Madame Ink Slot

Play'n Go

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

2

Castiguri

4

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.23%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Asiatic

Madame Ink

madame ink Recenzie slot online

Play’s go setează tambururile madame ink slot într-un studio de tatuaje întunecate, cu felinare inspirate din Asia și lucrări de lemn sculptate care stabilesc scena. Apar simboluri decorative pentru cărți de joc, alături de tatuaje frumoase, cum ar fi dragoni roșii, pește auriu și păsări multicolore. Este o vedere uimitoare la cele mai bune cazinouri online de pe PC -uri, iOS, Android și Windows Mobile Dispozitive.

Orice simboluri se poate transforma la întâmplare în mai multe exemple de același tip, iar întregul tambur din mijloc se poate transforma în aceeași imagine pentru a crea combinații cu plată mare. stacked Simbolurile sălbatice ajută, de asemenea, la finalizarea unei secvențe câștigătoare pe tambururi. Puteți debloca 3 caracteristici diferite de rotiri gratuite, cu aceste bonusuri activate pe tot parcursul.

Cum să joci madame ink Jocuri mecanice

Puteți miza între 0.10 și 100.00 per rotire pe site -urile de top online, câștigând ori de câte ori 3 sau mai multe simboluri potrivite se opresc pe orice rând pe tambururi adiacente din stânga. Începerea este ușoară și doar selectați nivelul de pariuri din bara de defilare de sub tambururi.

Există mai multe butoane de control pe care le utilizați pentru a personaliza jocul, cum ar fi fila săgeți circulare care declanșează modul Autoplay și micul difuzor care activează volumul coloanei sonore în stil asiatic.

Butonul"I" din partea stângă a controalelor principale vă duce la o platabilă și aici vedeți cât de mult câștigați de la fiecare simbol, împreună cu detalii suplimentare despre diferitele funcții. Simbolurile cu cea mai mică valoare valorează 2x miza dvs. atunci când traversați toate cele 5 mulinete, cu cel mai bine plătit returnând o victorie de 5x pariul total.

madame ink Jocuri gratuite și alte bonusuri

O oală de cerneală este simbolul sălbatic aici și poate înlocui pentru toți ceilalți, în afară de simbolul de împrăștiere în formă de șarpe, completând un câștig dacă este în locul potrivit. Într -o secvență frumos animată, cerneala poate vărsa și umple tamburi întregi cu mai multe sălbatice.

Caracteristica misterului doamnei vede o imagine a înapoi tatuată a unei femei pe toate cele 3 rânduri ale tamburului din mijloc. Apoi se transformă într -o grămadă de simboluri potrivite, iar orice simboluri de mister se vor transforma și în mai multe exemple ale aceleiași embleme. Aceasta este o modalitate excelentă de a vedea mai multe exemple de aceeași imagine pe tambururi și poate duce la câteva victorii mari.

Simbolul de împrăștiere în 3 sau mai multe locuri declanșează rotiri libere ale madame ink jocuri mecanice. Trebuie să alegeți dintre 3 opțiuni și puteți alege 12 jocuri gratuite, cu sălbăticie în expansiune care apar de fiecare dată când apare simbolul sălbatic, dar nu există caracteristică de mister a Madamei.

Puteți selecta, de asemenea, 6 jocuri bonus în care simbolurile de transformare a misterului doamnei prezintă declanșatoare pe fiecare, dar nu există niciun bonus de cerneală sălbatică. Cealaltă opțiune este pentru doar 3 rotiri gratuite, dar sălbăticile extinse și simbolurile de transformare sunt active de fiecare dată.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitatea madame ink Slot

Este posibil să revendicați un câștig egal cu 5000x pachetul dvs. total de la madame ink Joc sloturi. La cele mai mari mize, asta se adaugă la o vaste 500.000.00 Câștigă. Acest joc vine cu o volatilitate medie și, în medie, plătește 96.23% din banii mizați în premii.

Al nostru madame ink Evaluarea slotului

Acesta este un joc foarte atractiv, cu o temă ușor neobișnuită, care este acoperită doar de alte câteva sloturi, cum ar fi cerneala fierbinte de la Microgaming. Atenția deosebită asupra detaliilor o face să iasă în evidență pe platformele desktop și mobile și are câteva bonusuri decente.

Simbolurile de mister nu vor crea întotdeauna combinații câștigătoare, dar de obicei veți alege o victorie, deoarece Madame apare pe întreaga tambur din mijloc și se transformă în mai multe exemple ale aceleiași pictograme.

Extinderea sălbăticilor este, de asemenea, potențial plină de satisfacții, iar alegerea de a activa oricare dintre caracteristici, fie ambele în jocurile gratuite este un plus în plus.

A cânta la madame ink slot machine la cele mai bune cazinouri de joc GO și asigurați -vă că colectați bonusurile de top atunci când vă înregistrați pe site -urile prezentate aici.

Partenerii cazinoului