Max Damage Slot

Microgaming

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

Microgaming

RTP

95.98%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

150.000.00 USD

Subiect

Sci-fi, acțiune/aventură, spațiu

Max Damage

max damage Recenzie slot online

max damage s -a întors pentru a salva lumea de invazia extraterestră încă o dată, de data aceasta în MicrogamingUltimul slot al lui este; care promite profituri care sunt out of this world.

Despre max damage Joc de sloturi online

Pentru aceia dintre voi care nu sunt familiarizați cu supereroul potrivit pentru spațiu, a făcut o apariție anterioară în MicrogamingPrimul slot în stil arcade: jocul incredibil de reușit din 2012, max damage și atacul extraterestru. A Invadatori spațiali Joc de stil care a plasat pariuri pe fiecare navă invadatoare distrusă, în încercarea de a salva o loot serioasă din epavă.

Înflorit de acest succes, max damage Slotul online îl aduce pe erou într-un slot convențional cu cinci tamburi, care se mândrește cu un impresionant 243 de moduri de a câștiga și un jackpot sănătos de 1.500 de monede (până la 750 de lire sterline); Deși secțiunea de rotiri gratuite lucrative oferă premii de până la 120.000 de lire sterline.

După cum vă așteptați, imaginile sunt o temă de știință jucăușă; Cu eroul accidentat Max, vizorul său de vârstă spațială și o priveliște destul de impresionantă asupra pământului de luare a Pământului. Simbolurile Win sunt navele spațiale de cartoonie, extratereștrii și planetele, iar muzica un partitură filmică plăcută non-repetitivă. All-in-all, există o atmosferă surprinzătoare pentru un joc stabilit în spațiul exterior!

Caracteristici, speciale și simboluri

Dar este vorba despre joc, desigur, și despre max damage slot livrează și aici. Jackpots -urile nu sunt marea remiză, dar cele 243 de moduri de a câștiga înseamnă că începătorii și jucătorii care se bucură de o perioadă lungă de timp la consolă își vor găsi oala sporită de câștiguri obișnuite. Acest lucru este făcut și mai ușor de bucurat de un sistem versatil de staking, care permite jucătorilor să parieze între 0 GBP.30 și 15 lire sterline pe spin.

Odată ce jocul se desfășoară, victoriile sunt consolidate de care se aplică în mod regulat max damage Simboluri sălbatice, care înlocuiesc toate simbolurile (cu excepția împrăștierii) și este stacked pe toate cele cinci reels: adică combosul câștigător poate escalada rapid.

Simbolul cu adevărat valoros este însă împrăștierea extraterestră invadatoare. În afară de a livra cele mai mari plăți către oricine norocoasă să le alinieze, aterizarea a trei sau mai multe declanșează 15 rotiri gratuite, cu un multiplicator de două ori aplicat tuturor victoriilor aterizate în timpul jocurilor. Mai mult, pe oricare dintre rotirile libere, o navă spațială extraterestră poate ateriza pe una dintre mulinete. Acest lucru va scânteia max damage în acțiune și atunci când sunt în aer, pot acorda premii aleatorii în numerar pentru a fi adăugate la câștigurile dvs. Mai mult, simbolul ocupat de străin se va transforma în sălbăticie, potențial declanșând victorii și mai mari.

Peste toate, acesta este un slot ușor de jucat care oferă câștiguri obișnuite și se dovedește un plus excelent max damage marca.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului