Maid O'Money Slot

Nextgen

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

3

Dezvoltator

Nextgen

RTP

95.40%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

50.000.00 USD

Subiect

Bijuterii, stil de viață de lux, bani/milioane

Maid O'Money

Recenzie pentru sloturi online pentru servitoare

Dezvoltatorii amestecă adesea teme și le îmbină într -un produs serios minunat. Când încărcați banii de servitori Nextgen, veți înțelege despre ce vorbim. Dezvoltatorul a luat conceptul de servitoare, doamnele pe care le vedeți în filmele de curățare în hoteluri și l -a combinat cu tema banilor, cu premii de curățare pentru servitoare pentru dvs! Veți observa o mulțime de simbolism mixt pe tambururi, dar ți -ar plăcea oricum. Vei fi încântat deosebit de.

Cum să joci slotul online de servitoare

Primul lucru pe care îl veți observa atunci când încărcați slotul online de bani O"Money Online pe dispozitivul dvs. mobil care rulează pe iOS sau pe Android sau pe dispozitivul de desktop, este că este un slot multicolor. Și indiferent de dispozitivul pe care doriți să îl încercați, veți obține o grafică la fel de impecabilă și culori vii pe orice ecran, deoarece slotul a fost optimizat atât pentru jocurile de noroc pentru mobil, cât și pentru cele desktop.

Acum că știți asta, alegeți -vă dispozitivul și încărcați -l. Veți observa micile pătrate din stânga și din dreapta tambururilor. Acestea sunt liniile de plată pe care trebuie să le activați sau să vă dezactivați, în funcție de faptul că doriți să pariați pe toate sau doar unul sau două. Aveți această opțiune, deoarece Slot Slot Money Machine oferă 25 de linii de plată fără fixare. Puteți juca cu 1 monedă pe linie, dar puteți alege o valoare diferită de monedă. Valoarea monedei trece de la 0.01 la 2.5 credite, ceea ce face ca pariul minim pentru 1 Payline activă 0.01 și pariul maxim pentru toate cele 25 de linii de plată active 62.5 credite. Puteți ajusta numărul de linii de plată și valoarea monedei în câmpul de sub tambururi, unde aveți semnele + și - pentru a crește sau a scădea valoarea monedei și numărul de linii.

Un alt lucru pe care îl veți vedea pe ecran este butonul Red Info. Aceasta este platabil. Pe măsură ce îl deschideți, îl veți vedea pe servitoare. Ea va fi sălbaticul tău, ceea ce îți va oferi și 1.000 de monede pentru un combo de 5-a-de-al-un fel, prin urmare, simbolul cel mai bine plătit. Apoi, veți citi introsurile scurte la funcțiile speciale, apoi veți vedea restul simbolurilor. Tocurile înalte sunt următoarele simboluri de mare valoare, oferindu-vă 500 de monede, urmate de coroana cu 300 de monede și cele două instrumente de curățare care vă oferă 250 de monede. AS și KS vă oferă 100 de monede, QS și JS 75 și 10 și 9s 50 de monede pentru cele mai bune combosuri.

În afară de butonul de rotire din partea dreaptă a ecranului și a butonului Gamble, veți vedea, de asemenea, butonul Galben Autoplay unde puteți seta 0 până la 100 de autospine în mișcare. Micul pătrat portocaliu de deasupra butonului de informații va fi util dacă doriți să activați sau să dezactivați sunetele din slot.

Caracteristici de bani ale servitoarei și rotiri gratuite

Primele informații de care probabil veți avea nevoie înainte de a începe să jucați slotul pentru bani Maid O este faptul că servitoarea sălbatică va înlocui toate simbolurile de pe tambururi, cu excepția celor două simboluri speciale, a geanței de bani și a logo -ului jocului. Geanta de bani apare doar pe ultima tambur în timpul jocului de bază.

Acum, geanta de bani este un simbol important, ca atunci când apare pe ultimul tambur, crește de fapt pota de numerar până la 3x miza. Dar ce este un cashpot? Funcția Cashpot este declanșată atunci când 1 pungă și 2 simboluri logo sau când apar 3 simboluri logo. Acest lucru este atunci când se adaugă un bonus de 1x participația la Cashpot și primiți 10 rotiri gratuite. În timpul jocurilor bonus, veți obține victorii care sunt dublate. Geanta de bani va începe să apară pe toate tambururile. Acum, pregătește -te pentru că ești pe punctul de a primi vești nemaipomenite. Fiecare geantă care aterizează în timpul rotirilor gratuite premiază suma de numerar pe care ai colectat -o până la acel moment! După jocurile bonus, suma Cashpot este resetată.

Dar sunt mai multe. Există un alt joc cool bonus, numit Bonus Money Maid. La sfârșitul fiecărei rotiri, servitoarea vă poate răsplăti fie cu roata de bani, cu roamingul sălbatic sau cu caracteristicile bonusului la scară de numerar. Dacă primiți roata de bani, veți vedea servitoarea învârtindu -o și dacă aveți noroc, vă va duce la roata interioară pentru premii uriașe. Dacă veți primi roamingul sălbatic, veți primi un plus de sălbăticie pe tambururi, iar dacă veți primi scara de numerar, veți vedea servitoarea aruncând o monedă pentru a vă avansa până la scară. Chiar dacă următoarea picătură a monedei este pierdută, tot câștigi suma la care ai ajuns pe scară până acum.

Și, ca în majoritatea sloturilor de Nextgen, De asemenea, aveți funcția Gamble după fiecare rotire câștigătoare. Va trebui să ghiciți culoarea sau costumul potrivit al cardului pentru a obține un multiplicator câștig de 2x sau, respectiv, 4x.

Caracteristici de slot

Maid O 'Banim Maximum Win, RTP și volatilitate

Maid O"Banii este un slot volatil mediu, care oferă plăți solide și un 95.31% RTP. Are mai multe caracteristici interesante de oferit, pe lângă Standard Wilds și Scaters. Vor fi și mulți multiplicatori. Interesat să afle mai multe despre acest slot? Ai încredere în noi, ar trebui să fii pentru că îți va oferi atât de multă distracție!

Verdictul de bani pentru servitoare și sloturi online similare

Slotul online de bani Maid O este destul de interesant, mai ales dacă sunteți la fel de slabi pentru bani ca majoritatea jucătorilor sloturi. Îți va plăcea tema, dar vei înnebuni absolut de plățile pe care servitoarea te poate obține. Faptul că slotul este unul volatil mediu, înseamnă că veți obține câștiguri decente des. Simbolul cu cea mai mare plată vă oferă 2.500 de credite pentru cel mai bun combo, dar această victorie poate fi dublată dacă îl creați în timpul rotirilor gratuite, apoi mai departe pe dublat sau quadruplat dacă îl jucați. Adăugați la toate acestea recompensele pe care le puteți obține din bonusul Cashpot și Money Maid și veți ajunge la marca de 100.000 de credite.

Dar dacă sunteți pentru plăți mai constante, plăți garantate în cazul în care nu trebuie să vă jucați câștigul pentru a le dubla sau a -i cvadruplu, atunci ar trebui să încercați un joc diferit de către dezvoltator. Un bun exemplu este Kingdom's Edge. Acesta vă va oferi o plată excelentă de 3.000x, care pentru pariul maxim de 50 de credite ar însemna 150.000 de credite.

Sau, dacă sunteți un roller înalt, care vă poate permite pariuri maxime uriașe, atunci slotul pentru dvs. este glorious empire. Ați putea plasa un pariu maxim de 500 de credite dacă doriți și puteți obține până la 2 milioane de credite pentru asta! Acum merită jocul la un cazinou online de top, chiar?

Partenerii cazinoului