Lucky, Grace & Charm Slot

Pragmatic Play

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Pragmatic Play

RTP

96.71%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

2.500.000.00 USD

Subiect

Istorie, vikingi

Lucky, Grace & Charm

Norocos, Grace & Charm Online Slot Review

Dezlănțuie 3 femei Viking atunci când joci slotul Lucky, Grace & Charm din Pragmatic Play Și reel kingDom. Este un joc cu 5 litri de 10 line pe care îl puteți juca pe PC-uri, Android, iOS și Windows Mobiles pentru o gamă largă de mize.

Caracteristicile acestui slot cu aspect excelent includ multiplicatori sălbatici, rotiri gratuite cu multiplicatori îmbunătățiți și o rundă de mega hold & spin unde deblocați până la 20 de rânduri. Câștigarea maximă din acest slot de volatilitate ridicată este de 10.000x pariul dvs., iar acest lucru se adaugă la 2.500.000 masiv.00 Dacă joci la cel mai mare pariu.

Norocos, Grace & Charm sunt vikingi generoși, care, în medie, plătesc înapoi un excepțional 96.71% din mize în bani premiați.

Cum să joci slotul Lucky, Grace & Charm

Graficele sunt excepționale, cu simboluri detaliate ale celor 3 vikingi, un iepure alb și o navă care decorează rețeaua simbolului 5x3. Nu suntem siguri cât de norocoși, grațioși sau fermecători vikingi reali, dar cele 3 simboluri ale personajelor adaugă cu siguranță stilului.

Există o temă nautică în împrejurimi, cu pânze și prows nave în vedere la ambele părți ale jocului omului. O melodie veselă în stil celtic și unele animații nelegiuite se combină pentru a aduce această aventură vikingă pe PC-uri și telefoane mobile într-un stil impresionant la toate cele mai bune cazinouri online.

Gama de pariuri este, de asemenea, destul de impresionantă. Puteți juca jocul Lucky, Grace & Charm Slots pentru doar 0.10, sau crește mize prin mai multe opțiuni, la un imens 250.00. Este un joc ușor de jucat cu clicuri pe Plus și minus, toate cele necesare pentru a selecta un pariu. Păstrați butonul de rotire apăsat în jos pentru a declanșa o caracteristică automat, iar butonul"I" vă duce la plata.

Acest lucru dezvăluie cât de mult plătește fiecare simbol la pariul ales. Câștigi de la 3, 4 sau 5 simboluri potrivite pe o linie din stânga, ajutat de nava vikingă care acționează ca alții, dacă este nevoie. Acesta este, de asemenea, de departe cel mai valoros simbol, în valoare de 900x, pariul dvs. atunci când umple o linie fără să stai pentru nimic altceva.

Rotiri gratuite și alte caracteristici norocoase, grație și farmec

Orice câștig finalizat cu ajutorul simbolului sălbatic este dublat în valoare. Căutați 3 sau mai multe simboluri de bonusuri de scut, care plătesc 5x, 25x sau 500x pariul dvs. înainte de a acorda 12 rotiri gratuite. Fiecare câștig în timpul acestei runde este triplat, dar dacă sălbăticia ajută, câștigați 6x valoarea de bază. Mai multe simboluri bonus se retrage runda.

Simboluri de bani din argint și scut din aur în cel puțin 5 locuri simultan vor lansa o caracteristică Mega Hold & Win Respin. Fiecare deține o valoare a premiului și se blochează pe loc ca restul pozițiilor simbolului respin de cel puțin 4 ori. Doar simbolurile de bani, stelele de aur și semifabricatele sunt în această rundă, iar mai multe scuturi se lipesc și de tambururi, în timp ce resetați blatul de rotire înapoi la 4.

Dacă întreaga grilă 5x3 se umple cu simboluri, 2 rânduri noi se deschid în partea de sus. Completați acestea și apar încă 2 rânduri și așa mai departe, până la maximum 20 de rânduri în total. Acest lucru vă oferă mai multe simboluri de bani, pentru un premiu mai mare la sfârșit. Stelele de aur înmulțesc valoarea curentă a simbolurilor scutului combinat cu 2x, 3x, 4x, 5x sau 10x.

Caracteristici de slot

Lucky, Grace & Charm Slot Maximal Wins, Media Returns și Volatility

Cu suficiente simboluri de bani Shield și multiplicatori de stele de aur, puteți obține un premiu de 10.000x pariul dvs. la sfârșitul The Hold & Win Round. Dacă te joci cu 250.00 pe rotire, asta ar adăuga până la 2.500.000 minunat.00, dar chiar și la mizele inferioare, puteți colecta un mare câștig aici.

Norocos, Grace & Charm este un slot cu o volatilitate ridicată și randamente medii excepțional de mari de 96.71%.

Ratingul nostru Lucky, Grace & Charm Slot

Acesta este un joc excepțional, cu caracteristici impresionante de design și unele bonusuri palpitante. Multiplicatori sălbatici, rotiri gratuite cu multiplicatori și mai mari, iar Mega Hold & Win Round transformă acest joc cu temă vikingi într-o aventură interesantă.

Fiți conștienți de volatilitatea ridicată, care poate duce la mai multe rotiri la rând fără câștig, contracarat prin plăți relativ mari. Ploundeți site -urile de top online cu aceste vikingi încântători atunci când jucați The Lucky, Grace & Charm Slot Machine.

Partenerii cazinoului

Unde pot juca slotul Lucky, Grace & Charm?

Care este caracteristica Mega Hold & Win a jocului Lucky, Grace & Charm Slots?

Face slotul Lucky, Grace & Charm are o revenire bună la procentul de jucători?

Care este pariul minim pe slotul online Lucky, Grace & Charm?

Este slotul Lucky, Grace & Charm Un joc de mare volatilitate?

Ce simboluri prezintă în slotul Lucky, Grace și Charm?

Trebuie să descarc jocul Slots Lucky, Grace & Charm?

Ce dezvoltatori se află în spatele slotului Lucky, Grace & Charm?

Când a fost lansat slotul Lucky, Grace & Charm?