Major Millions Slot

Microgaming

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.88%

Jackpot

Da

Volatilitate

Scăzut

Bonusuri

Da

Câștig maxim

45.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, asiatice, bani/milioane

Major Millions

major millions Recenzie slot online

Lansat în 2009, The major millions slotul este unul dintre jocurile mai vechi din Microgaming gamă. În ciuda graficelor de desene animate relativ simple, a rămas un mare succes, parțial datorită varianței scăzute, ceea ce face ușor să câștigi un premiu și, în parte, datorită funcției de jackpot progresiv disponibil la toate cele mai bune cazinouri online.

Simbolurile de pe tambururi sunt conectate la tema militară, cu tancuri, binoclu, cutii de muniție și nave de luptă printre hardware -ul afișat. Totul s -a făcut cu simțul umorului și major millions el însuși este arătat ca un gent zâmbitor, cu o mustață mare și poartă o uniformă albă inteligentă.

Un fundal albastru simplu se află în spatele tamburilor, cu logo -ul jocului și valoarea curentă a jackpot -ului progresiv de mai sus. Se ridică ca procent din toate pariurile făcute în joc, la toate cazinourile, este pus deoparte până când cineva scoate lotul. Jackpot -ul se resetează apoi la 250.000.00 și începe să se strecoare din nou.

Nu este doar funcția de jackpot aici, așa cum major millions Vine cu un simbol sălbatic valoros și o pictogramă de împrăștiere cu plată mare, dar nu căutați rotiri gratuite sau alte jocuri laterale, deoarece nu există niciunul.

Cum să joci major millions Slot

Acesta este un joc pentru jucătorii cu mize mici, deoarece gama de pariuri rulează de la 0.20 pentru a se învârti la doar 3.00. Este ușor să începeți și trebuie doar să faceți clic pe butonul BET pentru a vedea toate opțiunile disponibile. Câștigi, potrivind 3 sau mai multe simboluri pe o linie de plată din partea stângă, care este un format standard care este ușor de urmărit.

major millions este un joc cu volatilitate scăzută, așa că ar trebui să vedeți o mulțime de rotiri câștigătoare, dar aceste premii pot fi o valoare relativ scăzută în comparație cu jocurile de varianță mai mare. Este un format care se potrivește noilor veniți și combinat cu gama mică de pariuri, este o introducere ideală pentru cei care testează apele mașinilor de sloturi online.

Puteți juca pe PC -uri, Android, iOS sau Windows Mobiles la unul dintre cazinourile noastre mobile cu cele mai bine cotate, fără modificări la stilul, caracteristicile sau plățile. Pentru a vedea cât puteți câștiga, apăsați cele 3 mici linii din partea de sus a jocului, apoi fila"I". Acest lucru deschide playtable, care listează fiecare câștig posibil și are câteva detalii despre caracteristicile simbolului sălbatic și de dispersie, precum și modul în care scoateți jackpot -ul progresiv.

Jackpots și altele major millions Caracteristici de slot

Logo -ul jocului este cel mai important aici. Este capabil să acționeze ca toate, cu excepția simbolului de împrăștiere, dacă poate completa o combinație pe o linie de plată, iar atunci când face acest lucru, acest simbol sălbatic triplă câștigul câștigului.

Dacă aterizați simbolul sălbatic chiar de-a lungul celei de-a 15-a linii de plată, care se desfășoară într-un model în zig-zag de jos de jos la dreapta jos, câștigați major millions Jackpot progresiv. În medie, jackpot -ul ajunge la 650.000.00 înainte ca un jucător norocos să aterizeze simbolul sălbatic pe linia a 15 -a, dar se știe că va ajunge la un imens 2.800.000.00.

Simbolul de împrăștiere plătește în orice poziție și valorează 3x, 10x sau 50x, pariul total atunci când este văzut în 3, 4 sau 5 locuri.

Caracteristici de slot

major millions Slot Machine Maximum Wins, RTP și volatilitate

Puteți câștiga 8.000x de pariuri atunci când The Wild tripling o victorie, ceea ce sună impresionant până când țineți cont de pariul maxim de 3.00. Acest lucru este egal cu un potențial premiu de 24.000.00, dar, desigur, există întotdeauna șansa de a ateriza un jackpot progresiv masiv în orice rotire.

major millions este un joc de volatilitate scăzut cu RTP mai mic decât media (89.37%) datorită jackpot -urilor sale progresive.

Al nostru major millions Slots Game Rating

Dacă sunteți mulțumit de grafică în stil vechi, caracteristici de bază și o gamă mică de pariuri, atunci major millions Slot Machine s -ar putea potrivi. Volatilitatea scăzută înseamnă că puteți revendica câștiguri periodice și nu există caracteristici distractive care să vă îndepărteze atenția de la jocul simplu.

Rotiți tambururile major millions Slots joc la cazinourile noastre online de top și vedeți dacă puteți deveni milionar de la premiul major progresiv jackpot.

Verificați mai jos sloturile de jackpot progresive mai jos

Partenerii cazinoului