Lucky Neko - Slot Online Gigablox

Yggdrasil

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.40%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

CA 695.300.00 USD

Subiect

Animale, asiatice

Lucky Neko - Gigablox

Lucky Neko Slot Review

Lucky Neko este, probabil, cel mai efervescent joc de sloturi pe care l -am întâlnit vreodată. După ce am jucat pe larg jocul, vă putem spune că atenția la detalii este uluitoare - de la diverse obiecte de uz casnic care se agită în timp ce tambururile se strecoară în podea în jocul de bază, până la copaci și bannere care se balansează în briză în timpul rotundelor libere în jurul rotund. Acest joc se simte în viață, iar tema japoneză"Neko" este vibrantă și primitoare.

Am avut șansa să vorbim cu Pawel Piotrowski, nou manager de jocuri la Yggdrasil, Într -un episod din podcast -ul The Knowledge despre Lucky Neko:

"Ideea [pentru temă] a venit de la artistul nostru conceptual Alex. Căutam ceva care să funcționeze frumos cu mecanica jocului. Atât de diferite dimensiuni de simboluri cu o ierarhie clară. Alex, fiind un mare fan al culturii japoneze, a propus păpușile pe care le vedeți pe simboluri. Conform culturii japoneze, ei aduc noroc și la fel și norocul pisicii Neko care apare în numele jocului și, de asemenea, ca simbol de spin gratuit."

Lucky Neko online controlează slotul online

Controalele din Lucky Neko sunt înființate într -un mod clasic, destul de asemănător cu altele Yggdrasil jocuri. Butonul de rotire se află în partea de jos a ecranului din centru flancat pe părțile laterale de opțiunile Max Bet și Autoplay. Este posibil să utilizați condițiile de oprire automată în Lucky Neko, dar va trebui să le accesați făcând clic pe simbolul mic"+" din stânga jos a ecranului.

Lucky Neko este disponibil pentru a juca pe PC sau Mac. De asemenea, puteți juca jocul pe dispozitive mobile pentru iPhone și Android. Am încercat jocul pe toate dispozitivele menționate mai sus și suntem încântați să raportăm că nu a existat nicio perioadă de calitate sau joc între niciunul dintre ele. Lucky Neko rulează neted peste tot.

Bonus norocos Neko, rotiri și caracteristici gratuite

Caracteristici de slot

Lucky Neko Gigablox Mechanic

Slotul norocos Neko cu bani reali este YggdrasilPrimul joc care conține mecanicul Gigablox. Funcția acordă cel puțin un set de tamburi sincronizate pentru fiecare rotire care creează blocuri mari pe tambururi. Aceste blocuri mari acoperă mai mult spațiu și se vor transforma în blocuri mai mici pentru a ajuta la alcătuirea liniilor de plată. Minimul este o mulinetă.

Lucky Neko Free Spins explicat

Rotirile gratuite din Lucky Neko sunt acordate în funcție de câți scutitori aterizați în jocul de bază. Fiecare împrăștiere vă oferă un spin gratuit. De asemenea, puteți ateriza împrăștiați în jocul de rotiri gratuite, ceea ce vă va acorda rotiri suplimentare. Runda rotiri libere începe prin a desemna la întâmplare un simbol"binecuvântat" pe care îl veți vedea pe pământ într -un vas de lângă tambururi.

Lucky Neko Max Win, RTP & Volatility

Câștigarea maximă în Lucky Neko este de 6.953x miza dvs., ceea ce echivalează cu posibilitatea de a câștiga un total maxim de 695.300. RTP -ul jocului de bază este pe partea medie până la înaltă, ceea ce înseamnă că veți experimenta câștiguri mai mari mai rar. În conformitate cu aceasta, frecvența de succes a jocului este de 15.45%.

Lucky Neko Verdict și sloturi online similare

Lucky Neko este un joc fantastic, care poate fi savurat gratuit sau pentru bani reali și merită bine dacă sunteți fan al sloturilor online. În timp ce volatilitatea ridicată poate să nu fie ceașca de ceai a tuturor, noul mecanic gigablox diferențiază cu adevărat acest joc de competiția de eliberare.

Vă recomandăm întotdeauna să încercați jocuri cu sloturi cu noi mecanici și gigablox este ceva care este total unic. Yggdrasil Voi avea mai multe jocuri cu mecanicul care va apărea în viitor, dar deocamdată vă recomandăm să verificați Lucky Neko și să -l experimentați pentru dvs. într -un cazinou online de top.

Dacă vă bucurați de Lucky Neko: Gigablox, vă poate plăcea următoarele:

Partenerii cazinoului