Madame Destiny Megaways Slot

Pragmatic Play

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

Pragmatic Play

RTP

96.56%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Magie

Madame Destiny Megaways

madame destiny megaways Recenzie slot online

Cele 6 mulinete stau pe spatele unei rulote din lemn în stil vechi, unde lămpile se balansează ușor în adiere, însoțite de o coloană sonoră dramatică. În cadrul sistemului Megaways, între 2 și 6 simboluri pot apărea pe orice tambur în orice moment, cu un al 7 -lea tambur orizontal în partea de sus, adăugând un rând suplimentar la Middle 4 tamburi. Simbolurile dintr -o victorie vor declanșa un mecanism Cascades, care poate crea câștiguri suplimentare dintr -un singur joc plătit.

Simbolurile cărții de joc apar pe această grilă expansivă, împreună cu obiecte tematice precum lumânări, cărți de tarot, bufniță și o pisică neagră. Destinul de doamnă atractiv poate acționa ca acestea pentru a ajuta la completarea combinațiilor, în timp ce o bilă de cristal acordă rotiri libere ale tamburilor.

Puteți juca slotul Madame Destiny pe PC -uri, iOS, Android sau Windows Mobiles la cazinourile mobile de top, câștigând până la 5.000x miza dvs. de la multiplicatori de rotiri gratuite.

Cum să joci madame destiny megaways Slot

O gamă largă de pariuri de 0.20 până la 100.00 este mai mult decât obțineți cu multe sloturi megaways, ceea ce face ca acest joc să fie potrivit pentru majoritatea bugetelor. Puteți schimba miza prin filele Plus și minus de pe ambele părți ale butonului de rotire, în timp ce sub el, opțiunea Autoplay stabilește rolele care se învârt pe cont propriu.

Trebuie să potriviți suficiente simboluri de același fel pe tambururi din stânga pentru a câștiga. Cu cât mai multe simboluri de pe o mulinetă, cu atât sunt mai mari șansele de succes, iar un contor în partea de sus a jocului vă arată câte megaways sunt active pentru spinul actual. Este posibil să vedem 200.704 de moduri câștigătoare și asta ar trebui să fie suficient pentru a colecta o mulțime de premii pe site -urile de top online.

Consultați Paytable cu un clic pe butonul"I" pentru a vedea cât puteți câștiga de la fiecare simbol. Bufnița plătește cel mai mult, întorcându -se cu 20x pariul când aterizează pe toate cele 6 tamburi.

Rotiri gratuite și altele madame destiny megaways Caracteristici de slot.

Un sistem în cascadă sau role de cădere elimină simbolurile câștigătoare care permit altele noi să cadă de sus, iar acestea continuă atât timp cât tumblele creează mai multe combinații câștigătoare. Madame Destiny este sălbatică, așa că poate ajuta la finalizarea victoriilor, acționând ca alții, iar ea dublează, de asemenea, valoarea oricărei combinații din care face parte.

Un simbol cu bilă de cristal prezice arrival a unui bonus de rotiri gratuite. Mingea în orice 3, 4, 5 sau 6 locuri plătește mai întâi 5x, 10x, 20x, sau 100x, respectiv pariul tău, apoi, înainte de începerea jocurilor, rotiți o roată bonus pentru a dezvălui câte rotiri gratuite obțineți, apoi rotiți sus un multiplicator de câștig care se aplică oricărei victorii pe tot parcursul rundei. Opțiunile variază de la 5 la 12 rotiri și multiplicatori 2x și 25x.

Dacă 3 sau mai multe simboluri cu bilă de cristal aterizează într -un joc gratuit, obțineți un alt spin al roții bonus la sfârșitul rundei curente și nu există nicio limită la cât de des puteți să vă retrageți funcția.

Caracteristici de slot

madame destiny megaways Slot Maximum Wins, RTP și volatilitate

Cu cel mai mare multiplicator în loc, puteți câștiga 5.000x de pariuri în timpul rotirilor gratuite. Joacă la 100.00 pentru a câștiga 500.000.00. madame destiny megaways Slotul este evaluat la 5/5 pentru o volatilitate ridicată, așa că așteptați -vă să vedeți decalaje relativ lungi între câștiguri, compensate de valori medii ridicate ale premiilor. Pe termen lung, procentul de rambursare este de 96.56%.

Al nostru madame destiny megaways Rating slot

Jocurile Megaways nu sunt niciodată scurte de emoție, deoarece nu știi câte moduri de a câștiga ai de la spin la spin. madame destiny megaways adaugă câteva grafice excelente, o temă populară de magie și misticism, plus tumble, jocuri gratuite și multiplicatori generoși la mix.

Ferește -te de volatilitatea ridicată și asigurați -vă că selectați un nivel de pariuri care poate rezista la câțiva rotiri pierzători la rând. Pentru un joc similar, cu o variație mai mică, jucați gypsy Slot de trandafir din Betsoft, care vine și cu unele dintre cele mai bune grafice pe care le veți vedea vreodată.

Joacă aceste jocuri și multe altele la cele mai bune cazinouri online recomandate aici la.

Partenerii cazinoului