Mega Fortune Slot

Netent

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Netent

RTP

96.00%

Jackpot

Da

Volatilitate

Scăzut

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Mașini/curse, stil de viață de lux, bani/milioane

Mega Fortune

mega fortune Recenzie slot online

Ceasuri de designer, sticle scumpe de șampanie, limuzine și grămezi de facturi în dolari apar pe rețeaua de tambur 5x3, împreună cu inele cu valoare mai mică în diferite culori. Totul este încadrat de o imagine a unui port de iaht, cu palmieri într -o parte și o barcă la cealaltă.

Dacă joci mega fortune Slot la unul dintre cazinourile mobile extrem de clasate, unele dintre aceste detalii de fundal sunt tăiate pentru a vă oferi o vedere mai clară a tamburelor, dar, în caz contrar, arată și joacă exact ca versiunea desktop.

În timp ce șansa de a ateriza un jackpot imens este principalul attraction, Mai sunt multe pentru a vă menține distrat în acest joc. Un simbol sălbatic plătește premii mari și, de asemenea, acționează ca alții, dacă este nevoie, iar în timpul unei rotiri gratuite, câștigurile pot fi înmulțite cu până la 5x.

Cum să joci mega fortune Jocuri mecanice

Gama de pariuri rulează de la 0.25 până la 50.00 pe rotire sau 0.01 la 2.00 pentru fiecare dintre cele 25 de linii de plată. Selectați valoarea monedei și nivelul pariului folosind butoanele săgeată stânga și dreapta, apoi sunteți gata de jucat. Merită să aruncați o privire asupra paytable -ului, prin fila"I" din stânga controalelor principale, doar pentru a vedea cât de mult câștigați atunci când simbolurile se potrivesc din partea stângă peste o linie.

Simbolurile cu cea mai mică valoare plătesc doar 3x miza dvs. la completarea unei linii de plată, cu limuzina în valoare de 40x, iar iahtul plătește un imens 400x. Iachtul este, de asemenea, sălbatic, astfel încât poate înlocui alții să completeze combinații pe site -urile noastre de cazino online recomandate.

Puteți juca în modul automat, pentru până la 1000 de rotiri consecutive, activați o funcție de rotire rapidă și reglați coloana sonoră funky pentru a se potrivi cu gustul dvs.

mega fortune Jackpots și caracteristici bonus gratuite

Șampania din orice 3, 4 sau 5 locuri va plăti 3x, 10x sau 100x pariul dvs. înainte de a debloca o rotiri gratuite în jurul. Faceți clic pe unul dintre simbolurile declanșatoare pentru a vedea câte rotiri revendicați, plus orice multiplicatori câștigați care se aplică pe tot parcursul. Cel mai bun rezultat este 10 jocuri în plus, cu fiecare victorie înmulțită cu 5x.

Desigur, adevăratul motiv pentru care mega fortune Slots Game este atât de popular este șansa de a câștiga un vast premiu progresiv jackpot. Acest joc are onoarea de a deține un record mondial, iar în 2012, a plătit un jucător norocos 17 €.9 milioane de premii. Principalele semințe de jackpot la 1.000.000.00 și se ridică de acolo, deoarece un procent din toate mizele este introdus în oală.

Pentru a câștiga un jackpot, va trebui să aterizați simboluri cu 3 roți de bonus de avere simultan. Una dintre roți se învârte pentru a dezvălui fie o sumă de premiu, fie progresați pe următoarea roată. Acest lucru se învârte și, dacă te mută pe roata finală, revendicați o victorie, care ar putea fi mai multe milioane mega jackpot.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, volatilitate și RTP din mega fortune Slot

Excluzând mega jackpot progresiv, cel mai mult pe care îl puteți câștiga din mega fortune Slot Machine este de 10.000x miza dvs. sau 500.000.00 la cel mai înalt nivel de pariuri. Acel premiu este al tău dacă toate pozițiile simbolului se completează cu iahtul simultan.

Acesta este un joc de volatilitate scăzut, care tinde să plătească câștiguri destul de frecvente, iar în medie, returnează 96% din banii pariați în premii pe site -urile de top online de sloturi online.

mega fortune Rating slot

Lansat pentru prima dată în 2009, The mega fortune Slotul online este în jur de câțiva ani și se arată în calitatea graficii. Dar orice lipsă de atracție vizuală este curând uitată pe măsură ce tambururile se învârt în victorie obișnuită, iar principala funcție progresivă a jackpot -ului poate declanșa în orice moment.

Înlocuirile sălbatice și rotirile gratuite se asigură că este încă un joc cu multe, iar gama largă de pariuri atrage newbies și jucători cu experiență deopotrivă deopotrivă. Asigurați -vă că colectați fonduri bonus de bun venit de la preferatul nostru Netent cazinouri online și mobile, apoi puteți începe să învârtiți tambururile mega fortune slot și cine știe, ai putea revendica un premiu progresiv vast în orice moment.

Verificați mai jos sloturile de jackpot progresive mai jos

Partenerii cazinoului