Leprechaun Goes Egypt Slot

Play'n Go

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

656.880.00 USD

Subiect

Egiptul antic, noroc irlandez

Leprechaun Goes Egypt

leprechaun goes egypt Recenzie slot online

Stilul de artă și designul general este un aspect al misticismului egiptean și irlandez antic. Rainbows arc peste piramide, chipul sfinxului a devenit un leprechaun - toate așezate pe fundalul deșertului și pe mormintele antice nedescoperite pe care le poartă.

În timp ce setarea și premisa ar putea părea destul de frivole, acesta este un slot cu un complot. Obiectivul este de a salva Cleopatra, care se găsește în camera de comori ascunse a piramidei (care este și modul bonus). Așa se pot întâmpla victoriile cu adevărat mari, deși jocul este o variație destul de scăzută în general. Acestea fiind spuse, puteți regla un pic volatilitatea jocului.

leprechaun goes egypt Controluri și configurarea sloturilor

Ar putea fi așezat în trecutul antic, dar leprechaun goes egypt Slotul online este la fel de modern pe cât este atunci când vine vorba de compatibilitate. Puteți juca jocul atât pe dispozitivele mobile Apple, cât și pe Android, precum și pe desktop -uri Apple și Windows. O caracteristică plăcută este că, de asemenea, puteți modifica setările de pe dispozitivele mobile pentru a juca jocul fie în peisaj, fie în vizualizare portret.

Jocul este pus într -un mod ușor atât pentru jucătorii noi, cât și pentru pasionații de sloturi experimentate. Tamburele iau în scenă, dar sunt clare și bine evidențiate. Simbolurile în sine sunt colorate și frumos detaliate. Ei stau bine unul de celălalt, astfel încât să puteți vedea ce se întâmplă dintr -o privire - ceva pe care unele sloturi îl trec cu vederea.

Paytable se găsește în colțul din dreapta jos al ecranului, iar jocul are și o funcție automată. Există un meniu de setări în partea stângă jos, care vă permite să ajustați valoarea monedei a mizelor dvs. și puteți activa și o caracteristică de joc rapid.

leprechaun goes egypt Caracteristici de joc și bonus

Simbolurile standard sunt realizate din, ați ghicit, litere și numere. Simbolul A este cea mai mare valoare a setului standard. De asemenea, este demn de remarcat faptul că nu trebuie să le potriviți doar cu linii standard. Există o mulțime de posibilități, inclusiv diagonale și unele modele și mai surprinzătoare, toate acestea vă pot realiza un câștig.

Leprechaun însuși este sălbatic, deci poate fi înlocuit cu orice alt simbol. The Wild va adăuga, de asemenea, un multiplicator de 2x. Cleopatra este împrăștierea. Dacă puteți reuși să aterizați trei simboluri piramidale, atunci veți activa jocul de clic bonus pentru a salva Cleopatra și sperăm să marcați o victorie masivă în proces.

Există două moduri principale de bonus: funcția de rotiri gratuite și funcția Click Me. Rotirile gratuite sunt activate prin aterizarea simbolului Cleopatra de trei ori sau mai mult. Puteți alege între un amestec de rotiri și multiplicatori liberi, deși cu cât alegeți mai multe rotiri libere, cu atât mai jos devine multiplicatorul. Totuși, 5 rotiri gratuite cu un multiplicator de 6x nu este nimic care să -ți scuture oala de aur la.

Funcția Click Me este de fapt o distracție destul de bună. Pur și simplu trebuie să alegeți ușile pe care doriți ca aventurierul irlandez. Există totul, de la mumii la premii în numerar aici și dacă puteți scoate Cleopatra, veți lua și un bonus de 300x la pariul dvs.

Caracteristici de slot

Concluzie

În general, în ciuda titlului și a conceptului ciudat, leprechaun goes egypt este de fapt un titlu bine gândit și livrat. Este din Play'n Go Desigur, care, în general, produce doar sloturi de bună calitate. Sunt multe aici atât pentru jucători noi, cât și pentru participanții la riscuri, datorită multiplicatorilor mari disponibili în modurile bonus. Dacă vă asigurați că pariați întotdeauna în limitele dvs., atunci acesta poate fi un joc distractiv pentru a vă roti. Ai putea încerca și book of ra Dacă sunteți în căutarea unui alt slot cu temă egipteană. Aceste jocuri și multe altele sunt disponibile pe toate cele mai bune cazinouri online.

Partenerii cazinoului