Mega Boy Slot

/images/auto/o/26380/c6e3b7bc96.png

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

4

Castiguri

2

Dezvoltator

/images/auto/o/26380/c6e3b7bc96.png

RTP

95.54%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

150.000.00 USD

Subiect

Benzi desenate, fructe, bare și clopote

Mega Boy

mega boy Recenzie slot online

iSoftBet, Furnizorul de jocuri din Londra în spatele acestei minunate oferte de sloturi, nu a urmat exemplul cu concurenții lor, lăsând în urmă crearea slotului original pentru sloturi de marcă. In schimb, iSoftBet a asigurat râvnitele oferte de branding, în timp ce nu uitam valoarea în conceptele originale. Această dedicație pentru îmbrățișarea sloturilor originale se manifestă în lansarea lor din 2016 a mega boy Joc de sloturi online.

Lansările majore de sloturi care au loc în aceste zile par să prezinte întotdeauna un brand de topnotch sau o temă captivantă, dar mai rar mai mult, cei mai mulți furnizori de elită lansează un joc de sloturi complet nou și unic, fără un titlu sau o conexiune specială, așa cum au făcut -o în drove în perioada fragedă a industriei. Cu mult înainte ca furnizorii de slot să se stabilească printre furnizorii de software de cazinou online de elită, versiunile de jocuri de sloturi au prezentat teme originale precum desert treasure sau Viața pe plajă Dar acum cele mai multe sloturi lansate în aceste zile prezintă branduri de televiziune și filme precum Liga Justitiei sau Planeta Maimutelor.

iSoftBetȘeful vânzărilor, Luci Apostolou, și -a exprimat satisfacția cu slotul conceptual original și sunt mândri să continue tradiția originală a conceptului slotului:

-iSoftBetColecția originală de conținut continuă să crească și să se îmbunătățească și mega boy este un adevărat testament al inovației și expertizei echipei noastre de dezvoltare internă."

Despre mega boy Joc de sloturi online

iSoftBet, Echipa care ți -a adus titluri de sloturi precum Rambo și Beverly Hills 90210, a creat o ofertă cu sloturi cu adevărat spectaculoase, în timp ce își extind parteneriatele la unii dintre cei mai mari operatori de cazinou de pe planetă. Eliberarea slotului a primit multă presă datorită datei de lansare, corespunzând îndeaproape cu anunțul lor de parteneriate cu Paddy Power, premierul de pariuri din Irlanda și Leo Vegas, aprecierea de jocuri de noroc din Suedia - care au venit pe toate aprobarea licenței de jocuri de noroc din Marea Britanie.

Acest concept stelar, original, a fost prima mare versiune de către furnizor de la asigurarea parteneriatelor uriașe. Aceasta înseamnă iSoftBet cazinouri. Succesul său continuă să se bazeze pe iSoftBet Dedicarea echipei de dezvoltare de a crea un tambur captivant 3, 25 slot de plată dintr -un concept cu adevărat original.

Caracteristici, speciale și simboluri

În ciuda temei jocului video pe 16 biți care conduce estetica jocului - arată și se simte ca un vechi Mario Bros. Nintendo Game - Oferta modernă vine cu toate cele mai de vârf caracteristici. În conformitate cu vechea temă retro, simbolurile includ simboluri tradiționale de carduri, cireșe, stele și clopote. Există două moduri unice pentru a fi cu ochii pe când unul dintre cele două personaje speciale apare pe rândul din mijlocul celui de -al treilea tambur. Ambele moduri oferă power-up-uri precum extinderea sălbăticilor, multiplicatorilor și transformărilor sălbatice. Există, de asemenea, un sălbatic obișnuit pentru a vă spori câștigurile și mai mult.

iSoftBetDedicarea de a continua pe tradiția originală a conceptului de sloturi a predecesorilor săi a dus la această lansare modernă a unui joc de sloturi, sigur că te va readuce la zilele jocurilor video cu Mario, Luigi și întreaga bandă Nintendo.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului