Mega Fortune Slot De Vise

Netent

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

Netent

RTP

95.90%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

4.000.000.00 USD

Subiect

Bijuterii, stil de viață de lux, bani/milioane

Mega Fortune Vise

mega fortune Recenzie de sloturi online vise

Grafică actualizată și caracteristici bonus îmbunătățite marchează mega fortune Slot Slot Machine din titlul original. Situat pe puntea unui iaht, cu o insulă tropicală în depărtare, vă oferă un indiciu despre modul în care puteți trăi dacă scoateți premiul progresiv al sloturilor de bani reali de mai multe milioane.

Simbolurile includ pictogramele cărții de joc încrustate cu diamante 10 până la A, ceasuri scumpe, sticle de șampanie, inele de diamant și alte simboluri ale bogăției. Puteți să vă alăturați setului de jet cu mega fortune Jocuri care plătesc premii uriașe.

Chiar și fără jackpot, mega fortune Visele este un joc cu multe de oferit. Un simbol sălbatic valoros se poate bloca în loc pentru un respin gratuit și există o rundă de jocuri gratuite în care diamantele sunt cel mai bun prieten al jucătorului, deoarece cresc numărul de rotiri și valorile multiplicatoare.

Cum să joci mega fortune Joc de sloturi de vise

Miza minimă este de doar 0.20 de credite, ceea ce este egal cu 0.01 pentru fiecare dintre cele 20 de linii de plată. Pariul maxim este de 80 pe rotire, cu 4 pe fiecare linie. Câștigi când potrivești 3 sau mai multe simboluri identice din partea stângă.

Selectați nivelul de pariu făcând clic pe butoanele săgeată din secțiunile de valoare a monedei și nivel de pariu ale panoului de control. Alte file activează modul Autoplay și butonul"I" vă duce la plata. Aici, vedeți cât de mult merită fiecare simbol și cum funcționează diferitele bonusuri.

Dacă joci la cele mai bune site -uri de cazinouri online folosind dispozitive mobile, atunci vei constata că mega fortune Slot Dreams arată și joacă la fel pe PC -uri, iOS, Android și Windows. Nu există pierderi de caracteristici, funcții și potențial câștigător.

Rotiri gratuite și altele mega fortune Caracteristici bonus slot vise

Palmii de pe o plajă acționează ca simbolul sălbatic, care poate păși pentru alții, dacă este nevoie, pentru a finaliza un câștig. Este, de asemenea, cel mai valoros simbol, plătind 5000x Pariul liniei dvs. atunci când completează o linie de plată fără a înlocui.

Dacă apar 3 sau mai multe sălbatice simultan, ele se blochează și restul tambururilor resping încă o dată, oferindu -ți a doua șansă de a colecta un câștig. Orice 3, 4 sau 5 diamante declanșează 10, 15, respectiv 20 de rotiri libere. Un multiplicator 3x se aplică câștigurilor, dar dacă apar mai multe diamante în timpul rundei, acestea cresc multiplicatorul cu 1x sau 2x și adaugă 1, 2 sau 3 rotiri suplimentare la total. Puteți atinge un multiplicator maxim de 10x în această caracteristică, pentru unele plăți mari.

O roată bonus care apare în 3 sau mai multe locuri pe role din mijloc te duce la principalul joc de jackpot progresiv. Inelele concentrice ale roții rotiți, cu primul exterior. Fie acordă un premiu multiplicator, fie te mută în inelul de mijloc, ceea ce face la fel. Dacă acest lucru vă mută inelul interior, câștigați un premiu mai mare sau vă mutați la mijloc și revendicați mega jackpot progresiv, care începe de la 1.000.000 de clase și se ridică de acolo.

Caracteristici de slot

mega fortune Visuri Maximum câștiguri, RTP și volatilitate

Jackpot progresiv deoparte, puteți câștiga 50.000x pariul dvs. total dacă simbolul sălbatic umple întreaga grilă de 5x3 în același timp în care multiplicatorul 10x este activ în jocurile gratuite. Este un fantastic de 4.000.000 de credite la cele mai mari mize. mega fortune Vise este un joc de volatilitate medie din Netent sloturi online și RTP mediu este de 95.9%.

Al nostru mega fortune Evaluarea slotului viselor

Aceasta este o actualizare semnificativă la jocul original de mare succes, cu o grafică și caracteristici îmbunătățite pentru a păstra mega fortune gama proaspătă și interesantă. Chiar dacă nu intrați în runda jackpot, există o mulțime de potențiale câștigătoare și funcții excelente pentru a vă menține distrat. Rotiri gratuite cu multiplicatori mari, simboluri sălbatice și respinsare pot duce la unele victorii mari. A cânta la mega fortune Slot de vise pe site -urile de top online pentru a vedea dacă toate visele tale se pot împlini.

Partenerii cazinoului