Lost Island Slot

Netent

Nota

2

Divertisment

4

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Netent

RTP

96.50%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, insulă tropicală, aztecă, acțiune/aventură

Lost Island

lost island Recenzie slot online

Explorează frumusețea mistică a unui lost island cu acest misterios joc de sloturi din Netent, Disponibil pentru a juca acum la BGO Vegas. Primitorul lost island este plin de moaștele antice ale unei triburi uitate, așa că este locul perfect pentru a roti acele tambururi în timp ce vânează comori ascunse.

Despre lost island Joc de sloturi online

După cum te-ai aștepta de la furnizorul de jocuri lider la nivel mondial, Netent'S lost island Slotul online are o grafică excelentă, o temă distractivă și o poveste atractivă. Vibrația liniștită și muzica insulară ușoară o face să se simtă ca și cum ai fi într -un refugiu tropical răcoritor.

Acest slot ușor de jucat are trei rânduri, cinci mulinete și 20 de linii de plată reglabile, jucătorii capabili să parieze de la 1p la 50p pe linie. În plus, jucătorii pot selecta unul dintre cele 10 niveluri de pariuri pentru a -și crește și mai mult miza. Slotul are, de asemenea, caracteristici la îndemână, cum ar fi butoanele Quick Spin, Auto Play și Max Bet pentru a accelera jocul. Cerințele pot fi setate pentru a vă gestiona bugetul.

Pe măsură ce rotiți tambururile, veți avea ca scop colectarea a trei sau mai multe simboluri potrivite, cu combinații câștigătoare valabile de la stânga la dreapta. Simbolurile variază de la Standard 10, J, Q, K și A până la comori strălucitoare precum bijuterii de cristal albastru și un tambur verde. Cel mai mare simbol plătitor este o mască de aur misterioasă înconjurată de bijuterii roșii.

Caracteristici, speciale și simboluri

Netent nu ar fi Netent Dacă nu ar fi inclus mai multe caracteristici bonus pline de satisfacții. În plus față de principalele simboluri, jucătorii ar trebui să fie cu ochii pe multiplicatorul sălbatic, care este o floare violet strălucitoare. Săilistele pot apărea oriunde pe tambururi în timpul jocului principal și înlocuiesc pentru toate simbolurile, cu excepția împrăștierii. Până la cinci sălbatici pot apărea simultan, înmulțindu -vă câștigul de până la cinci ori.

În timpul jocului, aterizează trei sau mai multe dintre simbolurile de împrăștiere a broaștelor țestoase din aur Bejeweled pentru a declanșa caracteristica de rotiri gratuite, care te transportă la o poză roz mistică. Aterizarea a trei împrăștieri vă vor oferi zece rotiri, patru vă vor găsi 20 și cinci simboluri de împrăștiere vă vor răsplăti cu un masiv de 30 de rotiri gratuite. Simbolurile împrăștiate pot apărea și în timpul caracteristicii de rotiri libere, permițându -vă să primiți rotiri gratuite la nesfârșit, atât timp cât țestoasa de aur continuă să apară.

La începutul bonusului de rotiri libere va apărea un simbol sălbatic în centrul tamburului trei. Simbolul va rămâne acolo până la sfârșitul caracteristicii. Acesta este un bonus excelent, oferindu -vă o șansă mai mare de a bagați acele mari victorii. În plus, sălbăticile pot apărea ca simboluri unice sau în stive de două sau trei în timpul rotirilor libere.

Cu o temă uimitoare, grafică captivantă și atât de multe caracteristici uimitoare și plină de satisfacții, Netent arată că s -ar putea să nu fie atât de rău să fii blocat pe un lost island. Când putem merge?

Consultați codurile de bonus Dream Vegas și jucați sute de sloturi de top și obțineți peste 35 de progrese.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului