Mega Glam Life Slot

Betsoft

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Betsoft

RTP

96.29%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Stil de viață de lux, bani/milioane

Mega Glam Life

mega glam life Recenzie slot online

Echipat cu o serie de simboluri cu plată mare și bonusuri profitabile, mega glam life poate oferi premii de 500.000 de monede pe rotire atunci când se joacă pentru numerar real. Și asta este fără jackpot -ul său progresiv, care are trei niveluri de premii care vă merită mai mult decât atenția.

Ca multe sloturi similare cu o temă de lux, cum ar fi NetentEste popular mega fortune, mega glam life Caracteristici premii progresive și un set solid de caracteristici bonus, inclusiv un bonus de rotiri gratuite cu multiplicatori de plată de până la 10x și un wild respin Caracteristică de care vă puteți bucura în orice moment. Și la fel ca majoritatea sloturilor de acest fel, acest joc poate fi savurat pe orice dispozitiv, permițându -vă să obțineți profituri mari din mers.

mega glam life Controluri și configurarea sloturilor

Datorită designului său clar și a controalelor intuitive, mega glam life poate fi savurat fără efort chiar de oameni care nu au mai jucat sloturi înainte. În partea de jos a ecranului, aveți o gamă completă de controale de pariuri pe stânga și controale de rotire din dreapta dvs. pentru a vă reda sesiunea, în timp ce butoanele Paytable și Setări pot fi găsite în colțurile de sus. Puteți utiliza aceste controale pentru a reda slotul pentru cât mai puțin de 0.01 credite pe rundă și până la un pariu maxim de 100 de credite.

Ce este neobișnuit mega glam life este că are linii de plată active, ceea ce înseamnă că puteți alege cu ce linii de plată pe care doriți să le plătiți folosind controlul"Selectați linii". Există nouă simboluri pe care le puteți colecta pentru a câștiga bani pe fiecare linie de plată, toate oferind premii în monede care pot fi sporite jucând cu un pariu mai mare pe linie. Dacă jucați cu o singură monedă pe linie în timp ce utilizați numerar real, veți putea colecta premii care variază între 5 și 5.000 de monede pe secvență. Plățile mai mari pot fi câștigate prin pariați toate cele cinci monede pe linie de plată-un pariu care vă va spori premiile cu bani reali până la 25.000 de monede minime pe secvență.

mega glam life slotul online poate fi redat și pe telefoane și tablete mobile, la fel ca majoritatea BetsoftSlot -urile online. Vă puteți bucura de acest slot pe aproape fiecare dispozitiv iOS sau Android atât în modul de peisaj, cât și în portret. Desigur, atunci când joci pe un telefon, slotul îți oferă doar un control de rotire pe ecran, în timp ce toate celelalte controale pot fi accesate doar prin intermediul butonului de meniu din stânga sus.

mega glam life Caracteristici de joc și bonus

Premii în mega glam life de Betsoft sunt date jucătorilor atunci când trei, patru sau cinci simboluri identice sunt colectate într -o secvență pe orice linie de plată activă, de la stânga la dreapta. Cele mai răsplătite simboluri de bază pe care le puteți colecta sunt ceasul de lux, mașina și barca, care pot plăti până la 2.500, 5.000 și 7.500 de monede pentru o victorie de cinci ani. Dacă doriți plăți mai bune, aveți grijă de simbolurile sălbatice, deoarece acestea sunt singurele care pot plăti până la 25.000 de monede pe secvență.

Simbolurile sălbatice pot, de asemenea, să înlocuiască toate simbolurile bonus și să declanșeze una dintre cele trei caracteristici bonus ale jocului. Când sunt colectate trei sau mai multe dintre sălbăticie, slotul blochează simbolurile în loc și vă oferă un respin bonus în timpul căreia aceleași sălbăticie rămâne pe ecran. A doua caracteristică bonus este declanșată prin colectarea simbolurilor de împrăștiere în schimb, dintre care trei sau mai multe pot activa jocuri bonus de rotiri gratuite cu un multiplicator 3x implicit. Colectarea mai multor simboluri de împrăștiere în timpul bonusului de rotiri gratuite poate adăuga rotiri bonus suplimentare la contorul dvs., dar și creșteți multiplicatorul de plată și mai departe, până la maximum 10x. Al treilea și ultimul bonus este roata de bani, care poate fi activată de trei simboluri bonus pe tambururi două, trei și patru. Rotiți roata pe ecran pentru a câștiga o varietate de premii instantanee în numerar sau bancă unul dintre cele trei jackpot -uri progresive: mari, uriașe și mega. Cu cât pariați mai mulți bani pe rotire, cu atât șansele vă sunt mai mari.

Caracteristici de slot

Concluzie

În scurt, mega glam life este un mare joc progresiv de sloturi jackpot, dar unul care se simte foarte mult ca o copie a Netent'S mega fortune slot. Ca toate mașinile cu sloturi cu volatilitate medie, acest joc este pentru orice punter care nu-i place să riscă prea mult, dar își dorește totuși șansa de a colecta plăți mari. Oferind premii cu bani reali de până la 500.000 de monede doar în jocul său de bază, plus trei jackpot -uri progresive, mega glam life are ce este nevoie pentru a plăti excepțional de bine. Cu toate acestea, din cauza raportului de succes mai mare al jocului, punerea mâinilor pe plățile mari va necesita probabil multă răbdare și bani.

Pentru mai multe sloturi progresive, dar cele care au fost verificate să plătească mai bine, puteți consulta și unele dintre cele mai populare opțiuni de mare varianță online. Microgaming's mega moolah ISIS vă oferă o varianță medie/înaltă joc, jocuri de rotiri gratuite și patru jackpot -uri progresive, dintre care cel mai mare plătește în mod regulat milioane. Puteți încerca și BetsoftFata bună a fetei pentru o mașină de slot cu o varietate de caracteristici, un premiu bonus jackpot, dar și un comutator care vă permite să alegeți între jocul cu volatilitate scăzută, medie și cu volatilitate ridicată. Dacă doriți să găsiți și mai multe sloturi jackpot -uri similare, dar și unele bonusuri atrăgătoare pentru jucători, consultați unii dintre operatorii de cazinou pe site -ul nostru!

Partenerii cazinoului