Slotul Secretelor Magicianului

Pragmatic Play

Nota

2

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

Pragmatic Play

RTP

96.51%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Fantasy, magie

Magician’s Secrets

Revizuirea sloturilor online a Magicianului

Pragmatic Play vă invită într -o lume de magie și mister cu machia de slot Secrets Secrets. Este un desktop și un joc mobil cu 6 tambi, cu 4.096 modalități de a câștiga și un potențial maxim de câștig de 5.000x, pariul dvs.

Un personaj de vrăjitor sălbatic poate ajuta la completarea combinațiilor și aveți de ales în funcțiune de caracteristici de bonusuri de rotiri gratuite. Vei alege jocuri bonus cu respingături, în extindere sălbatică și multiplicatori sau vei merge pentru jocurile gratuite cu simboluri sălbatice lipicioase? În orice caz, slotul Secrets al magului este un joc extrem de volatil, deși randamentul mediu de 96.51% pot fi suficiente pentru a vedea premii generoase pentru a compensa orice lacune între rotirile câștigătoare.

Cum să joci slotul Secretelor Magicianului

Situat într -o cameră imensă cu cupole, slotul Magician’s Secrets folosește simboluri luminoase și colorate tematice în jurul magiei pe grila 5x4. Poțiuni, o carte de vrăji, pumnal ceremonial și potir ornat umplut cu energie magică se numără printre emblemele cu valoare mai mare, cu costume de cărți de joc care revin premii mai mici atunci când traversează tambururile pe site -urile noastre de top online.

Un vrăjitor în stil Gandalf are puterea de a acționa ca oricare dintre aceste simboluri dacă poate finaliza sau se va îmbunătăți pe un câștig, deși nu poate înlocui o bilă de cristal portocaliu, deoarece aceasta are alte funcții.

Coloana sonoră nu ar fi în loc într-un film cu buget mare, așa că este un joc la fel de plăcut să asculți așa cum este să vizualizezi pe PC-uri, Android, iOS și Windows Mobiles din Casinourile de top.

Atingeți butoanele Plus sau minus de o parte și de alta a filei Spin și puteți selecta un nivel de pariuri de la 0.10 până la 100.00 pe rotire. Cele 3 linii minuscule din partea stângă a controalelor oferă o altă cale către alegerea unui nivel de pariuri, ceea ce este puțin neobișnuit, dar în orice caz durează doar câteva secunde.

Butonul"I" deschide slot -ul Secrets Slot Paytable, unde puteți revizui cât de mult merită fiecare simbol și cum se joacă bonusul care se joacă. Pentru a câștiga, aveți nevoie de suficiente exemple de același simbol pe tambururi adiacente din stânga, cu cel mai valoros în valoare de 50x miza dvs. atunci când traversează toate tambururile.

Caracteristici gratuite de rotiri și alți Magician’s Secrets Slot Machine

Simbolul Wizard Wild vă poate ajuta în orice moment, dar va trebui să aterizați 3 simboluri de împrăștiere a mingii de cristal pentru a lansa funcția principală a jocurilor gratuite. Dacă apar 4, 5 sau 6 împrăștiați, primiți un premiu inițial de 20x, 200x, sau 2.000x, respectiv, înainte de începerea rundei.

Alegeți din următoarele opțiuni de rotire gratuite -

Extinderea jocurilor gratuite sălbatice. Obțineți 10 rotiri gratuite și, de fiecare dată când sălbăticia aterizează pe tambururi 3 sau 4, se extinde pentru a umple toate cele 4 rânduri. Apoi se blochează în timp ce celelalte tambururi resping gratuit, iar acestea continuă atât timp cât formează noi combinații câștigătoare.

Un multiplicator crește cu 1x pe fiecare respin dintr -o serie, iar acest lucru se aplică oricăror câștiguri care includ simbolul vrăjitorului sălbatic. Dacă 2 sălbăticie sunt active în timpul respingerii, multiplicatorii lor se combină. Mai multe împrăștiați se retrag runda, fără limită superioară la câte jocuri puteți obține în cele din urmă.

Cealaltă opțiune este mai volatilă și vine cu simboluri sălbatice lipicioase. Înainte de începerea rundei, este selectat un simbol aleatoriu și ori de câte ori apare pe tambururi 2 până la 5, se transformă într -un sălbătic. Dacă umpleți o mulinetă cu 4 sălbăticie, câștigați 3 jocuri suplimentare gratuite.

Caracteristici de slot

Magician’s Secrets slot Maximum câștiguri, randamente medii și volatilitate

Dacă câștigurile dvs. totale de la jocurile gratuite au lovit 5.000x pariul dvs., runda se termină. Joacă la miza maximă și este posibil să câștigi 500.000.00 pe fiecare caracteristică de rotiri gratuite.

Mașina Slot Secrets a Magicianului este un joc de volatilitate ridicat, unde vă puteți aștepta ca bankroll -ul dvs. să crească și să coboare, întrucât lacunele relativ lungi între rotirile câștigătoare sunt contracarate cu premii relativ mari. Revenirea medie la jucători de 96.51% este destul de generos.

Evaluarea slotului Secrets al magului nostru

Acest joc colorat va lumina orice computer sau ecran mobil, deși alegerea simbolurilor este puțin neinspirantă și poate unele animații ar îmbunătăți aspectul și mai mult. Dar va atrage oricine se bucură de jocuri cu temă magică și există câteva caracteristici destul de magice de descoperit în timp ce joci.

Vei merge pentru extinderea sălbăticilor, a respinurilor și a multiplicatorilor sau vei lua mai riscant, dar potențial mai plină de satisfacții, opțiunea sălbatică lipicioasă? Alăturați -vă forțelor cu Wild Wizard la cele mai bune cazinouri online și dezvăluie puterile sale astăzi!

Pragmatic Play Jocuri cu sloturi

Partenerii cazinoului

Pot câștiga bani reali atunci când joc Slot Machine Secrets Secrets?

Câte linii de plată are slotul secretelor magului?

Care este caracteristica de jocuri gratuite în extindere a slotului Secrets al Magicianului?

Care este pariul minim pe fiecare rotație a slotului Secrets al magului Secrets?

Pot juca slotul Secrets al magului pe un mobil?

De ce este atât de popular slotul secretelor magului?

Există jocuri similare cu slotul Secrets al magului?

Ce dezvoltator face slotul online al Magicianului Secretele?

Când a fost lansată mașina de slot Secrets Secrets?