoarece are tot felul de magii și lucruri legate de mistici incluse în el.

Mai mult decât atât, ar fi un meci bun atât pentru role mici, cât și pentru cele mai mari, chiar dacă acesta din urmă ar putea găsi 750x, valoarea monedei de plată câștigă un pic provocator. Dar, există atât de multe rotiri gratuite care pot fi câștigate și sălbatice pentru a acoperi simbolurile de care vă lipsește pentru a crea un combo câștigător. Deci, apucarea unei plăți semnificativ mai mari decât asta nu ar fi neașteptat.

Dar, dacă sunteți pentru un slot mai răsplătitor la cazinoul dvs. online, ar trebui să luați în considerare moneda Playtech! Monedă! Monedă! slot, ceea ce vă oferă mai mult de 700.000 de credite pentru pariul maxim!

Consultați codurile de bonus Dream Vegas și jucați sute de sloturi de top și obțineți peste 35 de progrese.

Partenerii cazinoului