Leprechaun Goes to Hell Slot

Play'n Go

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.54%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Noroc irlandez

Leprechaun Goes to Hell

leprechaun goes to hell Recenzie slot online

Play’s Go să folosească un stil de desene animate în acest joc, cu Leprechaun -ul vesel întâlnind diavolul în forma sexului sexy. Incendiile iadului se răsfrâng în spatele tamburelor și chiar butoanele de control sunt cuprinse flames. Simbolurile includ pictograme de cărți de joc decorate, un pentagram, pitchfork și o pălărie care se pare că a fost împrumutată de la Slash de la Guns 'n' Roses.

leprechaun goes to hell este cu siguranță un joc distractiv, cu mult umor, și este, de asemenea, foarte ușor de configurat și de jucat pe PC-uri, Android, Windows sau Mobiles Burny Apple, la cele mai bine cotate cazinouri mobile. Gama WAGER este destinată jucătorilor cu mize inferioare, dar datorită funcțiilor precum rotiri gratuite cu multiplicatori de până la 10x, puteți câștiga în continuare un mare premiu. Jackpot -urile progresive sunt locale pentru fiecare cazinou și nu cel mai mare pe care l -am văzut, dar, pe de altă parte, le face mai ușor de câștigat.

Cum să joci leprechaun goes to hell Jocuri mecanice

Sloturile Play’n Go Utilizați un panou de control standard care este simplu de utilizat și vă oferă mai multe opțiuni de control. Alege -ți pariul din alegerile care se desfășoară de -a lungul unei bare sub tambururi, pachetul minim fiind 0.25 pe rotire și maximul este de 5.00. Acest lucru îl face un joc pentru jucătorii cu mize mici până la mijlocul mizelor, mai degrabă decât pentru role înalte.

Faceți clic pe fila Play Auto și tambururile se vor roti pe cont propriu, oprindu -vă dacă atingeți limitele de câștig sau pierderi selectate. Două mici coguri sub jocul principal deschid alte opțiuni, cum ar fi Turbo Speed, și deschideți plata cu un clic pe butonul din partea stângă a jocului.

Aici, veți vedea că simbolurile cărții de joc plătesc 2x la 6x pachetul dvs. atunci când aterizați pe linii de plată, în timp ce pălăria leprechaun este cel mai valoros simbol standard, plătind 28x atunci când completează o linie la unul dintre cele mai bune site -uri de sloturi online.

Atât Leprechaun, cât și Evillene sunt simboluri sălbatice care pot sta pentru alții, dacă este nevoie, și fiecare valorează până la 120x miza atunci când aterizează pe linii. Dacă amândoi devin parte a unui câștig, orice plată este dublată.

leprechaun goes to hell Rotiri fără sloturi, jackpot -uri și alte bonusuri

Trei sau mai multe vase de aur declanșează 10 rotiri gratuite, iar în timpul acestora, toate câștigurile sunt dublate în valoare. Dacă rotundul retrage cu mai multe vase de aur care apar în orice rotire, nu numai că câștigați încă 10 jocuri bonus, dar plățile sunt acum înmulțite cu 4x. Multiplicatorii se ridică la 6x, 8x și, în sfârșit, 10x dacă aveți norocul să vă retrageți rotirile libere de mai multe ori.

Evillene are puteri speciale și, de fiecare dată când a fost văzută în cel puțin 3 locuri, intrați în bonusul infernal. Această caracteristică interesantă se joacă pe un nou set de 3 tamburi și începeți cu 10 rotiri gratuite. De fiecare dată când un simbol al inimii aterizează pe tamburul din mijloc se adaugă un spin suplimentar la total și este posibil să obțineți maximum 50 de rotiri pe aceste tamburi.

Fiecare câștig crește, de asemenea, temperatura pe un termometru în partea dreaptă. Pe măsură ce urcă, trece prin nivelurile de jackpot de pică, diamant, club și inimă. Jackpot -urile nu sunt uriașe, dar premiul progresiv al inimii poate ajunge la mii înainte de a fi revendicat.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitatea leprechaun goes to hell Joc sloturi

În rotirile gratuite, cu un multiplicator de 10x activat, puteți câștiga un vast 50.000x de pariuri, deși ca miza maximă sunt doar 5.00, asta este egal cu 250.000 relativ scăzut.00 Premiu. leprechaun goes to hell este un joc de volatilitate medie și, în medie, plătește 96.54% din mize ca câștiguri.

Al nostru leprechaun goes to hell Rating

Nu pot exista multe sloturi care să prezinte Imps în Hades, dar acesta este un joc distractiv cu o temă off-beat. În timp ce jackpot -urile progresive nu sunt masive, ele pot adăuga în continuare mii la bankroll -ul dvs., iar rotirile gratuite cu multiplicatori, multiplicatori sălbatici și runda bonus infernală pot aduce toți dolari.

Faceți cunoștință cu Leprechaun și superbul rău când jucați leprechaun goes to hell slot la cele mai bune cazinouri de joc. Asigurați-vă că colectați bonusurile lor generoase de bun venit atunci când vă alăturați cazinourilor noastre online de top.

Partenerii cazinoului