Mega Moolah Slotul De Lună Al Vrăjitoarei

Microgaming

Nota

2

Divertisment

4

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Microgaming

RTP

88.12%

Jackpot

Da

Volatilitate

Scăzut

Bonusuri

Da

Câștig maxim

12.000.00 USD

Subiect

Magie, vrăjitori și vrăjitoare

Mega Moolah Luna Vrăjitoarei

mega moolah Recenzia slotului online a vrăjitoarei

mega moolah Luna vrăjitoarei este un slot online magic Microgaming și Aurum Signature Studios unde puteți conjura premii progresive de jackpot mai multe milioane. Tematică în jurul unei vrăjitoare atractive, acest desktop și joc mobil vine cu multiplicatori sălbatici și rotiri gratuite în care toate câștigurile sunt triplate în valoare.

Evenimentul principal este mega moolah Jackpot Runda, unde jucătorii au obținut victorii de peste 15.000.000.00 pe rotirea unei roți. Acest joc cu volatilitate scăzută are un revenire la jucători procent de 88.12%, deși această cifră nu reprezintă contribuții la funcția progresivă a jackpot -ului.

Cum să joci mega moolah Luna vrăjitoarei

Există un stil de desene animate fermecător pentru mega moolah Slotul online al Vrăjitoarei, cu grila de simboluri 5x3 așezate într -un alter în aer liber, aprins de o lună plină. Simbolurile costumului de joc cu efect de piatră de pietre sunt proeminente pe tambururi, alături de articole tematice, cum ar fi o broască veselă, o carte de magie, căldura bubuitoare și vrăjitoarea cu părul purpuriu.

Puteți reda pe PC -uri, Android, iOS și Windows Mobiles pentru între 0.25 și un dezamăgitor de scăzut 6.25 pe fiecare rotire. Selectați un pariu pe site -urile de top online cu un clic pe micile monede de monede și sunteți gata să vă jucați. Puteți personaliza jocul cu opțiuni de rotire automată și turbo, declanșată prin cele 3 linii mici de pe controale.

Faceți clic pe micul simbol al trofeului și treceți la mega moolah Luna vrăjitoarei plătește. Există o listă completă a cât câștigați de la fiecare simbol când 3, 4 sau 5 dintr -un teren amabil pe oricare dintre cele 25 de linii de plată de la stânga la dreapta, iar cel mai valoros simbol standard valorează 30x pariul dvs. atunci când umple o linie.

Jackpot -uri progresive și alte caracteristici bonus ale mega moolah Slotul de lună al vrăjitoarei

Luna plină este un simbol sălbatic care face sarcina convențională de a acționa ca alții, dacă poate apoi să completeze sau să se îmbunătățească pe un câștig. Orice combinație câștigătoare care implică sălbăticia este, de asemenea, dublată în valoare.

Vrăjitoarea este un simbol al împrăștierii, iar ea acordă 15 rotiri libere ale tambururilor atunci când aterizează în cel puțin 3 locuri simultan. De asemenea, primiți o plată de dispersie instantanee de 3x, 20x sau 100x, pariul total de la 3, 4 sau 5 simboluri de vrăjitoare. În timpul jocurilor gratuite, toate victoriile sunt triplate, cu excepția celor făcute cu ajutorul sălbăticiei, care se înmulțesc cu 6x și puteți să vă retrageți întreaga rundă cu mai mulți împrăștiați.

Un declanșat la întâmplare mega moolah Caracteristica este șansa ta de a deveni un milionar instantaneu. Este o rundă rapidă și ușoară, în care rotiți o roată și câștigați orice secțiune de jackpot pe care aterizați. Există 4 premii progresive pe volan și fiecare crește ca un procent mic din toate pariurile plasate pe parcursul mega moolah intervalul este pus deoparte până când un jucător îi câștigă.

Semințele mini jackpot la 10.00, în timp ce minorul începe la 100.00, iar majorul la 10.000.00. Adevărata magie vine de la mega jackpot, care începe de la 1.000.000.00 și poate crește de mai multe ori acest lucru înainte ca un jucător norocos să vadă roata să se oprească pe segmentul din dreapta.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, randamente medii și volatilitate a mega moolah Slotul de lună al vrăjitoarei

În jocul normal, puteți câștiga un maxim de 1920x pariul dvs. total, ceea ce datorită mizelor mici este egal cu nu mai mult de 12.000.00. Este destul de scăzut, dar mega moolah Mașina cu sloturi de luna vrăjitoarei are o volatilitate scăzută, deci tinde să joace o mulțime de premii mai mici, mai degrabă decât plăți mai mari, mai puțin frecvente. Chiar luând în considerare jackpots -urile progresive, randamentele medii de 88.12% sunt scăzute.

Al nostru mega moolah Ratingul slotului de luna vrăjitoarei

Un subiect popular, grafică plăcută și caracteristici bonus dovedite adaugă cu siguranță farmecul mega moolah Slotul online al vrăjitoarei. Dar mizele maxime mici de 6.25 pe spin și 88 neimpresiv.Rentabilitatea medie de 12% scoate o parte din magie din joc.

Desigur, este vorba despre acea caracteristică progresivă a jackpot -ului și nu știți niciodată când va declanșa pentru un câștig garantat de la volan. Dacă nu vă deranjează mizele mici și plățile mici ale premiilor, atunci vedeți dacă vă încadrați sub vraja mega moolah Slotul de lună al vrăjitoarei pe site -urile noastre de cazino online recomandate.

Microgaming Jocuri cu sloturi

Partenerii cazinoului

Cât pot câștiga din mega moolah Slotul de lună al vrăjitoarei?

Face mega moolah Mașina de slot a vrăjitoarei are o caracteristică de rotiri gratuite?

Ce este mega moolah Caracteristica mega moolah Slotul online al vrăjitoarei?

Trebuie să descarc mega moolah Slotul online al vrăjitoarei?

Unde pot juca mega moolah Mașina de slot a vrăjitoarei?

Câte linii de plată face mega moolah Slotul de lună al vrăjitoarei are?

Există jocuri similare cu mega moolah Slotul de lună al vrăjitoarei?

Cine face mega moolah Slotul online al vrăjitoarei?

Când a fost mega moolah Mașina de luna vrăjitoarei lansată?