Lightning Gems Slot

Nextgen

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

Nextgen

RTP

96.48%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

2.000.000.00 USD

Subiect

Fantasy, Bijuterii, Sci-Fi

Lightning Gems

lightning gems Recenzie slot online

O versiune medie/cu varianță înaltă a Netentslotul de lovire starburst, lightning gems de Nextgen este o mașină cu sloturi cu temă bijuterie cu ambele călătorii care adaugă mai mult decât un simplu bonus sălbatic la lista sa de caracteristici suplimentare. Cu 10 linii de plată fixe, un RTP de 96.483%și limite mari de pariuri, acest slot poate vorbi atât cu jucătorii bugetari, cât și cu rolele mari care doresc să obțină unele randamente mai mari. Joacă -l pentru bani reali pe orice dispozitiv mobil sau computer și vei avea șansa de a câștiga până la 100.000 de credite cu un singur pariu.

La fel ca starburst, lightning gems Slot Machine vă permite premiilor bancare în ambele direcții, dar vă bucurați și de o caracteristică sălbatică specială în timp ce vă jucați. Și pentru a face lucrurile și mai interesante, slotul adaugă și un duș sălbatic aleatoriu și un joc de bonus de rotiri gratuite pentru a vă oferi mai mult de o oportunitate de a colecta câteva plăți suplimentare. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre caracteristicile, limitele și premiile speciale, continuați să citiți pentru completele noastre lightning gems Revizuirea sloturilor.

lightning gems Controluri și configurarea sloturilor

Înainte de a putea începe să joci cu numerar real, mai întâi va trebui să vă configurați pariul. Din fericire, slotul face cu adevărat ușor să -ți alegi pariul, oferindu -ți un singur control care determină dimensiunea monedelor tale. Cu toate acestea, chiar dacă există doar 10 linii de plată disponibile, slotul percepe un pariu fix de 15 monede pe spin pentru a vă oferi ambele căi premii, ceea ce crește puțin limitele de pariuri. Deci, cu o dimensiune minimă a monedei, primiți un pariu de 0.15 credite (0.01 pe monedă) în timp ce pariul maxim este stabilit la 150 de credite pe rundă.

După ce selectați miza, este o idee bună să apăsați butonul Setări din colțul din stânga jos și să accesați plata de plată înainte de a începe sesiunea. Paytable vă oferă explicații despre toate caracteristicile bonusului disponibile, dar și premiile pentru fiecare simbol, care vă sunt arătate în monede. Pentru câștiguri mici, aveți cele patru simboluri de carte care vă oferă plăți de 2-25 de monede pe secvență. Resturile mai mari sunt date de restul simbolurilor GEM, care plătesc între 4 și 125 de monede, dar și simbolurile bonus, care pot plăti până la 2.000 de monede pe secvență. Și datorită mecanicii neobișnuite pentru ambele căi, veți avea o oportunitate specială de a câștiga dublu din fiecare secvență de cinci ani pe care o colectați.

Dacă preferați să vă jucați pe smartphone sau tabletă, Nextgen vă oferă o versiune compactă a lightning gems slot, unul de care vă puteți bucura perfect pe orice dispozitiv iPhone, iPad sau Android. Jocul cu sloturi mobile prezintă aceleași controale pe ecran ca și mașina de slot pentru desktop, ceea ce face cu adevărat ușor de comutare între dispozitive.

lightning gems Caracteristici de joc și bonus

Ca majoritatea mașinilor de slot pe care le veți găsi online, lightning gems de Nextgen Vă plătește bani când colectați trei, patru sau cinci din aceleași simboluri pe unul sau mai multe linii de plată. Dar ceea ce este special la acest joc este că vă permite să declanșați premii din ambele direcții, oferindu -vă câștiguri mai mari și un raport de succes mai bun în fiecare sesiune pe care o jucați. Indiferent dacă secvențele dvs. de potrivire încep de la cea mai stângă, cea mai dreaptă sau ambele, veți fi totuși plătiți de lightning gems slot.

Oferirea mai multor recompense în timp ce te joci cu bani reali sunt caracteristicile bonusului slotului, începând cu caracteristica sălbatică. Acest bonus special poate elimina la întâmplare orice simboluri sălbatice care nu au reușit să vă plătească într -o poziție care poate declanșa un câștig. Slotul are, de asemenea, o caracteristică Wild Wins care poate adăuga la întâmplare simboluri sălbatice pe tambufurile tale, ajutându -te să declanșezi unul sau mai multe premii în care nu există niciunul. Și cel mai bine, atunci când sălbăticia nu se înlocuiesc cu alte simboluri pentru a vă plăti, pot plăti și premii pe cont propriu, care merg până la 500 de monede pe secvență.

Ca o caracteristică specială finală, slotul are, de asemenea, un simbol de împrăștiere care poate declanșa un bonus de rotiri gratuite și să plătească premii de până la 2.000 de monede în orice poziție, fără a se baza pe liniile de plată. În sfârșit cu trei sau mai multe dintre aceste simboluri împrăștiate pe tambururile tale în timpul unei singure runde și vei primi o plată specială din joc, plus un bonus de 10 rotiri gratuite. Pentru potențialul maxim de câștig, slotul va adăuga, de asemenea, la întâmplare 10 simboluri sălbatice la fiecare tambur în timpul jocului de bonusuri gratuite, garantând că veți obține cel puțin 50 de sălbăticie pe întreaga caracteristică.

Caracteristici de slot

Concluzie

Dacă ți -a plăcut starburst dar am simțit că ai nevoie de mai mult din joc, lightning gems Slot Machine merită cu siguranță încercată. Acest joc de cazinou mediu/cu varianță mare va vorbi tuturor rolelor înalte care doresc să bance câteva câștiguri mai mari, oferindu-le bonusuri și limite de plată care le pot duce la premii de până la 100.000 de credite pe pariu. Dar chiar dacă doriți să pariați mic, acest slot va merita în continuare verificat, oferindu-vă ambele mecanici, o rată de succes atractivă și pariuri la fel de mici ca 0.15 credite. Cu toate acestea și designul său impecabil, lightning gems este obligat să devină un Nextgen vesnic verde.

Pe de altă parte, dacă nu sunteți într -adevăr în mașini mai riscante, puteți consulta în schimb colecția noastră de sloturi online pentru a găsi alte jocuri cu o variație mai mică, care ar putea fi mai potrivite pentru gustul dvs. Cum a spus, Netent's starburst este o alternativă foarte populară la acest joc, unul care vă oferă un joc mai puțin volatil, ambele moduri mecanice și sălbăticie specială care se extind și declanșează respingările. De asemenea, puteți naviga NextgenCatalogul propriu și consultați mașina de slot Wild Plunder, care vă oferă o temă pirat, 25 de linii de plată și mai multe funcții bonus sălbatice care vă vor ajuta să bancați unele câștiguri suplimentare la un cazinou online de top online.

Partenerii cazinoului