Leprechaun Hills Slot

Quickspin

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

Quickspin

RTP

96.49%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

160.000.00 USD

Subiect

Fantasy, monede de aur/aur, noroc irlandez

Leprechaun Hills

leprechaun hills Recenzie slot online

Conceptul irlandez de noroc a fost înfățișat în multe sloturi pe care jucătorii le adoră. leprechaun hills de Quickspin aparține acestei categorii de sloturi preferate de jucători. Cu animațiile sale, prezentarea simbolurilor și grafică magnifică, cu siguranță este un slot care plăcește ochiul. Dar acest slot vine și cu media 96.49% RTP, o gamă de pariuri convenabilă și mai multe caracteristici distractive. Vă puteți bucura de el acasă sau de pe dispozitivul dvs. mobil, în orice fel, învârtind tambururile leprechaun hills slotul vă va duce la plăți de până la 1.200x miza.

Volatilitatea ar putea fi ridicată, dar leprechaun hills"Jocurile bonus vă pot spori semnificativ câștigurile. Cu simbolurile sale sălbatice care vă ajută să formați combos câștigător, caracteristica respin norocoasă care creează stive masive și rotiri fără curcubeu care introduc simboluri de mister pentru plăți îmbunătățite, leprechaun hills este un slot pe care nu îl poți pierde.

leprechaun hills Controluri și configurarea sloturilor

Având în vedere că slotul este complet compatibil cu iOS și Android, trebuie să vă întrebați dacă există diferențe în ceea ce privește controalele și performanța jocului pe desktop și dispozitive mobile. De fapt, nu există nicio diferență, deoarece jocul funcționează perfect pe orice tip de dispozitiv, așa că ar trebui să faceți clic pe sau să atingeți controlul jocului pentru a accesa opțiunea Total Bet și alegeți cantitatea de pariu din 0.24 până la 80 de credite. Quickspin Ți -a făcut lucrurile mai ușor, calculând suma exactă a premiului pe care o obțineți pentru pariul total în plata de plată, deoarece plățile din plata de plată reflectă configurația pariului curent. Faceți clic sau atingeți marcajul de întrebare sau butonul I (Informații) și se va deschide platabilul.

Vorbind despre care, în paytable, veți găsi simbolurile obișnuite ale cărții de joc cu valoare scăzută de la 10 până la A, care pot livra 1.5x și 1.8x Plățile de miză. Apoi, veți vedea halba cu valoare medie de strâmtoare, ciuperci magice, shamrocks și potcoavele care livrează 5x și 10x premii de miză, precum și cele mai plătite dintre toate, norocosul leprechaun cu o recompensă de 25x de miză. Dar atunci primești și leprechaun hills Sălbatic, simbolul special de mister prezentat cu curcubeul și oala de bonus de aur împrăștiat. Aceste trei simboluri speciale vă vor ajuta să declanșați caracteristicile din slot și de aceea sunt importante, chiar dacă nu vă oferă direct plăți.

leprechaun hills Caracteristici de joc și bonus

Ținând cont de faptul că slotul oferă 40 de linii de plată, puteți fi sigur că veți forma combos câștigător frecvent. Linia BET câștigă plata dacă aterizați simboluri succesorale din partea stângă la cea mai dreaptă. Și, din fericire, există mai multe simboluri speciale și jocuri bonus care te -ar putea ajuta să obții aceste victorii cu ușurință. Acestea nu sunt unele caracteristici complicate sau necunoscute, așa că declanșarea lor va fi o bucată de tort.

Cu orice câștig pe care îl creați cu simbolurile cu valoare medie, veți declanșa funcția de respin norocos. Simbolurile câștigătoare care au participat la acel combo câștigător vor lăsa în acel moment stive masive pe tambururi pentru respin. De asemenea, de fiecare dată când îți lipsește un simbol pentru a crea un combo câștigător, sălbăticia va sări și va acoperi pentru el, deoarece acționează ca un substitut pentru toate simbolurile obișnuite, cu excepția simbolului bonus împrăștiat. Cu toate acestea, sălbăticia apare doar pe a doua și a patra tambur. Deci, dacă îți lipsește un simbol pe a doua sau a patra tambur pentru a forma un combo câștigător, The Wild vă va ajuta.

Bonusul Scators pot apărea doar pe tambururile din mijloc. Aterizând 3 simboluri bonus, declanșați cele 7 rotiri fără curcubeu. Acest lucru este momentul în care simbolul Rainbow special menționat anterior intră. Simbolul curcubeului acționează ca un simbol de mister pentru caracteristică și se transformă în orice simbol de valoare medie. Dacă vă amintiți, simbolul cu valoare medie câștigă declanșarea caracteristicii minunate de respin norocoși. Prin urmare, simbolul curcubeului special îți îmbunătățește șansele de a declanșa caracteristica respin norocoasă pentru câștiguri mai bune.

Caracteristici de slot

Concluzie

Dacă sunteți fan al temei Irish Luck și un roll-roller, vă veți bucura cu adevărat leprechaun hills jocuri mecanice. Tema este prezentată la perfecțiune aici, dezvoltatorul a acordat atenție pentru a înfățișa fiecare mic detaliu în raport cu acesta, iar designul grafic este corect. Mai mult, jocul este disponibil pe toate dispozitivele pentru o gamă de pariuri destul de accesibilă, care începe la 0.24 și merge la cel mult 80 de credite. Potențialul de plată de 1.200x pentru astfel de pariuri poate fi destul de util pentru orice roleu scăzut. Gameplay-ul său necomplicat, dar cu caracteristici, adaugă doar experiența generală de joc pe care o veți primi, așa că, fără îndoială, este un slot care merită să încercați.

Cu toate acestea, dacă cumva te plictisești de tema norocului irlandez și ești pregătit pentru un slot cu o temă mai răcoritoare și mai modernă, poți încerca întotdeauna dinamita Durian, un joc rapid, extraordinar, extrem de distractiv Veți vedea fructe delicioase pentru simboluri pe care trebuie să le combinați pentru a obține cele mai suculente recompense. Jocul este plin de sălbăticie, rotiri gratuite și upgrade -uri de simboluri, pe lângă alte două caracteristici unice care te -ar putea duce la 2.500x de plată.

Un alt slot bogat în caracteristici s-ar putea potrivi cu nevoile dvs. de jucători, slotul în stil Art Deco, inspirat de epoca de aur a Hollywoodului și Great Gatsby, numit Grand Grand. După cum sugerează titlul său și, având în vedere că este ambalat cu sălbăticie aleatoare, sincronizarea și caracteristicile speciale ale lui nud și neconvenționale 3,3,4,4,5,5 grilă, împreună cu cele 214 de moduri de a câștiga care te -ar putea răsplăti cu O victorie maximă uluitoare de 2.900x de miză, Grandul vă poate oferi cu adevărat experiență de joc grandios la un cazinou online de top.

Partenerii cazinoului