Mega Fire Blaze Jackpots - Legacy of the Tiger Slot Online

Playtech

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

Playtech

RTP

96.59%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

CA 5.000.000.00 USD

Subiect

Animale, junglă

Mega Fire Blaze Jackpots - Legacy of the Tiger

Legacy of the Tiger Online Slot Review

Grila de simboluri 5x3 se află într-un cadru de junglă bogat proiectat și este un alt joc cu aspect de mare aspect de la artiștii de la PlayTech. Simbolurile sunt la fel de atrăgătoare și veți vedea simboluri de cărți de joc cu efect de aur, toucane, orangutani și crocodili pe ecran. O frumoasă femeie amazoniană și tigrul maiestuos apar ca simboluri bonus.

Este optimizat pentru dispozitivele mobile iOS, Android și Windows, precum și PC -uri și Mac -uri.

Câștigi prin potrivirea simbolurilor pe oricare dintre cele 50 de linii din partea stângă, ajutat de tigru, care poate sta pentru alții, dacă este nevoie. Împreună cu o caracteristică de rotiri gratuite, veți găsi mega jackpot -uri mega foc înconjurător. Acest bonus respins duce la premii garantate, împreună cu tambururi extinse și șansa de a colecta un jackpot mare.

Cum să joci moștenirea slotului online Tiger

O gamă de pariuri excepțional de largă aduce moștenirea tigrului slot machinei jucătorilor pe aproape orice buget, inclusiv cele care folosesc bonusuri de rotiri gratuite. Puteți miza un minuscul 0.10 pe rotire sau un 500 imens.00, cu controalele ușor de gestionat, făcându -ți simplu să -ți stabilești miza și să te joci.

Autoplay -ul și butoanele de rotire rapidă sunt pe panoul de control, împreună cu o filă Info care deschide platabil. Aceasta are o listă completă de câte ori linia ta de paria pe care fiecare simbol o plătește, orangutanul plătind cel mai mult, la 3x miza dvs. când a fost văzut chiar pe o linie de plată.

Moștenirea slotului Tiger arată la fel de impresionant pe smartphone -uri și tablete și, în afară de controalele care se mișcă pentru a le face mai ușor de atins, funcționează exact în același mod ca și jocul desktop.

Rotiri gratuite și alte moșteniri ale bonusurilor slotului tigru

Femeia amazoniană este un simbol împrăștiat, care plătește 1x, 10x sau 50x miza ta atunci când este văzută în 3, 4 sau 5 locuri. Aceasta este urmată de 8 rotiri libere ale tamburilor, în timpul cărora vor apărea doar tigri sălbatici sau simboluri de lună pe cele 3 mulinete de mijloc.

Punctul culminant este însă rotundul Mega Fire Blaze Jackpot, declanșat de cel puțin 6 simboluri de lună în rotirile libere sau jocurile de bază. Fiecare lună are un premiu în bani, iar simbolurile declanșatoare se blochează în loc pentru cel puțin 3 respins. Dacă mai multe simboluri ale lunii aterizează în respingări.

Unele luni prezintă un simbol cheie, iar acestea deblochează rânduri suplimentare. Activați 7 rânduri și toate premiile lunii sunt dublate, în timp ce deschiderea unui al 8 -lea rând vede toate premiile înmulțite cu 5x. Acest lucru continuă până când nu apar luni pentru 3 rotiri consecutive, sau întregul joc este plin de simbol.

Colectați suficiente chei pentru a deschide o a 9 -a tambur înainte de sfârșitul funcției Mega Fire Blaze Blaze Jackpots și un simbol STAR Awards 1 din 4 premii jackpot. Jackpot -urile mini, minore, majore și grandioase sunt în valoare de 20x, 100x, 500x și 2000x, respectiv miza dvs.

Caracteristici de slot

Plătiri maxime, RTP și volatilitatea moștenirii slotului tigru

În teorie, este posibil să revendicați mai multe jackpot -uri simultan la cazinourile online și mobile, ceea ce duce la o posibilă plata de 10.000x miza dvs. Moștenirea slotului Tiger are o volatilitate ridicată și randamente medii de 96.59%.

Moștenirea noastră a ratingului slotului tigru

Aspectele superbe nu sunt singura caracteristică atractivă a moștenirii slotului online Tiger. Gama excepțional de largă de opțiuni de miere, însoțită de randamente medii ridicate, fac din acest slot interesant pentru fanii jocului de mare volatilitate.

Tigrii sălbatici în expansiune, jocuri gratuite cu un potențial câștigător suplimentar și popularul Mega Fire Blaze Jackpots se combină pentru a face din acesta un joc extrem de popular în gama Playtech.

Dacă preferați o volatilitate mai mică, dar un stil similar, atunci jucați slotul Amazon Queen de la WMS, care vine cu stacked simboluri, sălbatici și până la 100 de rotiri libere.

Joacă moștenirea slotului Tiger pe computer sau dispozitiv mobil la cele mai bune cazinouri online, cum ar fi cele prezentate chiar aici.

Partenerii cazinoului