Lord Merlin and the Lady of the Lake Slot

Play'n Go

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

2

Castiguri

5

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.20%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.000.000.00 USD

Subiect

Acțiune/aventură, mituri și legende

Lord Merlin and the Lady of the Lake

lord merlin and the lady of the lake Recenzie slot online

Un lac pașnic se întinde în spatele setului de simboluri 5x3, cu tamburi, deși vă oferă o vedere bună a acestei scene animate. Lemnul răsucit înconjoară jocul principal și veți vedea simbolul cărții de joc din același material alături de imaginile tematice ale lui Merlin, Lady of the Lake, o pălărie a vrăjitorilor, personal și scut. Play’n Go și-a folosit semnatura grafică de înaltă calitate în acest joc și este cu siguranță concepută pentru a impresiona jucătorii pe PC-uri, Android, iOS și Windows Mobile, la cele mai bune cazinouri mobile.

Înlocuirile sălbatice și rotirile gratuite cu un simbol în expansiune aleatorie sunt caracteristici populare utilizate în multe jocuri. Cu toate acestea, puteți debloca o a doua rotiri gratuite din prima, fără nicio limită la câte jocuri suplimentare revendicați.

Cum să joci lord merlin and the lady of the lake Slot

Dacă ați jucat sloturi de la acest dezvoltator, atunci veți fi familiarizați cu controalele. Dacă sunteți nou pentru a juca jocurile Go, nu vă faceți griji, deoarece sunt foarte ușor de configurat, cu o bară de defilare sub tambururi care dețin toate valorile pariului. Glisați -l la stânga sau la dreapta pentru a alege o miză din 0.10 până la 100.00 per rotire pe site -urile de top online.

lord merlin and the lady of the lake Slot Machine vine cu opțiunea de a roti automat tambururile și de a le accelera în modul turbo. Fila"I" deschide un paytable, unde vedeți cât de mult plătește fiecare simbol atunci când aterizați cel puțin 3 din același tip pe oricare dintre cele 10 linii. Doamna și Merlinul plătesc amândoi 1.000x atunci când aterizează chiar pe linii.

Rotiri gratuite și alte caracteristici ale lord merlin and the lady of the lake Slot

Doamna este o emblemă sălbatică care poate sta pentru orice alta, în afară de Excalibur, pentru a completa o secvență de simboluri potrivite. Orice 3, 4, sau 5 exemple de sabie în orice locuri vor plăti un premiu de 1x, 10x și, respectiv, 100x pager, apoi va declanșa 8 rotiri gratuite.

Un simbol aleatoriu se extinde pe orice tambur pe care aterizează în această rundă și nu trebuie să fie pe niciun fel de tambururi pentru a conta, așa că este mult mai ușor să vezi combinații câștigătoare decât în jocurile de bază.

Pentru a ajuta și mai departe, Excalibur devine un al doilea simbol sălbatic în timpul rotirilor libere și, precum și ajută la finalizarea câștigurilor, orice 2 săbii vor acorda un spin special Excalibur Free Excalibur. Mai mult de 2 exemple de aterizare a sabiei simultan vor acorda o rotire suplimentară Excalibur, fără limită superioară.

Orice câștig poate fi jucat, cu premii dublate dacă ghiciți să colorați o carte de joc cu fața în jos sau quadruplat dacă reușiți să preziceți costumul corect.

Caracteristici de slot

lord merlin and the lady of the lake Câștiguri maxime ale slotului, randamente medii și volatilitate

Land Merlin sau Lady of the Lake chiar pe toate cele 5 tamburi și 3 rânduri pentru a câștiga 10.000x de pariuri totale. La maximum 100.00, ai câștiga 1.000.000.00 din oricare dintre aceste combinații. Revenirea medie pe termen lung a procentului de jucători este de 96.2% și este un joc de volatilitate ridicat în care lacunele potențial lungi dintre câștiguri sunt compensate de premii mari.

Închiderea gândurilor pe lord merlin and the lady of the lake Slot

Jocuri tematice în jurul celebrelor legende ale king arthur va apela întotdeauna la o gamă largă de jucători și, chiar dacă Arthur însuși nu apare în acesta, lord merlin and the lady of the lake slotul este sigur că va fi un alt mare succes pentru joc.

Simbolurile în expansiune și jocurile gratuite nelimitate Excalibur pot crea unele victorii decente, dar aveți grijă de volatilitatea ridicată. Faceți cunoștință cu Merlin și doamna când jucați acest joc epic la cazinourile de top Play’n Go, cum ar fi cele pe care le-am ales manual ca cazinouri online de top-clasat.

Partenerii cazinoului